Postări

Se afișează postări din mai 24, 2018

Descarcă Kiwix gratis

Descărcare gratuită de Kiwix Kiwix ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să folosească Wikipedia fără conexiune la internet. Folosind Kiwix poți descărca pe hard disk tot conținutul de pe Wikipedia, și să îl răsfoiești atunci când nu ai conexiune la internet. Kiwix transformă pc-ul într-un server local HTTP și permite răsfoirea conținutului Wikipedia ce este comprimat într-un fișier ZIM. Kiwix este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Kiwix gratis apasă următorul link: download Kiwix gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Kiwix este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă ODIN gratis

Descărcare gratuită de ODIN ODIN ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să facă copii de rezervă. Folosind ODIN poți crea o imagine pentru hard discul computerului tău. ODIN permite copierea hard discului întreg sau doar a unei partiții. ODIN este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul ODIN gratis apasă următorul link: download ODIN gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului ODIN este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Moo0 ImageSizer gratis

Descărcare gratuită de Moo0 ImageSizer Moo0 ImageSizer ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să redimensioneze fotografii. Folosind Moo0 ImageSizer, poți redimensiona fotografii în cele mai utilizate formate de foto. Moo0 ImageSizer este compatibil cu formatele foto: jpg, png, bnp și gif. Moo0 ImageSizer este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Moo0 ImageSizer gratis apasă următorul link: download Moo0 ImageSizer gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Moo0 ImageSizer este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă CIM gratis

Descărcare gratuită de CIM CIM ::: un program pentru calculator ce permite utilizatorilor să lucreze cu fotografii digitale. Folosind CIM poți, de asemeni, administra și organiza toate fotografiile tale digitale. CIM este compatibil și permite să lucrezi cu cele mai cunoscute formate foto. CIM este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul CIM gratis apasă următorul link: download CIM gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului CIM este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă RarZilla Free Unrar gratis

Descărcare gratuită de RarZilla Free Unrar RarZilla Free Unrar ::: un program de calculator ce permit utilizatorilor să lucreze cu fișiere comprimate. Folosind RarZilla Free Unrar poți extrage / decomprima fișiere comprimate RAR. RarZilla Free Unrar oferă trei moduri de decomprimare, este foarte rapid și permite să alegi o locație predefinită pentru extragere. RarZilla Free Unrar este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul RarZilla Free Unrar gratis apasă următorul link: download RarZilla Free Unrar gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului RarZilla Free Unrar este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Free Picture Resizer gratis

Descărcare gratuită de Free Picture Resizer Free Picture Resizer ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să lucreze cu fișiere foto. Folosind Free Picture Resizer poți redimensiona toate fotografiile tale digitale. Free Picture Resizer dispune de asemeni de unele opțiuni de optimizare. Free Picture Resizer este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Free Picture Resizer gratis apasă următorul link: download Free Picture Resizer gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Free Picture Resizer este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Kat CD Ripper gratis

Descărcare gratuită de Kat CD Ripper Kat CD Ripper ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să extragă muzică de pe cd-uri audio. Folosind Kat CD Ripper, poți salva toată muzica de pe cd-urile tale pe hard disk-ul computerului. Kat CD Ripper este foarte util pentru a crea copii de rezervă pentru muzica ta, pentru a evita pierderea în cazul deteriorării discurilor. Kat CD Ripper este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Kat CD Ripper gratis apasă următorul link: download Kat CD Ripper gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Kat CD Ripper este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă WX Video Tutorial Maker gratis

Descărcare gratuită de WX Video Tutorial Maker WX Video Tutorial Maker ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să înregistreze video. Folosind WX Video Tutorial Maker poți înregistra tot ce se întâmplă pe ecranul computerului sau înregistra video folosind camera web. WX Video Tutorial Maker este foarte folosit pentru crearea de video-tutoriale. WX Video Tutorial Maker este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul WX Video Tutorial Maker gratis apasă următorul link: download WX Video Tutorial Maker gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului WX Video Tutorial Maker este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Windows Repair gratis

Descărcare gratuită de Windows Repair Windows Repair ::: un program de întreținere ce permite utilizatorilor să îmbunătățească funcționarea computerului. Folosind Windows Repair poți repara majoritatea erorilor de sistem care pot apărea în computerul tău. Windows Repair permite restaurarea Windows-ului la setările originale. Windows Repair este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Windows Repair gratis apasă următorul link: download Windows Repair gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Windows Repair este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Spyrix Free Keylogger gratis

