Cum protejez gratis calculatorul de viruşi?

Trucuri și ponturi pentru a proteja gratis calculatorul de viruși, viermi troieni, hackeri și multe alte amenințări informatice!

Vrei să-ți protejezi calculatorul gratis și nu știi cum să faci asta?
De ce să cumperi un program antivirus, când pe internet sunt destule opțiuni pentru a-ți proteja calculatorul gratis?!
Nimic mai simplu în această pagină te vom învăța cum să faci asta.
Pentru a putea proteja calculatorul gratis, putem folosi un program antivirus gratuit, sunt destule opțiuni dintre care să alegem!

De unde știu care este cel mai bun antivirus gratuit?
E greu de spus care este cel mai bun antivirus gratuit, aici vom face o selecție în funcție de număr de utilizatori și opiniile specialiștilor în securitate.
Cele mai bune produse antivirus gratuite ar fi următoarele: AVG Anti-Virus Free Edition, Avast Free Antivirus, Malwarebytes Anti-Malware și Avira AntiVir Personal - Free Antivirus.


Această clasificare am făcut-o în funcție de numărul de utilizatori și de caracteristicile oferite.

AVG Anti-Virus Free Edition - cel mai bun produs antivirus gratuit, dar și cel mai descărcat, programul este instalat în zeci de milioane de calculatoare, lucru ce spune tot despre acest antivirus!
Acest program antivirus este din punctul meu de vedere, dar și de mulți alți specialiști în securitate, cel mai bun program antivirus gratuit!

Avast Free Antivirus - alt produs antivirus gratuit foarte folosit, nu este la fel de renumit ca AVG, dar de asemeni și acest antivirus este o alternativă gratuită foarte bună!

Malwarebytes Anti-Malware - este un foarte bun produs gratuit ce protejează împotriva oricărui tip de malware.

Avira AntiVir Personal - Free Antivirus - alt produs gratuit ce oferă protecție contra virușilor, viermilor sau troienilor.

Ar mai fi de menționat și alte produse gratuite, dar pe care încă nu le-am publicat, voi reveni cu mai multe detalii!
Bineînțeles, aceste produse nu oferă o protecție totală și completă pentru calculator, majoritatea produselor antivirus gratuite sunt concepute pentru a se face reclamă la produsele comerciale și a convinge utilizatorul să actualizeze programul cu o versiune pro, comercială.
Dar dacă tu vrei doar o protecție bazică și atât timp cât nu folosești calculatorul pentru tranzacții bancare și nici nu înmagazinezi date importante, nu are rost să cumperi un program antivirus, oricare dintre produsele de mai sus oferă o protecție bazică și suficientă, mai ales dacă sunt combinate cu unele produse de optimizare a calculatorului și mai activezi și firewall-ul de Windows sau folosești unul gratuit.

Însă dacă ai nevoie de un nivel superior de securitate și vrei un antivirus comercial, cu mai multe caracteristici și mai multe servicii de protecție, nici o problemă sunt alternative și pentru acest lucru!
Cele mai bune produse antivirus comerciale oferă gratis spre folosire versiuni trial ce pot fi folosite gratis pentru anumite perioade de timp de obicei aceste perioade sunt de la 30 de zile la 90 de zile.
Norton oferă două produse antivirus pentru a fi probate gratis fiecare timp de 90 de zile Norton™ 360 Version și Norton™ AntiVirus, Panda la fel oferă produsul Panda Internet Security gratis pentru 3 luni, McAfee de asemeni oferă produsul McAfee® VirusScan® Plus gratis pentru 90 de zile.
Folosind doar versiunile indicate mai sus, bineînțeles nu toate în același timp, ci folosind câte una pe timpul celor aproximativ 3 luni și una după alta, vei avea acoperit mai mult de un an.

Și cum de obicei majoritatea produselor antivirus o dată pe an schimbă de versiune, iar noile versiuni pot fi din nou probate gratis, procesul se poate relua și așa mereu vei putea avea instalate versiuni comerciale și complete, fără să plătești nimic.
Să nu mai zicem că este recomandat că o dată pe an să se formateze discul dur, și să se reinstaleze Windows-ul, lucru ce înseamnă că după reinstalarea Windows-ului vei putea din nou relua procesul descris mai sus!

Vrei să știi mai multe despre produsele antivirus gratuite și nu ai găsit aici informația dorită?
Cauți un anumit tip de informație despre antiviruși și nu găsești?
Nu te descurci cu alegerea sau instalarea unui program antivirus și ai nevoie de ajutor?
Nici o problemă, ne poți cere ajutor, pentru asta lasă un comentariu și solicită ajutor cu tot ce vrei să știi despre viruși și protecția antivirus, aici mai jos:

Comentarii

  1. deci aceata poate fi cauza?...nu pot sa instalez mess-ul...imi zice: "a network error was encountered. do you want to retry the download?"

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Dacă ai probleme cu acest program și ai nevoie de ajutor, lasă aici mai jos un mesaj la comentarii.
Putem să te ajutăm cu:
* de unde și cum se descarcă programul
* cum se instalează programul
* cum se folosește programul
* și multe alte probleme ce pot apărea în instalarea sau folosirea acestui program.
În cazul în care când apeși „Postați un comentariu” apare următorul mesaj de eroare „Cererea dvs. nu poate fi procesată. Vă rugăm să încercați din nou.”, nu e nici o problemă doar mai apasă încă o data butonul „Postați un comentariu” sau de câte ori este nevoie, de obicei problema se rezolvă din a doua încercare.
La fel dacă apare și o liniuță roșie, apasă pe butonul de postare până vezi că mesajul s-a publicat.
De regulă această problemă apare cu browser-ul web Internet Explorer, folosind Mozilla sau Google Chrome această problemă apare foarte rar.
Ne rezervăm dreptul de a a publica sau nu publica un comentariu, toate mesajele scrise incorect sau cu greșeli gramaticale sau scrise fără diacritice vor fi modificate.
Mesajele care nu au legătură cu subiectul acestei pagini, arată lipsă de respect și sunt nesimțite vor fi eliminate.
De asemeni recomandăm să alegeți un nume / nick, tuturor mesajelor trimise ca anonim li se va adăuga un nick aleatoriu.
Nick-ul trebuie să fie un nume de persoană existent în dicționarul limbii române.

Postări populare de pe acest blog

Descarcă AutoCAD gratis

Descarcă CorelDRAW gratis

Descarcă Metin2 gratis