Descarcă gratis Nero

Descărcare gratuită de Nero
Nero ::: o suită de aplicații pentru creat, editat, copiat, transformat, înregistrat, scris sau inscripționat cd-uri și dvd-uri.

Nero este unul dintre programele cele mai cunoscute de inscripționat cd-uri și dvd-uri.
Folosind Nero poți crea imagini de disc pentru cd-uri și dvd-uri cu extensia .nrg, pe care le poți inscripționa după pe un disc compatibil.

Nero este o aplicație ușor de folosit.
Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Nero gratis apasă următorul link: download Nero gratis!
Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită.
În cazul de față, în acest moment licența programului Nero este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.


Nero este compatibil cu sistemele de operare Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 și Windows 10.
De asemeni programul Nero este compatibil cu Linux.
Din păcate programul Nero nu este compatibil cu Mac.

Tutorial Nero - descărcare - instalare - utilizare pas cu pas

Pasul 1: descărcarea programului de pe pagina web oficială a autorului.
Pentru a descărca de pe pagina web oficială intră aici!
Alegi versiunea de Nero dorită și dai clic pe ea, va apărea o pagină asemănătoare cu ce din imaginea de mai jos, unde va trebui să introduci o adresă de email validă:

Introducând adresa de email validă în punctul 1, vei observa cum aceasta este acceptată - punctul 2 - și cum se activează butonul de download din punctul 3, pe care dai clic pentru a începe descărcarea.

Este posibil să apară un aviz ca cel de mai jos în care să se ceară să instalezi un manager de download, fișierul de descărcat este destul de mare și pentru a se putea relua descărcare în caz de întrerupere trebuie să descarci întâi acest manager dând clic pe linkul indicat de săgeată.

Pasul 2: Salvezi fișierul cu managerul de download pe desktop, cum este prezentat în următoarele imagini, întâi dai clic lângă "salvează" cum indică săgeata de jos apoi pe "salvare ca".

Alegi locația, cum am mai spus și mai sus pe desktop - se poate și în alt loc dar pe desktop e cel mai simplu și cel mai rapid de ajuns la fișier după descărcare.

Pasul 3: O dată descărcarea terminată vei observa pe desktop scurtătura cu managerul, ca în imagine, dai clic dreapta și alegi execută ca administrator, pentru a fi sigur că instalarea se face corect, bineînțeles că se poate și cu dublu clic pe icon, dar e mai sigur ca administrator.

Accepți termenii de utilizare, și dai next, la mine e în spaniolă la tine poate fi în altă limbă - e în funcție de locația în care te afli, dar va fi ceva asemănător ca în imaginea următoare.

Pasul 4: Instalarea efectivă a managerului.
După, se va instala managerul, cum se poate observa și în imagine.

Pasul 5: Când instalarea se termină, managerul va începe descărcarea programului Nero, și îți va cere locația unde să fie salvat fișierul, ca și mai sus alegi desktopul din aceleiași motive, explicate mai sus.

Vei observa cum programul a creat o scurtătură pentru a putea relua descărcarea în caz de întrerupere, aceasta se va șterge singură la terminarea descărcării.

Pasul 6: Descărcarea efectivă a programului Nero.
După cum se poate vedea în imagine, descărcare începe, iar datele descărcării le vezi în browser, acolo unde ai completat cu adresa de poștă electronică.

La terminarea descărcării vei vedea că scurtătura cu reluarea descărcării dispare și apare fișierul cu installer-ul.

Pasul 7: Instalarea programului Nero.
Clic dreapta pe fișierul descărcat și alegi "Execută ca administrator".

Pasul 8: Programul de instalare va începe pregătirea instalării, extrăgând fișierele, va dura câteva minute, în funcție de configurația calculatorului.

Pasul 9: Programul de instalare îți va cere să permiți instalarea unor elemente necesare pentru a putea instala Nero, dai clic pe instalează cum este indicat în imagine.
Va lua ceva timp pentru a se instala, de fapt toată instalarea durează destul de mult, mai mult chiar decât instalarea Windows-ului.
Cei de la Nero ar cam trebui să îmbunătățească procesul de instalare.