Descărcare gratuită de Spyrix Free Keylogger Spyrix Free Keylogger ::: un program de securitate, ce permite utilizatorilor să monitorizeze computere. Folosind Spyrix Free Keylogger afli tot ce se întâmplă pe computerul monitorizat. Spyrix Free Keylogger interceptează tot ce este scris pe calculator, din orice aplicație și salvează rapoarte în fișiere secrete. Spyrix Free Keylogger este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Spyrix Free Keylogger gratis apasă următorul link: download Spyrix Free Keylogger gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Spyrix Free Keylogger este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Trend Micro RUBotted gratis

Descărcare gratuită de Trend Micro RUBotted Trend Micro RUBotted ::: un software de securitate folosit pentru a proteja de roboți și zombi. Trend Micro RUBotted este special creat pentru a detecta și elimina roboții din sistem. Trend Micro RUBotted monitorizează și protejează sistemul de activitățile asociate cu roboții. Trend Micro RUBotted este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Trend Micro RUBotted gratis apasă următorul link: download Trend Micro RUBotted gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Trend Micro RUBotted este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă All Call Recorder gratis

Descărcare gratuită de All Call Recorder All Call Recorder ::: o aplicație pentru dispozitive mobile ce permite utilizatorilor să înregistreze apelurile telefonice. All Call Recorder permite înregistrarea oricărui apel făcut cu telefonul tău, intrări sau ieșiri. Folosind All Call Recorder poți bloca accesul la înregistrări, șterge înregistrările sau să asculți înregistrările. All Call Recorder este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul All Call Recorder gratis apasă următorul link: download All Call Recorder gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului All Call Recorder este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă DigiJ gratis

Descărcare gratuită de DigiJ DigiJ ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să organizeze conținut muzical. DigiJ este o aplicație foarte bună pentru DJ-i, profesioniști sau nu. DigiJ dispune de un sistem interesant de căutare ce poate cataloga automat tot conținutul muzical. DigiJ este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul DigiJ gratis apasă următorul link: download DigiJ gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului DigiJ este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Free CD DVD Burner Software gratis

Descărcare gratuită de Free CD DVD Burner Software Free CD DVD Burner Software ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să inscripționeze discuri. Folosind Free CD DVD Burner Software poți inscripționa cd-uri și dvd-uri. Free CD DVD Burner Software permite inscripționarea de imagini de disc ISO, crearea de discuri de date sau crearea de cd-uri audio. Free CD DVD Burner Software este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Free CD DVD Burner Software gratis apasă următorul link: download Free CD DVD Burner Software gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Free CD DVD Burner Software este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Qmmp gratis

Descărcare gratuită de Qmmp Qmmp ::: un program pentru computer, ce permite utilizatorilor să asculte muzică. Folosind Qmmp poți asculta muzică în cele mai cele mai cunoscute formate audio. Qmmp dispune de un panel de control interesant, cu diferite funcții de filtrare și editare. Qmmp este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Qmmp gratis apasă următorul link: download Qmmp gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Qmmp este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Screenpresso gratis

Descărcare gratuită de Screenpresso Screenpresso ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să facă capturi de ecran. Screenpresso permite, de asemeni să faci capturi video de ecran. Folosind Screenpresso poți captura întreg ecranul, o anumită zonă de pe acesta sau o fereastră activă. Screenpresso este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Screenpresso gratis apasă următorul link: download Screenpresso gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Screenpresso este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Free MKV Player gratis

Descărcare gratuită de Free MKV Player Free MKV Player ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să vizioneze fișiere de video. Free MKV Player este folosit în special pentru a reda fișiere de video în formatul MKV. Folosind Free MKV Player, poți vedea toate filmele tale salvate în acest format. Free MKV Player este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Free MKV Player gratis apasă următorul link: download Free MKV Player gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Free MKV Player este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă TAudioConverter gratis

Descărcare gratuită de TAudioConverter TAudioConverter ::: un program pentru calculator ce permite utilizatorilor să convertească audio. Folosind TAudioConverter poți converti toată muzica ta în diferite formate audio. O caracteristică interesantă oferită de TAudioConverter, este că permite extragerea pistelor de audio de pe CD-urile de audio. TAudioConverter este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul TAudioConverter gratis apasă următorul link: download TAudioConverter gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului TAudioConverter este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Nitro Pro gratis

