Windows 10

Cum se poate obține Windows 10 gratis?
Windows 10 va fi oferit gratuit pentru pentru cei care au un pc / dispozitiv care rulează sistemele de operare Windows Phone, Windows 8.1, Windows 8 sau Windows 7.

Windows 10 lansare oficială pe 29 iulie 2015
Astăzi 1 iunie 2015 cei de la Microsoft au anunțat pe blogul oficial al companiei data oficială a lansării noului sistem de operare Windows 10, aceasta va fi disponibil începând din 29 iulie 2015.
Începând de astăzi, poți face rezervarea sistemului, nu se plătește nimic, este gratis dacă îndeplinești condițiile indicate anterior.



Sursa capturii foto de mai sus este: blogul oficial al companiei Microsoft.

Cum rezerv Windows 10?
Vrei să fii printre primii care își instalează acest sistem de operare? Dacă da, atunci ar trebui să faci o rezervare, pentru a primi la data lansării Windows 10.
În acest caz, dacă ai unul din sistemele de operare enumerate anterior, și acesta este actualizat la zi vei observa în colțul din dreapta jos, lângă ceas următorul icon:


Captura de ecran de mai sus e pentru Windows 8.1.
Dublu clic pe acel icon și se va deschide o fereastră nouă unde, pentru a face rezervarea trebuie să introduci o adresă de email validă, după ce introduci adresa de email apeși OK și gata, mai trebuie să aștepți data de 29 iulie pentru a primi și instala gratuit noul Windows 10.


Dacă mai ai nelămuriri, dubii sau alte întrebări, lasă întrebarea ta în comentarii, voi încerca să răspund la toate întrebările ce au legătură cu tema acestei pagini!

Știri și noutăți despre Windows 8
Istoric:
18 Octombrie 2013 - Windows 8.1, versiunea finală a fost lansată oficial la nivel global, toți cei care dețin o licență Windows 8, pot actualiza gratuit la Windows 8.1.
Windows 8.1 aduce unele modificări și îmbunătățiri, ce mai importantă fiind reintroducerea butonului de start.
26 Octombrie 2012 - Windows 8 a fost lansat oficial la nivel global, în acest moment sistemul de operare este disponibil într-o ofertă promoțională pentru România, până pe 31 ianuarie 2013, pentru toți cei care dispun de un calculator cu un Windows XP, Windows Vista sau Windows 7 original, la un preț de 29,99 euro Windows 8 Pro.
Cei care doresc, pot face upgrade de aici.

Descarcă gratis Windows 8 Enterprise Evaluation
Din august 2012 este disponibilă versiunea finală Windows 8 Enterprise Evaluation.
Dacă încă nu ai folosit Windows 8 și vrei să afli cum funcționează, să îl probezi sau pur și simplu ești doar curios, cei de la Microsoft îți oferă această posibilitate.
Acestă versiune este special gândită pentru specialiști IT, pentru a putea proba diferite produse software.
Este o versiune de evaluare pentru 90 de zile, iar de la instalare dispui de 10 zile pentru a activa produsul.
Pentru a-l descărca folosește linkul de mai jos din "Istoric"!

Nokia a scos pe piață din 5 septembrie 2012 două modele de telefon din linia "Lumia" cu sistemul de operare Windows 8.

Diferite mărci producătoare de computere, printre care Acer și HP, au anunțat că vor suporta cheltuielile de actualizare de la Windows 7 la Windows 8 Pro, pentru cei care vor cumpăra un computer cu sistemul Windows 7 preinstalat în perioada 2 iunie 2012 şi 31 ianuarie 2013.

Windows 8 - de actualitate:
Microsoft oferă Windows 8 pro la un preț special de 15 € tuturor acelora care cumpără în această perioadă un computer nou cu Windows 7 preinstalat.
Citat de pe site-ul oficial unde se poate face upgrade-ul:
"Pentru a fi eligibil pentru această ofertă trebuie să achiziţionaţi un PC Windows 7 calificat între 2 iunie 2012 şi 31 ianuarie 2013. Ultima zi pentru înregistrare şi comandarea upgrade-ului la Windows 8 este 28 februarie 2013."
Dacă ești eligibil și dorești să cumperi Windows 8 Pro la prețul promoțional de 15 € te poți înscrie aici.