Pasul 10: Începe instalarea efectivă a programului Nero, pentru a continua dai clic pe next, sau pe butonul "următorul - continuă" în funcție de limba programului de instalare folosit de tine, la mine după cum am mai spus e în spaniolă, dar totul e foarte asemănător ca în imagine, se păstrează aceiași ordine și același desen, doar diferă limba.

Pasul 11: În cazul în care ai cumpărat o licență acum poți introduce numărul de serie / serialul Nero, dacă nu, și vrei să instalezi doar trialul dai pe next, cum este indicat în imagine.

Pasul 12: Accepți termenii și condițiile de utilizare ale programului, și dai next.

Pasul 13: Alegi instalarea completă, în cazul în care vrei poți alege și instalarea personalizată, apoi dai next.

Va apărea un aviz care te va întreaba dacă vrei să faci vreo modificare, dacă crezi că totul este ok, dai next, dacă nu dai pe "înapoi" și revizezi.

Pasul 14: Instalarea efectivă a programului Nero.
Procesul de instalare este destul de lung, poți să faci altceva între timp :D.

Pasul 15: Terminarea instalării.
Pentru a finaliza instalarea apeși butonul indicat la punctul 1 "Finalizare".
După cum se poate observa în imagine pe desktop au apărut icoanele cu scurtăturile aplicațiilor instalate de Nero, printre ele:
2. Nero StartSmart;
3. Nero Burning Rom;
4.Nero Vision;
5.Nero Kwikmedia.

În următoare imagine se poate observa interfața aplicației Nero StartSmart:
1. înregistrare de discuri de date;
2. înregistrare de audio;
3. extragere de audio;
4. copia / clona discuri.

Nero Burning Rom - probabil cea mai folosită aplicație de la Nero, este folosit la înregistrarea de discuri, foarte bun pentru înregistrat imagini de disc iso.



Pentru a înregistra un disc cu Nero Burning Rom urmezi pașii indicați mai jos, e foarte simplu și intuitiv.
1. alegi fișierele pe care vrei să le pui pe disc.
2. le tragi până unde indică săgeata 2.
3. apeși butonul burn.

Nero vision, altă aplicație interesantă instalată de Nero, folosită în special pentru capturarea de video, crearea de dvd-uri de video, făcut filme, creare de prezentări sau înregistra direct pe discuri.

Pentru comoditatea utilizatorului, programul Nero oferă o interfață-ghid ce ghidează utilizatorul atunci când folosește programul.
Nero este o aplicație desenată special pentru a putea fi folosit de orice tip de utilizator, cu puțină experiență sau utilizatori profesioniști.
Informațiile de pe această pagină sunt valabile doar dacă data la care au fost publicate este recentă, în cazul în care data publicării este veche unele informații ar putea fi depășite.
În cazul în care găsești erori, date ce nu sunt conforme cu realitatea sau consideri că informația trebuie actualizată, ne poți faci cunoscut acest lucru scriind opinia ta mai jos!

Această pagină este special creată pentru a ajuta pe cei ce au probleme cu programul Nero.
Aici te putem ajuta cu:

Probleme la descărcarea Nero
În cazul în care nu te descurci cu descărcarea Nero, nici o problemă, ne poți cere ajutorul.
În mod normal urmând link-ul de mai sus, ar trebui să ajungi pe pagina de descărcare, dar cum mereu pot apărea probleme, noi te vom ajuta să descarci programul.

Probleme la instalarea Nero
Dacă nu poți instala Nero, te putem ajuta, îți vom explica pas cu pas cum se face instalarea.

Probleme de funcționare Nero
Dacă programul Nero nu funcționează corect, ne poți explica ce probleme au apărut, iar noi vom încerca să soluționăm problema.
Ideal ar fi ca atunci când ceri ajutor, să oferi cât mai multe detalii posibile.

Probleme la dezinstalarea programului Nero
În cazul în care ești nemulțumit de acest program, sau din diferite alte motive vrei să îl dezinstalezi și nu reușești noi îți vom explica cum se face, doar trebuie să lași întrebarea ta mai jos, în comentarii.
De ce ar trebui să ții cont atunci când formulezi o întrebare în care soliciți ajutor:

Verifică cerințele minime de sistem pentru Nero
Verifică dacă computerul tău îndeplinește cerințele minime de sistem pentru a putea instala programul Nero!
Ar fi foarte bine de specificat informații clare despre sistemul tău: CPU, memorie, spațiu liber pe hard etc..