Descărcare gratuită de Nitro Pro Nitro Pro ::: un program pentru computer ce permite utilizatorilor să lucreze cu fișiere PDF. Folosind Nitro Pro poți crea și edita fișiere PDF. Nitro Pro poate, de asemeni, converti orice document de text în fișiere PDF. Nitro Pro este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Nitro Pro gratis apasă următorul link: download Nitro Pro gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Nitro Pro este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Baka MPlayer gratis

Descărcare gratuită de Baka MPlayer Baka MPlayer ::: un program pentru calculator, folosit pentru redarea de conținut multimedia. Folosind Baka MPlayer poți vedea filme și asculta muzică. Baka MPlayer este compatibil și poate reda cele mai cunoscute formate multimedia. Baka MPlayer este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Baka MPlayer gratis apasă următorul link: download Baka MPlayer gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Baka MPlayer este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă MediaHuman Video Converter gratis

Descărcare gratuită de MediaHuman Video Converter MediaHuman Video Converter ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să convertească între diferite formate de video. Folosind MediaHuman Video Converter poți converti video în cele mai cunoscute formate. MediaHuman Video Converter este foarte util pentru a converti video pentru diferite dispozitive mobile. MediaHuman Video Converter este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul MediaHuman Video Converter gratis apasă următorul link: download MediaHuman Video Converter gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului MediaHuman Video Converter este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp

Descarcă ManagePC gratis

Descărcare gratuită de ManagePC ManagePC ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să afle informații despre sistemele conectate într-o rețea locală. Folosind ManagePC poți afla informații despre hardware, sisteme de operare sau software-ul instalat în fiecare PC din rețea. ManagePC permite de asemeni să se facă diferite operații de la distanță în computerele din rețea. ManagePC este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul ManagePC gratis apasă următorul link: download ManagePC gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului ManagePC este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă PrtScr gratis

Descărcare gratuită de PrtScr PrtScr ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să facă capturi de ecran. Folosind PrtScr poți captura întreg ecranul sau doar o anumită zonă de pe acesta. PrtScr permite salvarea capturilor în diferite formate foto: JPG, PNG sau BMP. PrtScr este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul PrtScr gratis apasă următorul link: download PrtScr gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului PrtScr este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă PC Cleaner Pro gratis

Descărcare gratuită de PC Cleaner Pro PC Cleaner Pro ::: un program de calculator ce ajută utilizatorii să îmbunătățească performațele PC-ul. Folosind PC Cleaner Pro, calculatorul tău va fi mai curat și mai rapid. PC Cleaner Pro permite eliminarea fișierelor inutile, detectează fișierele duplicate sau permite curățarea regiștrilor Windows-ului. PC Cleaner Pro este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul PC Cleaner Pro gratis apasă următorul link: download PC Cleaner Pro gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului PC Cleaner Pro este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Photo-Brush gratis

Descărcare gratuită de Photo-Brush Photo-Brush ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să editeze imagini. Folosind Photo-Brush poți de asemeni desena pe calculator, programul dispune de diferite instrumente de desen. Photo-Brush este compatibil cu cele mai folosite formate fotografice. Photo-Brush este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Photo-Brush gratis apasă următorul link: download Photo-Brush gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Photo-Brush este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Snosh gratis

Descărcare gratuită de Snosh Snosh ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să lucreze cu fișiere flv. Folosind Snosh poți converti în fișiere flv, fișiere de video, audio și imagini. Snosh este foarte util pentru a publica conținut multimedia pe diferite site-uri de socializare. Snosh este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Snosh gratis apasă următorul link: download Snosh gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Snosh este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă iMule gratis

Descărcare gratuită de iMule iMule ::: un program de calculator folosit pentru partajarea de fișiere. iMule este versiunea invizibilă a programului eMule. iMule are practic toate funcțiile pe care le are și eMule, oferind în schimb posibilitatea de a te conecta invizibil. iMule este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul iMule gratis apasă următorul link: download iMule gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului iMule este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Dream CloneDVD gratis

Descărcare gratuită de Dream CloneDVD Dream CloneDVD ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să cloneze DVD-uri. Folosind Dream CloneDVD poți crea copii identice sau crea imagini ISO pentru dvd-urile tale. Folosind Dream CloneDVD poți de asemeni converti dvd-urile de filme în diferite formate de video. Dream CloneDVD este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Dream CloneDVD gratis apasă următorul link: download Dream CloneDVD gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Dream CloneDVD este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă HD Video Converter Factory gratis