Dar cei de la Microsoft nu i-au uitat nici pe cei care folosesc calculatoare pe care au un sistem de operare Windows 7 instalat anterior datelor menționate mai sus, cât nici pe cei care folosesc Windows XP sau Windows Vista.
Pentru aceștia, Microsoft a pregătit o ofertă promoțională de aproximativ 40 de dolari / euro în funcție de locație, pentru a actualiza la Windows 8 Pro.
Oferta va fi valabilă până la data de 31 ianuarie 2013 și va fi accesibilă prin intermediul site-ului Windows.com, începând din 26 octombrie 2012 când va fi disponibil și Windows 8 Upgrade Assistant, pentru a verifica dacă calculatorul pe care vrei să faci upgrade-ul este compatibil.
De asemeni, tot pentru respectiva perioadă va fi disponibil la preț promoțional pentru toți doritorii de Windows 8 Pro de aproximativ 70 de dolari / euro.
Voi publica locurile de unde vor putea fi achiziționate respectivele versiune de Windows când acestea vor fi disponibile!

26 Octombrie 2012 - Windows 8 a fost lansat oficial la nivel global, se pare că se bucură de un succes destul de mare chiar din primele ore.
August 2012 - Este disponibilă pentru download versiunea Windows 8 Enterprise Evaluation
Pentru a descărca Windows 8 Enterprise Evaluation intră aici!
Pentru a putea descărca această versiune este nevoie să ai un cont creat sau să creezi un cont nou la Microsoft.

31 mai 2012 - Este disponibilă pentru descărcare versiunea Windows 8 Release Preview!
Versiunea Windows 8 Release Preview ce înlocuiește versiunea beta Windows 8 Consumer Preview.
Pentru a descărca Windows 8 / Windows 8 Release Preview!gratis - versiune beta - mergi pe pagina oficial de descărcare a Windows 8 a celor de la Microsoft apăsând aici!

29 februarie 2012 - Microsoft a lansat Windows 8 Consumer Preview pentru a putea fi probată de toți utilizatorii, este versiunea ce precede Windows 8 Developer Preview - prima versiune de Windows 8 disponibilă pentru download.
Nu este o versiune completă și nici stabilă a sistemului de operare Windows 8, ce va fi lansat oficial pe 26 octombrie 2012.
Windows 8 Consumer Preview nu este o versiune finală, versiunea finală poate fi modificată și îmbunătățită, această versiune este oferită în special pentru a se obișnui utilizatorii cu noul Windows 8 și să se descopere eventualele găuri și erori.
Din aceste motive nu este recomandat să îl instalezi ca pe sistemul operativ principal, ci doar pentru a-l proba, pentru că este o versiune beta, care expiră și care poate fi instabilă și se pot pierde date.
Cei care au probat deja acest Windows 8, în versiunea pre beta au păreri pozitive despre el.

Vă aștept cu comentarii pro sau contra, pentru noul sistem de operare Windows 8!

Comentarii

  1. Nu am găsit blogul vostru până acum câteva zile, deci am aflat abia recent de versiunea de 90 de zile pentru Windows 8 Enterprise.
    Am instalat-o și sincer să fiu îmi place foarte mult, cu toate că prea mari diferențe față de Windows 7 nu găsesc, poate la navigare și cred că este ceva mai rapid.
    Bine, că încă nu l-am folosit prea mult, dar o să mai revin cu completări pe parcurs în funcție de cea ce o să descopăr în plus.
    Oricum îmi place și abia aștept să apară pe piață, mai ales cu ofertele pe care le promit, cum am o licență pentru Windows XP voi face sigur un upgrade la Windows 8 dacă prețul promoțional promis de 40 de euro se va menține.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună,
    Am o problema cu laptopul!
    L-am cumpărat original cu Windows Vista după care s-a virusat și un prieten mi-a reinstalat Windows 7!
    Deci am făcut niște documente în Word le salvez în Windows 2003 le pun pe stick reintroduc stick și doc. nu se mai deschid normal, practic nu le citește.
    Am încercat să le salvez în toate modurile posibile chiar și în pdf dar nimic, deci nu mai știu ce să fac!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În primul rând cred că ai cam greșit locul unde să postezi și să ceri ajutor.
      Această pagină este dedicată special sistemului de operare Windows 8.
      În al doilea rând nu știu cum ți-a reinstalat prietenul Windows 7 când tu aveai Windows Vista.
      De asemeni ai omis să dai unele detalii, nu ai specificat dacă Windows-ul 7 pe care ți l-a instalat acel prieten este original, dacă nu este original, majoritatea problemelor de acolo se trag.
      Nu știu de ce nu ai instalat Windows-ul original pe care l-ai cumpărat, pentru că, cu toate că este un pic mai lent era mai bun decât un Windows pirat.
      Dacă tot vrei să îl schimbi, mai bine aștepți până în octombrie când iese pe piață Windows 8 și îl cumperi cu prețul promoțional de 40 de euro.
      Despre documentele de care spui, nu specifici unde le-ai creat, în PC-ul tău sau pe alt PC?
      De asemeni nu ai specificat ce programe folosești pentru a vizualiza acele documente!
      După ce prietenul tău a instala Windows 7, tu ai instalat vreun program pentru vizualizarea de documente office sau PDF?