Verifică dacă ai descărcat o versiune oficială Nero
Pentru a fi sigur că ai o versiune oficială și nu un program ilegal sau modificat, asigură-te că ai descărcat Nero de pe pagina web oficială a autorului.

Pentru ce și la ce folosește Nero
Asigură-te că știi la ce folosește Nero, în scurta descriere de mai sus a programului se explică la ce folosește și pentru ce poate fi folosit programul Nero.

Bineînțeles, aici poți posta și dacă vrei să-ți exprimi opinia sau opiniile tale despre Nero, dacă programul satisface sau nu cerințele tale.
De asemeni poți oferi ajutor, dacă tu crezi că știi o soluție mai bună, și comentariul tău ar putea ajuta persoana care cere ajutor!
Orice soluție este binevenită!
Iar pentru a evita repetările, este bine să verifici comentariile / opiniile anterioare, pentru că este posibil ca soluția la problema pe care o ai cu Nero să fie deja dată!

Pentru a solicita un eventual ajutor sau pentru soluționarea vreunei probleme cu Nero lasă aici mai jos un comentariu:

Comentarii

  1. Nero - descărcare - instalare / instrucțiuni de instalare - configurare
    Pentru cei care aveți nevoie de ajutor cu programul Nero, pentru a primi informații de calitate pentru a vă rezolva problemele cu programul, trebuie să țineți cont de următoarele, atunci când formulați o întrebare:
    Descrie pas cu pas tot ce ai făcut până în momentul în care a apărut problema cu Nero:
    * locul de unde ai descărcat programul Nero;
    * descrie pas cu pas ce ai făcut când ai instalat / configurat programul Nero;
    * pentru și la ce vrei să folosești programul Nero - la ce crezi tu că este folosit programul;
    * descrie pașii pe care i-ai făcut când ai folosit programul Nero - dacă l-ai folosit;
    * ce vrei să faci exact cu programul Nero și nu reușești;
    * informații de sistem: sistem de operare, memorie ram, procesor, spațiu liber pe disk;
    * tipul de conexiune la internet folosit;
    * programul antivirus folosit;
    * mesajul de eroare apărut atunci când apare problema;
    * orice altă informație pe care o consideri tu utilă și care ar contribui la soluționarea problemei.
    Cu cât mai multe detalii vei da despre problemele cu Nero, cu atât mai repede și mai ușor va fi rezolvată problema ta.
    Întrebările prost formulate și neclare, vor fi mult mai greu soluționate, cu răspunsuri probabil la fel de neclare!
    Iar întrebările care se referă la seriale, licențe, keys, numere de serie, coduri de activare sau alte lucruri asemănătoare vor fi ignorate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hei, îmi poți da numărul de serie??
    La mine zice că nu e bun!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună, îmi poți da un număr de serie pentru Nero rom 12?
      Că al meu nu merge!

      Ștergere
    2. Care parte din următoarea frază nu o înțelegi?
      „Iar întrebările care se referă la seriale, licențe, keys, numere de serie, coduri de activare sau alte lucruri asemănătoare vor fi ignorate!”

      Ștergere
  3. Cum pot descărca Nero Start smart?
    Nu pot descărca Nero Start smart, nu se descărcă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nero - soluții
      Poți descrie pașii pe care îi faci pentru a descărca?
      Așa vom vedea ce faci rău!
      Nero Startsmart este inclus în suita completă Nero, nu se descarcă separat.
      Pentru a-l descărca trebuie să descarci toată suita!

      Ștergere
  4. Vă deranjez și eu!
    Am văzut că aveți o răbdare extraordinara și răspundeți la întrebări uneori chiar stupide!
    Nero ca program exista cu toate explicativele (gen Windows 7 română) sa aibă interfața... în limba română?
    Dacă da care este, și cum îl procuram!
    Mulțumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nero în limba română
      Da, încerc să am destulă răbdare, însă din păcate, Nero, deocamdată nu este oferit spre descărcare în limba română.
      Asta din ce știu eu, este posibil, subliniez este posibil ca softul să poată fi cumpărat din unele magazine de soft din România în limba română.
      Eu nu locuiesc în România, deci dacă aceste magazine ar exista nu știu cum să te îndrum spre ele.