Descărcare gratuită de HD Video Converter Factory HD Video Converter Factory ::: un program pentru calculator folosit pentru convertirea între diferite fișiere audio și video. Folosind HD Video Converter Factory poți converti video și audio în cele mai cunoscute formate. HD Video Converter Factory este folosit în special pentru a converti în video HD. HD Video Converter Factory este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul HD Video Converter Factory gratis apasă următorul link: download HD Video Converter Factory gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului HD Video Converter Factory este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă WonderFox DVD Ripper gratis

Descărcare gratuită de WonderFox DVD Ripper WonderFox DVD Ripper ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să extragă video de pe dvd-uri de video. Folosind WonderFox DVD Ripper, se poate extrage video de pe dvd-uri fără să se piardă calitate. WonderFox DVD Ripper este foarte util pentru a face copii backup pentru dvd-urile tale. WonderFox DVD Ripper este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul WonderFox DVD Ripper gratis apasă următorul link: download WonderFox DVD Ripper gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului WonderFox DVD Ripper este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Xilisoft Video Cutter gratis

Descărcare gratuită de Xilisoft Video Cutter Xilisoft Video Cutter ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să taie fișiere video. Folosind Xilisoft Video Cutter poți tăia un fișier video în mai multe părți sau poți elimina părțile nedorite din fișierele video. În plus, Xilisoft Video Cutter permite convertirea în diferite formate de video. Xilisoft Video Cutter este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Xilisoft Video Cutter gratis apasă următorul link: download Xilisoft Video Cutter gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Xilisoft Video Cutter este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă TextMe gratis

Descărcare gratuită de TextMe TextMe ::: o aplicație pentru dispozitive mobile ce permite utilizatorilor să trimită mesaje instant. TextMe este folosit în special pentru a trimite SMS-uri gratuite, funcție disponibilă în peste 40 de țări. TextMe permite de asemeni să trimiți mesaje instant, mesaje audio sau mesaje video. TextMe este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul TextMe gratis apasă următorul link: download TextMe gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului TextMe este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă RunScanner gratis

Descărcare gratuită de RunScanner RunScanner ::: un program de calculator ce oferă utilizatorilor diferite opțiuni de protecție și securitate. RunScanner este un program de diagnostic, programul detectează și avizează despre schimbările ce au loc în computer. RunScanner este un program foarte util pentru a proteja computerul de programe spion sau viruși. RunScanner este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul RunScanner gratis apasă următorul link: download RunScanner gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului RunScanner este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Power Video Cutter gratis

Descărcare gratuită de Power Video Cutter Power Video Cutter ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să decupeze fișiere de video. Power Video Cutter permite să alegi poziția de start și de sfârșit și să alegi formatul de ieșire. Folosind Power Video Cutter, poți converti de asemeni între diferite formate de video. Power Video Cutter este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Power Video Cutter gratis apasă următorul link: download Power Video Cutter gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Power Video Cutter este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Disk SpeedUp gratis

Descărcare gratuită de Disk SpeedUp Disk SpeedUp ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să optimizeze hard disk-ul. Folosind Disk SpeedUp poți îmbunătăți mult funcționarea calculatorului. Disk SpeedUp este folosit pentru a defragmenta hard disk-ul. Disk SpeedUp este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Disk SpeedUp gratis apasă următorul link: download Disk SpeedUp gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Disk SpeedUp este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Free Picture Viewer gratis

Descărcare gratuită de Free Picture Viewer Free Picture Viewer ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să vizualizeze fotografii. Folosind Free Picture Viewer, poți administra și vizualiza toate fotografiile tale. Free Picture Viewer este compatibil cu cele mai cunoscute formate foto. Free Picture Viewer este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Free Picture Viewer gratis apasă următorul link: download Free Picture Viewer gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Free Picture Viewer este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă EasyUEFI gratis

Descărcare gratuită de EasyUEFI EasyUEFI ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să administreze bootarea computerului. Folosind EasyUEFI poți crea, șterge sau modifica opțiunile de bootare. EasyUEFI oferă instrumente de backup, recuperare, activare sau dezactivare a opțiunilor de bootare. EasyUEFI este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul EasyUEFI gratis apasă următorul link: download EasyUEFI gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului EasyUEFI este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă AOMEI Partition Assistant gratis

