Postări

Se afișează postări din aprilie 6, 2018

Descarcă Kadu gratis

Descărcare gratuită de Kadu Kadu ::: un program de calculator ce permite utilizator să trimită mesaje instant. Folosind Kadu poți trimite mesaje instant tuturor contactelor tale. Kadu permite de asemeni partajarea de fotografii digitale cu prietenii. Kadu este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Kadu gratis apasă următorul link: download Kadu gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Kadu este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Super Webcam Recorder gratis

Descărcare gratuită de Super Webcam Recorder Super Webcam Recorder ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să înregistreze video. Folosind Super Webcam Recorder poți înregistra video folosind camera web. Super Webcam Recorder permite, de asemeni, să faci capturi foto de ecran, folosind taste rapide. Super Webcam Recorder este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Super Webcam Recorder gratis apasă următorul link: download Super Webcam Recorder gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Super Webcam Recorder este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă ReNamer gratis

Descărcare gratuită de ReNamer ReNamer ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să redenumească fișiere și foldere. Folosind ReNamer poți redenumi toate fișierele și folderele de pe computerul tău. ReNamer permite modificarea extensiilor, folosirea de diferite combinații de caractere și oferă suport unicode. ReNamer este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul ReNamer gratis apasă următorul link: download ReNamer gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului ReNamer este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Citrio gratis

Descărcare gratuită de Citrio Citrio ::: un browser web ce permite utilizatorilor să navigheze pe internet. Folosind Citrio, poți vizita și naviga pe toate site-urile web. Citrio dispune de multe alte instrumente ce fac navigarea pe internet simplă, comodă și sigură. Citrio este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Citrio gratis apasă următorul link: download Citrio gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Citrio este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Easy Hide IP gratis

Descărcare gratuită de Easy Hide IP Easy Hide IP ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să navigheze anonim prin internet. Folosind Easy Hide IP, poți schimba adresa reala de IP, folosind una diferită, dintr-o locație diferită. În acest fel Easy Hide IP permite protejarea identității reale, folosind un sistem interesant de servere plasate în diferite locații. Easy Hide IP este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Easy Hide IP gratis apasă următorul link: download Easy Hide IP gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Easy Hide IP este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Video to Video Converter gratis

Descărcare gratuită de Video to Video Converter Video to Video Converter ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să convertească între diferite formate de video. Folosind Video to Video Converter poți converti video în cele mai cunoscute formate. Folosind Video to Video Converter, poți de asemeni converti între diferite formate de audio. Video to Video Converter este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Video to Video Converter gratis apasă următorul link: download Video to Video Converter gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Video to Video Converter este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă oCam gratis

Descărcare gratuită de oCam oCam ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să facă capturi video. Folosind oCam poți înregistra tot ce se întâmplă pe ecranul computerului. oCam poate înregistra tot ecranul, o fereastră activă sau o zonă fixă. oCam este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul oCam gratis apasă următorul link: download oCam gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului oCam este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Stickies gratis

Descărcare gratuită de Stickies Stickies ::: un program pentru calculator, ce permite utilizatorilor să administreze notițe. Folosind Stickies, poți „lipi”, oriunde vrei tu pe ecranul computerului, notițe cu diferite lucruri. Stickies este foarte util pentru a-ți aminti activități sau evenimente. Stickies este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Stickies gratis apasă următorul link: download Stickies gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Stickies este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Yippy!Chat gratis

Descărcare gratuită de Yippy!Chat Yippy!Chat ::: un program de calculator ce permite utilizator să comunice și să partajeze conținut multimedia. Folosind Yippy!Chat poți trimite mesaje de text instant sau realiza apeluri audio / video. Yippy!Chat permite creare de liste de prieteni, folosirea de emoticon-uri sau partajarea de fișiere. Yippy!Chat este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Yippy!Chat gratis apasă următorul link: download Yippy!Chat gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Yippy!Chat este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Handy Uninstaller gratis

Descărcare gratuită de Handy Uninstaller Handy Uninstaller ::: un program de calculator folosit la dezinstalarea de programe și aplicații. Folosind Handy Uninstaller poți administra toate aplicațiile instalate pe computerul tău! Handy Uninstaller este foarte util pentru a curăța și elibera spațiu pe hard disk. Handy Uninstaller este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Handy Uninstaller gratis apasă următorul link: download Handy Uninstaller gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Handy Uninstaller este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Weather gratis

Descărcare gratuită de Weather Weather ::: o aplicație pentru dispozitive mobile ce permite utilizatorilor să afle starea vremii. Weather poate afișa starea vremii din majoritatea orașele din lume. Folosind Weather, poți afla pronosticul despre vreme pentru ziua de mâne sau pentru toată săptămâna. Weather este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Weather gratis apasă următorul link: download Weather gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Weather este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă AZip gratis

Descărcare gratuită de AZip AZip ::: un program de calculator folosit pentru gestionarea de fișiere comprimate. Folosind AZip poți administra fișiere comprimate în formatul Zip. AZip permite despachetarea, adăugarea sau creare de noi fișiere Zip. AZip este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul AZip gratis apasă următorul link: download AZip gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului AZip este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Elyse gratis

Descărcare gratuită de Elyse Elyse ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să administreze fișiere. Folosind Elyse poți administra, sorta și organiza toate fișierele și folderele de pe computerul tău. Elyse oferă diferite moduri de vizualizare și permite aplicare de diferite filtre. Elyse este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Elyse gratis apasă următorul link: download Elyse gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Elyse este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.