      Ștergere
  5. Sunt începător, am copiat un film pe dvd, dar nu poate fi citit de către dvd.
    Menționez că a fost scris cu diferite viteze.
    Din dvd scrise nu găsește discul.
    Cele 3 dvd au fost scrise cu viteze diferite 4, 8 și 12.
    Pentru redare am folosit 2 dvd diferite.
    Vă mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Viteza de scriere nu contează, ce contează este în ce format ai creat dvd-ul!
      Aceste lucruri ai uitat să le specifici!
      Tu trebuia să alegi opțiunea creează dvd de video și probabil nu mai apărau probleme și puteau fi citite de aproape orice dispozitiv dvd!

      Ștergere
  6. Am și eu o nelămurire!
    Am descărcat NERO10ROM și mi-a spus că este doar pentru a proba o perioada de 15 zile.
    Aș vrea să știu sigur dacă după aceea mai este gratis sau trebuie să plătesc?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur că după cele 15 zile de probă nu mai este gratis, adică îl vei putea folosi doar dacă plătești.
      În schimb dacă nu plătești nu se întâmplă nimic nu va veni nimeni la ușă / poartă la tine să îți ceară bani, pur și simplu nu vei mai putea folosi programul!

      Ștergere
  7. De ce nu trece de 30% când vreau să ard un cd?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce nu-mi merge bicicleta?
      Detaliază!
      Scrie un comentariu cu toate detaliile cerute cum este indicat într-un comentariu anterior!
      Cum vrei să te ajute cineva când tu scrii doar o întrebare telegrafică în care nu dai nici un detaliu!
      La mine merge perfect programul, arde tot până la sută la sută!
      Descrie pas cu pas tot ce faci, de asemeni specifică detalii despre sistemul tău să înțelgem toți despre ce este vorba!

      Ștergere
  8. Sunt la pasul 8 și nu am spațiu de extragere fișiere!
    Ce pot să fac să instalez Nero 10, și am XP profesional se împotmolește la 57%????
    Am făcut defragmentare c, compresie date, am dezinstalat programe neutile, cleaner, golire din temporary fișiere la utilizatorii existenți și am 2 partiții: c de 10 giga și în d de 40 giga.
    Instalarea aș vrea să o fac în partiția d unde l-am mai instalat și ultima oara acum 3 zile.
    Aștept răspuns!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci zici că l-ai instalat acum 3 zile.
      Dar l-ai și dezinstalat după, pentru a îl putea reinstala?
      Acum trei zile ai putut să îl instalezi?
      Dacă da și nu l-ai dezinstalat complet, pentru a îl instala din nou dezinstalează înainte complet programul.
      În schimb dacă nici acum trei zile nu ai reușit instalarea instalează-l în C, redimensionând partițiile, luând din D și mărind C-ul până pe la 20 giga!

      Ștergere
  9. „The installation of Microsoft VC Redist 2008 SP1 (x86) has failed”!
    Nu pot instala Nero, mă poate lămuri cineva??
    Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai urmat pașii de instalare din tutorialul de pe această pagină - se află în parte de sus!
      Îndeplinește calculatorul tău cerințele minime pentru a instala programul?
      Întrebarea ta e foarte vagă, nu pre ai dat detalii:
      Ce sistem de operare folosești?
      Ce versiune a programului Nero vrei să instalezi?
      De unde ai descărcat programul Nero sau de pe ce vrei să îl instalezi.
      Este ultima versiune a programului sau este o versiune pirat descărcată de pe un site ilegal?

      Ștergere
  10. Vreau să descarc Nero și nu pot!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În partea de sus a acestei pagini există un tutorial, cum este indicat și în comentariul anterior al Laviniei.
      Urmează strict pașii indicați în acel tutorial și o să vezi cum vei reuși să descarci programul Nero! ;)

      Ștergere
  11. Am o unitate DVD LG cu care inscripționez CD/DVD folosind NERO pe care le redă perfect.
    DVD originale nu le recunoaște (introduceți un dvd).
    Folosesc Windows 7.
    Care ar fi problema?
    Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine nu recunoaște DVD-urile, programul Nero sau Windows-ul?
      Dacă e Nero, cu toate că mi se pare ciudat să nu recunoască, probabil nu au un format, dă format la DVD-uri folosind Windows-ul.
      Start » Computer » Selecționezi Dvd-ul și faci clic dreapta pe el apoi format!
      În cazul în care Windows-ul nu le recunoaște, atunci verifică dacă ai driverele la unitatea optică instalate sau actualizate!