Descărcare gratuită de AOMEI Partition Assistant AOMEI Partition Assistant ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să administreze partiții. Folosind AOMEI Partition Assistant poți crea, șterge sau formata partiții. AOMEI Partition Assistant permite de asemeni divizarea sau unirea partițiilor. AOMEI Partition Assistant este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul AOMEI Partition Assistant gratis apasă următorul link: download AOMEI Partition Assistant gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului AOMEI Partition Assistant este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Gajim gratis

Descărcare gratuită de Gajim Gajim ::: un program de calculator ce permite utilizator să trimită mesaje instant. Folosind Gajim poți trimite mesaje instant tuturor contactelor tale. Folosind Gajim poți face, de asemeni, apeluri video sau audio. Gajim este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Gajim gratis apasă următorul link: download Gajim gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Gajim este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Talkray gratis

Descărcare gratuită de Talkray Talkray ::: o aplicație pentru dispozitive mobile ce permite utilizatorilor să trimită mesaje instant. Folosind Talkray poți comunica, prin intermediul mesajelor instant, cu toate contactele tale. Talkray permite trimiterea de mesaje text, audio și video. Talkray este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Talkray gratis apasă următorul link: download Talkray gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Talkray este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă RapidStart gratis

Descărcare gratuită de RapidStart RapidStart ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să optimizeze startul Windows-ului. Folosind RapidStart, poți reduce timpul de pornire al sistemului de operare Windows. Folosind RapidStart poți elimina din startul Windows-ului programele inutile sau nedorite. RapidStart este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul RapidStart gratis apasă următorul link: download RapidStart gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului RapidStart este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă PNotes gratis

Descărcare gratuită de PNotes PNotes ::: un program pentru calculator, ce permite utilizatorilor să administreze notițe. Folosind PNotes poți „lipi” pe desktop notițe virtuale, foarte asemănătoare ca aspect cu cele reale. PNotes este foarte util pentru a nota ideile, gândurile, diferite activități sau să-ți amintească diferite evenimente. PNotes este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul PNotes gratis apasă următorul link: download PNotes gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului PNotes este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă PhotoRec gratis

Descărcare gratuită de PhotoRec PhotoRec ::: un program pentru calculator ce permite utilizatorilor să recupereze date șterse sau pierdute. Folosind PhotoRec poți recupera date șterse de sistemul de operare precum: fotografii, filme, documente, muzică, etc.. PhotoRec poate recupera și este compatibil cu cele mai cunoscute dispozitive de înmagazinat date. PhotoRec este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul PhotoRec gratis apasă următorul link: download PhotoRec gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului PhotoRec este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă UnCompress gratis

Descărcare gratuită de UnCompress UnCompress ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să lucreze cu fișiere comprimate. Folosind UnCompress poți dezarhiva fișiere comprimate în formatul RAR. UnCompress este util, în special dacă lucrezi foarte mult cu acest tip de format. UnCompress este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul UnCompress gratis apasă următorul link: download UnCompress gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului UnCompress este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă PhonerLite gratis

Descărcare gratuită de PhonerLite PhonerLite ::: un program pentru calculator, ce permite utilizatorilor să comunice. Folosind PhonerLite poți comunica cu toate contactele tale care folosesc această aplicație. PhonerLite permite realizarea de apeluri telefonice și trimiterea de mesaje SMS. PhonerLite este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul PhonerLite gratis apasă următorul link: download PhonerLite gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului PhonerLite este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă TinyWall gratis

Descărcare gratuită de TinyWall TinyWall ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să controleze firewall-ul Windows-ului. Folosind TinyWall, poți gestiona mai bine accesul la internet pentru programele instalate. TinyWall dispune de diferite moduri de blocare: protecție normală, blochează tot, permite ieșirile și auto. TinyWall este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul TinyWall gratis apasă următorul link: download TinyWall gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului TinyWall este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă BackUp Maker gratis

Descărcare gratuită de BackUp Maker BackUp Maker ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să facă copii de siguranță. Folosind BackUp Maker poți crea copii de siguranță pentru totă informația înmagazinată pe hard disk, sau doar pentru anumite porțiuni ale disk-ului dur. BackUp Maker permite salvarea copiilor de siguranță pe cd-uri / dvd-uri sau pe diferite dispozitive de memorare usb. BackUp Maker este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul BackUp Maker gratis apasă următorul link: download BackUp Maker gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului BackUp Maker este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Disk Bench gratis