      Ștergere
  3. Bună,
    Mi-am cumpărat de curând un laptop care are instalat Windows 8, aș vrea să știu ce pachet office merge pentru el?
    Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă te referi la produsele Office de la Microsoft, cel mai bun ar fi ultimul pachet oferit de ei, Microsoft Office 2013, dar merg toate care mergeau și pe Windows 7.
      De asemeni poți folosi și alternativa gratuită pentru Microsoft Office, Open Office care oferă cam aceleași opțiuni, dar este gratuit.

      Ștergere
    2. Și unde găsesc varianta Open Office care e gratuita, și cât timp e gratuit?
      Mulțumesc mult de tot de răspuns!

      Ștergere
    3. Intrând aici vei găsi toată informația necesară.
      Pachetul este „Open Source” adică gratuit, nu are nici o limitare, poate fi folosit mereu gratis!

      Ștergere
  4. Mă numesc Viorica și am o întrebare s-a dus Windows-ul la calculator și am început să îl instalez din nou, nu îl mai citește când îl deschid, pe ecranul monitorului apare o imagine care scrie „phoenix -award bios v6.o6 pg, an energy star ally copyright (c) 1984-2003”.
    Calculatorul este un procesor Intel(r) Pentium(r)4 3.066hz(133-23.0) cu memorie 2096128k așa îmi apare pe ecran dar Windows-ul nu-l mai pot instala, am un Windows XP dar nu e original până acum tot cu el am instalat dar acum în ultimul timp mai mere îl instalam și la o săptămâna și chiar la doua zile se ștergea Windows-ul adică nu mai mergea.
    Aș dori să știu care e problema.
    Mulțumesc aștept răspuns!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Răspunsul l-ai dat chiar tu, folosești o copie ilegală a Windows-ului, și cine știe ce copie este și cât de sigură este.
      Aici pe această pagină nu oferim informații despre lucru ilegale!
      În schimb putem să-ți recomandăm dacă nu-ți permiți să-ți cumperi o versiune originală, să folosești versiunile de evaluare, spre exemplu Windows 8 Enterprise o poți folosi gratis 90 de zile, după expirarea termenului reinstalezi și tot așa la fiecare 90 de zile.
      De asemeni poți folosi și versiunile care se află în stadiu beta, la acestea ai mai mult timp să le folosești gratis și sigur sunt mai sigure decât Windows-ul pe care îl folosești tu acum!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Dacă ai probleme cu acest program și ai nevoie de ajutor, lasă aici mai jos un mesaj la comentarii.
Putem să te ajutăm cu:
* de unde și cum se descarcă programul
* cum se instalează programul
* cum se folosește programul
* și multe alte probleme ce pot apărea în instalarea sau folosirea acestui program.
În cazul în care când apeși „Postați un comentariu” apare următorul mesaj de eroare „Cererea dvs. nu poate fi procesată. Vă rugăm să încercați din nou.”, nu e nici o problemă doar mai apasă încă o data butonul „Postați un comentariu” sau de câte ori este nevoie, de obicei problema se rezolvă din a doua încercare.
La fel dacă apare și o liniuță roșie, apasă pe butonul de postare până vezi că mesajul s-a publicat.
De regulă această problemă apare cu browser-ul web Internet Explorer, folosind Mozilla sau Google Chrome această problemă apare foarte rar.
Ne rezervăm dreptul de a a publica sau nu publica un comentariu, toate mesajele scrise incorect sau cu greșeli gramaticale sau scrise fără diacritice vor fi modificate.
Mesajele care nu au legătură cu subiectul acestei pagini, arată lipsă de respect și sunt nesimțite vor fi eliminate.
De asemeni recomandăm să alegeți un nume / nick, tuturor mesajelor trimise ca anonim li se va adăuga un nick aleatoriu.
Nick-ul trebuie să fie un nume de persoană existent în dicționarul limbii române.

Postări populare de pe acest blog

Descarcă AutoCAD gratis

Descarcă CorelDRAW gratis

Descarcă Metin2 gratis