      Ștergere
  12. Bună ziua,
    Am un fișier cu extensia .nrg.
    Cum fac să îl citesc?
    Am înțeles că Nero ar fi bun, dar am găsit doar să fac o imagine, nu să și văd înăuntrul imagini!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fișierul cu extensia .nrg e deja o imagine, folosind Nero poți inscripționa această imagine pe un disk.
      Dacă nu dispui de un cd sau dvd pentru a inscripționa respectiva imagine și vrei să vezi conținutul, eu recomand să folosești DAEMON Tools sau UltraISO.

      Ștergere
  13. Nero versiune nouă mai săracă
    Nero 12, la fel ca și Nero 11 sau Nero 10 nu mai are inclus photosnap, nici pentru vizualizare nici pentru editare, nu apreciez acest gest a celor de la Nero.
    Încet, încet ăștia de la Nero scot tot!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da într-adevăr, Nero a schimbat ceva versiuni în ultimul timp, de Nero 9 au trecut și printr-o schimbare de nume, versiunea 10 s-a numit Nero Multimedia Suite 10, apoi au revenit la numele simplu, Nero 11 și acum Nero 12 este ultima versiune în momentul acesta.
      Probabil pentru unii are unele lipsuri față de versiunile anterioare dar pentru alții este mai bună decât versiunile anterioare.
      Nero Multimedia Suite 10 spere exemplu e o suită grupată în trei produse principale care la rândul lor includ diferite instrumente:
      Nero Vision Xtra
      Conține instrumente pentru a organiza și reda toate fișierele multimedia și pentru editare de video:
      Nero MediaHub
      Nero Vision
      Nero Burning ROM
      Conține instrumente pentru ardere / inscripționare de discuri și pentru a crea utilizatori cu drepturi de ardere / inscripționare:
      Nero Burning ROM
      Nero BurnRights
      Nero BackItUp & Burn
      Conține instrumente pentru a crea copii de rezervă a datelor - backup-uri, înregistrare expres și pentru recuperare avansată de date:
      Nero BackItUp
      Nero Express
      Nero RescueAgent
      De asemeni mai include și:
      Nero Control Center
      Nero StartSmart
      Nero DiscCopy
      Nero WaveEditor
      Nero SoundTrax
      Nero CoverDesigner
      Nero Recode
      Nero ToolKit
      Vorbesc despre Nero 10, pentru că îl am și îl folosesc și acum, când am timp o să trag o privire și pe Nero 12 să văd dacă merită să fac un Update.

      Ștergere
  14. Cum se instalează Nero
    Cum se instalează Nero 9?
    Mie îmi cere un nr. de serie și nu știu care este ăla!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ești rămas în urmă rău amice, Nero a ajuns la versiunea 12.

      Ștergere
    2. Nero - instalare corectă
      Normal ar fi ca tu, atunci când ai descărcat Nero 9 să fi folosit o adresă de email validă, iar la acea adresă cei de la Nero, au trimis o licență trial, acea licență trebuia să o folosești pentru a putea instala programul.
      Dar cum acum în acest moment Nero a ajuns la o versiune nouă, de fapt au cam trecut ceva versiuni, și cum nu știm nici de unde ai descărcat, iar acest lucru este valabil doar atunci când descarci programul Nero de pe site-ul oficial al autorului, mă refer cu trimisul licenței pe email.
      Ce te pot eu îndruma, este să te pui în contact cu site-ul de unde ai descărcat Nero 9, mai ales dacă ai cumpărat Nero, ei ar trebui să-ți dea numărul de serie respectiv.
      Dar dacă vrei doar să probezi Nero, descarcă-l din nou de pe site-ul oficial și folosește la descărcare o adresă de email corectă, la acest email vei primi licența gratis de la Nero, pentru o perioadă de probă.