Descărcare gratuită de Disk Bench Disk Bench ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să măsoare viteza exactă a hard disk-ului. Disk Bench testează viteza hard disk-ului transferând date dintr-un folder în altul. În acest fel, Disk Bench, detectează viteza de lucru reală a hard disk-ului, nu o viteză falsă. Disk Bench este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Disk Bench gratis apasă următorul link: download Disk Bench gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Disk Bench este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Porta'Menu gratis

Descărcare gratuită de Porta'Menu Porta'Menu ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să creeze o listă de accese directe. Porta'Menu este foarte util, pentru a crea o listă cu programele pe care le accesezi mai des. Folosind Porta'Menu, poți accesa aceste programe dintr-o singură fereastră, cu doar un clic al mouse-lui. Porta'Menu este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Porta'Menu gratis apasă următorul link: download Porta'Menu gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Porta'Menu este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă All Video Joiner gratis

Descărcare gratuită de All Video Joiner All Video Joiner ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să unească fișiere video. Folosind All Video Joiner, poți uni într-un singur fișier câte fișiere de video vrei să unești. All Video Joiner permite salvarea fișierelor unite în diferite formate de video. All Video Joiner este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul All Video Joiner gratis apasă următorul link: download All Video Joiner gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului All Video Joiner este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă SplitFile gratis

Descărcare gratuită de SplitFile SplitFile ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să divizeze fișiere. SplitFile este foarte bun pentru a diviza fișiere de mari dimensiuni, pentru a facilita transferul acestora. SplitFile permite de asemeni lipirea fișierelor divizate cu acest program. SplitFile este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul SplitFile gratis apasă următorul link: download SplitFile gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului SplitFile este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Zipiloo gratis

Descărcare gratuită de Zipiloo Zipiloo ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să lucreze cu fișiere comprimate. Folosind Zipiloo poți dezarhiva fișiere comprimate în formatul Zip. Zipiloo este util, în special dacă lucrezi foarte mult cu acest tip de format. Zipiloo este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Zipiloo gratis apasă următorul link: download Zipiloo gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Zipiloo este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă BlackBox ISO Burner gratis

Descărcare gratuită de BlackBox ISO Burner BlackBox ISO Burner ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să inscripționeze discuri. Folosind BlackBox ISO Burner poți inscripționa cd-uri și dvd-uri. BlackBox ISO Burner permite crearea, administrarea și inscripționarea de imagini de disc. BlackBox ISO Burner este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul BlackBox ISO Burner gratis apasă următorul link: download BlackBox ISO Burner gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului BlackBox ISO Burner este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă openPDF gratis

Descărcare gratuită de openPDF openPDF ::: un program pentru computer ce permite utilizatorilor să lucreze cu fișiere PDF. Folosind openPDF poți vizualiza și modifica documente PDF. openPDF permite adăugarea de text, imagini sau printarea documentelor PDF. openPDF este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul openPDF gratis apasă următorul link: download openPDF gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului openPDF este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă PC Fresh gratis

Descărcare gratuită de PC Fresh PC Fresh ::: un program de întreținere ce permite utilizatorilor să îmbunătățească funcționarea calculatorului. Folosind PC Fresh poți accelera și optimiza computere pe care sunt instalate sisteme de operare Windows. PC Fresh permite ajustarea pentru diferite setări de sistem, monitorizarea pentru diferite servicii Windows și optimizarea startup-ului. PC Fresh este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul PC Fresh gratis apasă următorul link: download PC Fresh gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului PC Fresh este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă System Shield gratis

Descărcare gratuită de System Shield System Shield ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să-și protejeze calculatorul. System Shield este un produs de securitate care oferă protecție antivirus și antispyware. Programul System Shield detectează și blochează: viruși, spyware, viermi, troieni, programe publicitare, etc.. System Shield este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul System Shield gratis apasă următorul link: download System Shield gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului System Shield este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă DVDVideoMedia Free Video Converter gratis