      Ștergere
  15. Nero probleme descărcare
    Nu reușesc să descarc Nero 9 gratis!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nero - descărcare
      Ce este exact cea ce nu reușești să faci?
      Ai ajuns pe pagina de descărcare?
      Ai folosit o adresă de email validă (nu poți descărca Nero dacă nu folosești o adresă de email validă!)?
      Dacă ai făcut pașii de mai sus încearcă să descarci peste câteva minute, dacă nu fă pașii de mai sus și ar trebui să meargă.
      Dar dacă nu reușești în nici un fel să descarci programul Nero scrie aici toți pașii pe care îi faci să vedem unde este problema!
      Și tu ce vrei să descarci Nero 9 sau ultima versiune de Nero?
      În acest moment Nero a ajuns la versiunea 12, pașii descriși mai sus sunt pentru versiunea Nero 12.
      Deci dacă încerci să descarci Nero 9, normal că nu merge, dacă încerci să descarci această versiune de pe site-ul oficial.

      Ștergere
  16. Deci am o problemă cu Adobe flash player când îl instalez se blochează la 50 la suta și scrie ceva cu „Initializing” etc..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe această pagină se discută despre Nero nu despre Adobe flash player!

      Ștergere
  17. Nero - probleme instalare
    Ajutor nu reușesc să instalez Nero 9.2.6.0 trial exe, bag codul dar spune că oferta a scăzut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil încerci să instalezi după ce ai avut instalată o versiune superioară de Nero, sau ai o ofertă limitată în timp și ea a expirat.
      În cazul în care ai cumpărat Nero, trebuie să te pui în contact cu cei care ți-au vândut produsul pentru a putea instala și activa Nero.
      Dacă este însă o versiune trial descărcat de pe net, eu recomand să mergi pe pagina web oficială a autorului și să descarci ultima versiune Nero, care în momentul acesta este Nero 12.

      Ștergere
  18. Cum se poate descărca Nero
    Nu pot descărca Nero, am nevoie de ajutor.
    Vă rog să-mi dați indicații, pentru a putea descărca programul Nero.
    Vă mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  19. Răspunsuri
    1. Nero - lămuriri
      Nu înțeleg la ce te referi, puneți întrebări clare sau măcar descifrabile pentru a primi răspunsuri!
      Și mai citiți și postările anterioare că este posibil ca răspunsul să fie postat deja mai sus!

      Ștergere
  20. Încerc să fac un CD, am urmărit toți pașii de mai sus, se încarcă dar după îmi mai apar niște chenare, am dat accept la toate dar CD-ul tot gol rămâne, de ce?
    Sau mai bine spus de ce îmi apar acele chenare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce pune în acele chenare?
      Nu pune nici un mesaj de eroare?
      Eu cred că respectivele „chenare” cum le numești tu sunt niște mesaje de eroare.
      Ai dat OK așa fără să citești ce scrie?

      Ștergere
  21. Cum descarc Nero
    Cum se descarcă programul Nero?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nero - descărcare
      Mai sus se explică cum se descarcă programul!
      Citește atent și vei înțelege, sunt câțiva pași simpli ce trebuie făcuți pentru a descărca Nero.
      Doar trebuie să citești cu atenție tutorialul!

      Ștergere
  22. De unde se descarcă programul Nero în română
    De unde se descarcă programul Nero în română?
    Cum se instalează programul Nero?
    Cum se folosește programul Nero?
    Și multe alte probleme ce pot apărea în instalarea sau folosirea acestui program.
    Am descărcat ceva din Nero 9 smart în engleză, dar nu știu cum se folosește!
    Cu mulțumiri!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nero în română
      Programul nu este în limba română, cel puțin acum când scriu aceste rânduri.
      De unde se descarcă înțelegi dacă citești ce scrie în postările de mai sus!
      Cum se instalează e foarte simplu, după ce îl descarci dai dublu click pe fișierul descărcat apoi urmezi instrucțiunile din installer.
      Doar trebuie să citești tutorialul!
      Cum se folosește Nero, depinde la ce vrei să folosești programul, cu el se pot arde cd-uri sau se pot vedea filme printre altele.
      Folosește interfața programului este foarte intuitivă vei înțelege repede cum să folosești programul.
      Programul nu este gratuit este gratis doar pentru o perioadă de probă!