Descărcare gratuită de DVDVideoMedia Free Video Converter DVDVideoMedia Free Video Converter ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să lucreze cu fișiere video. Folosind DVDVideoMedia Free Video Converter poți converti între diferite formate de video. Folosind DVDVideoMedia Free Video Converter poți de asemeni converti între diferite formate de audio. DVDVideoMedia Free Video Converter este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul DVDVideoMedia Free Video Converter gratis apasă următorul link: download DVDVideoMedia Free Video Converter gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului DVDVideoMedia Free Video Converter este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă AOMEI Backupper gratis

Descărcare gratuită de AOMEI Backupper AOMEI Backupper ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să facă copii de siguranță. AOMEI Backupper este foarte util pentru a te proteja împotriva pierderilor de date. Folosind AOMEI Backupper poți face copii de siguranță pentru sistem sau pentru întreg discul dur. AOMEI Backupper este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul AOMEI Backupper gratis apasă următorul link: download AOMEI Backupper gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului AOMEI Backupper este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă WordPipe gratis

Descărcare gratuită de WordPipe WordPipe ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să lucreze cu documente Word. WordPipe este folosit în special pentru a căuta și înlocui cuvinte în diferite documente în același timp. WordPipe este foarte util atunci când se fac migrări / transferuri de documente. WordPipe este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul WordPipe gratis apasă următorul link: download WordPipe gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului WordPipe este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Registry Repair gratis

Descărcare gratuită de Registry Repair Registry Repair ::: un program de întreținere, ce permite utilizatorilor să repare regiștrii Windows-ului. Folosind Registry Repair poți curăța și repara regiștrii Windows-ului. Registry Repair scanează, detectează și repară toate erorile și intrările invalide. Registry Repair este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Registry Repair gratis apasă următorul link: download Registry Repair gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Registry Repair este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă CryptoExpert Pro gratis

Descărcare gratuită de CryptoExpert Pro CryptoExpert Pro ::: un software folosit pentru protecția datelor, pentru a nu putea fi văzute de alte persoane. Folosind CryptoExpert Pro poți crea o unitate virtuală protejată cu parolă, pentru a stoca date. CryptoExpert Pro criptează toate datele păstrate pe această unitate virtuală. CryptoExpert Pro este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul CryptoExpert Pro gratis apasă următorul link: download CryptoExpert Pro gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului CryptoExpert Pro este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Registry Washer gratis

Descărcare gratuită de Registry Washer Registry Washer ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să îmbunătățească funcționarea calculatorului. Registry Washer este un program de optimizare folosit pentru curățarea și repararea regiștrilor Windows-ului. Folosind Registry Washer, computerul va funcționa mult mai repede și mai bine. Registry Washer este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Registry Washer gratis apasă următorul link: download Registry Washer gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Registry Washer este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Zoner Photo Studio gratis

Descărcare gratuită de Zoner Photo Studio Zoner Photo Studio ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să editeze fotografii digitale. Folosind Zoner Photo Studio poți redimensiona, tăia, corecta sau ajusta culorile, printre altele. Zoner Photo Studio permite de asemeni partajarea și administrarea fotografiilor digitale. Zoner Photo Studio este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Zoner Photo Studio gratis apasă următorul link: download Zoner Photo Studio gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Zoner Photo Studio este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă WinAVI DVD Ripper gratis

Descărcare gratuită de WinAVI DVD Ripper WinAVI DVD Ripper ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să extragă video de pe DVD-uri. Folosind WinAVI DVD Ripper poți extrage, copia și converti DVD-urile de video în cele mai cunoscute formate de video. WinAVI DVD Ripper este foarte util pentru a converti DVD-urile pentru diferite dispozitive mobile. WinAVI DVD Ripper este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul WinAVI DVD Ripper gratis apasă următorul link: download WinAVI DVD Ripper gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului WinAVI DVD Ripper este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă UniPDF gratis

Descărcare gratuită de UniPDF UniPDF ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să lucreze cu fișiere PDF. Folosind UniPDF poți converti fișierele PDF în diferite documente de text. UniPDF poate converti fișierele PDF, de asemeni, în imagini sau fișiere HTML. UniPDF este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul UniPDF gratis apasă următorul link: download UniPDF gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului UniPDF este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă River Past Cam Do gratis

Descărcare gratuită de River Past Cam Do River Past Cam Do ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să înregistreze video, folosind webcam-ul. Folosind River Past Cam Do, poți înregistra și salva video în cele mai cunoscute formate de video. River Past Cam Do permite de asemeni capturarea de audio folosind microfonul sau altă intrare de audio. River Past Cam Do este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul River Past Cam Do gratis apasă următorul link: download River Past Cam Do gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului River Past Cam Do este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descărcare AVIToolbox gratis