      Ștergere
    2. Nero în română
      * de unde pot descărca programul Nero 10 în limba română?
      * cum se instalează programul nero 10?
      * cum se folosește programul nero 10?
      * Și multe probleme ce pot apărea la instalarea sau folosirea lui!

      Ștergere
    3. Răspunsurile se află în postările de mai sus, dacă le citești atent le găsești!

      Ștergere
    4. Frate ți s-a stricat placa, te repeți ca un pick-up stricat!
      A, și vezi că Nero 10 e depășit de mult, Nero 12 este de ceva timp oficial!

      Ștergere
  23. Cum pun fișiere pe un dvd cu Nero
    Bună,
    Cum aș putea să pun niște foldere din calculator pe dvd cu ajutorul programului Nero?
    Am încercat să-l folosesc dar fără succes!
    Mulțumesc pentru înțelegere!
    Aștept răspuns urgent.
    Am probleme cu calculatorul și aș fi foarte recunoscătoare, dacă m-ați ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Creare dvd de date cu Nero
      Pentru a face cea ce tu dorești se folosește opțiunea de creare dvd de date.
      Deschizi Nero »» Alegi sus Date »» Creează dvd de date »» se deschide o fereastră nouă »» Programul selectează automat dvd-ul din unitatea optică »» Folosești butonul Adaugă pentru a adăuga fișiere »» Apeși butonul Next »» Apeși butonul Burn.
      Cam asta este simplu și intuitiv, am folosit limba română, la tine este în funcție de limba folosită!

      Ștergere
  24. Am descărcat programul, însă atunci când îi dau „run”, îmi dă următorul mesaj: „can not open input file”.
    Mă puteți ajuta, vă rog?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde ai descărcat programul?
      Și cum îi dai „run”?
      Clic dreapta pe installer și alegi „run” sau cum?
      E compatibil Pc-ul tău cu versiunea programului pe care vrei să o instalezi?

      Ștergere
  25. Bună ziua,
    Aș dori și eu să descarc un nero gratis, pentru burn cd și video.
    Ce nero este cel mai bun?
    Mulțumesc o zi buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru ce ai tu nevoie gratis este doar nero burn, restul versiunilor nero nu sunt gratuite!

      Ștergere
  26. Cum pot să copii conținutul unui CD sau DVD pe computer (laptop).
    Îmi trebuie un program special?
    Care? Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nero este destul de bun pentru făcut acest lucru, dar din păcate nu este gratuit, caută aici pe blogul nostru, la categorii de programe „Programe de copiat cd-uri” sau „Programe de copiat dvd-uri”!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Dacă ai probleme cu acest program și ai nevoie de ajutor, lasă aici mai jos un mesaj la comentarii.
Putem să te ajutăm cu:
* de unde și cum se descarcă programul
* cum se instalează programul
* cum se folosește programul
* și multe alte probleme ce pot apărea în instalarea sau folosirea acestui program.
În cazul în care când apeși „Postați un comentariu” apare următorul mesaj de eroare „Cererea dvs. nu poate fi procesată. Vă rugăm să încercați din nou.”, nu e nici o problemă doar mai apasă încă o data butonul „Postați un comentariu” sau de câte ori este nevoie, de obicei problema se rezolvă din a doua încercare.
La fel dacă apare și o liniuță roșie, apasă pe butonul de postare până vezi că mesajul s-a publicat.
De regulă această problemă apare cu browser-ul web Internet Explorer, folosind Mozilla sau Google Chrome această problemă apare foarte rar.
Ne rezervăm dreptul de a a publica sau nu publica un comentariu, toate mesajele scrise incorect sau cu greșeli gramaticale sau scrise fără diacritice vor fi modificate.
Mesajele care nu au legătură cu subiectul acestei pagini, arată lipsă de respect și sunt nesimțite vor fi eliminate.
De asemeni recomandăm să alegeți un nume / nick, tuturor mesajelor trimise ca anonim li se va adăuga un nick aleatoriu.
Nick-ul trebuie să fie un nume de persoană existent în dicționarul limbii române.

Postări populare de pe acest blog

Descarcă AutoCAD gratis

Descarcă CorelDRAW gratis

Descarcă Metin2 gratis