Descărcare gratuită de AVIToolbox AVIToolbox ::: un program de calculator folosit pentru a tăia video. Folosind AVIToolbox poți tăia un video în diferite părți, sau poți scoate doar o anumită parte. AVIToolbox permite, de asemeni, extragerea de audio sau de imagini dintr-un film. AVIToolbox este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul AVIToolbox gratis apasă următorul link: download AVIToolbox gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului AVIToolbox este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă MediaHuman Audio Converter gratis

Descărcare gratuită de MediaHuman Audio Converter MediaHuman Audio Converter ::: un program pentru calculator ce permite utilizatorilor să convertească audio. Folosind MediaHuman Audio Converter poți converti fișiere audio în cele mai cunoscute formate. O caracteristică interesantă oferită de MediaHuman Audio Converter, este că permite procesarea pe loturi. MediaHuman Audio Converter este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul MediaHuman Audio Converter gratis apasă următorul link: download MediaHuman Audio Converter gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului MediaHuman Audio Converter este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Launchy gratis

Descărcare gratuită de Launchy Launchy ::: o aplicație pentru calculator folosită pentru a deschide / lansa programe. Folosind Launchy nu mai trebuie să folosești meniul de start din Windows sau icoanele de pe desktop pentru a lansa programe. Folosind Launchy scrii doar numele programului și acesta te ajută să-l găsești și să îl deschizi. Launchy este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Launchy gratis apasă următorul link: download Launchy gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Launchy este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă MRU-Blaster gratis

Descărcare gratuită de MRU-Blaster MRU-Blaster ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să-și protejeze confidențialitatea. MRU-Blaster este un program creat special pentru a detecta și curăța listele MRU (most recently used) - cele mai recent utilizate. Folosind MRU-Blaster poți șterge toate urmele lăsate la utilizarea computerului. MRU-Blaster este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul MRU-Blaster gratis apasă următorul link: download MRU-Blaster gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului MRU-Blaster este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Folder Vault gratis

Descărcare gratuită de Folder Vault Folder Vault ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să protejeze datele importante. Folder Vault permite crearea unui folder în care să introduci toate datele pe care vrei să le protejezi de ochii indiscreți. Folosind Folder Vault poți de asemeni ascunde, bloca și proteja cu parolă fișiere. Folder Vault este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Folder Vault gratis apasă următorul link: download Folder Vault gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Folder Vault este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Efficient Sticky Notes gratis

Descărcare gratuită de Efficient Sticky Notes Efficient Sticky Notes ::: un program pentru calculator, ce permite utilizatorilor să administreze notițe. Folosind Efficient Sticky Notes, poți „lipi”, oriunde vrei tu pe ecranul computerului, notițe cu diferite lucruri. Efficient Sticky Notes este foarte util pentru a nota ideile, gândurile, diferite activități sau să-ți amintească diferite evenimente. Efficient Sticky Notes este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Efficient Sticky Notes gratis apasă următorul link: download Efficient Sticky Notes gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Efficient Sticky Notes este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Pointstone Registry Cleaner gratis

Descărcare gratuită de Pointstone Registry Cleaner Pointstone Registry Cleaner ::: un program de întreținere, ce permite utilizatorilor să repare regiștrii Windows-ului. Folosind Pointstone Registry Cleaner, computerul tău va funcționa mult mai bine și mai repede. Pointstone Registry Cleaner scanează, detectează și repară toate erorile și intrările invalide. Pointstone Registry Cleaner este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Pointstone Registry Cleaner gratis apasă următorul link: download Pointstone Registry Cleaner gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Pointstone Registry Cleaner este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Polarity gratis

Descărcare gratuită de Polarity Polarity ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să viziteze site-uri web. Folosind Polarity, poți vizita și naviga pe toate site-urile web. Polarity permite selecția de pagini favorite, navigarea pe taburi, blocarea de publicitate, etc.. Polarity este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Polarity gratis apasă următorul link: download Polarity gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Polarity este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Easy Drive Data Recovery gratis

Descărcare gratuită de Easy Drive Data Recovery Easy Drive Data Recovery ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să recupereze date. Folosind Easy Drive Data Recovery poți recupera date pierdute, șterse din greșeală sau eliminate din coșul de gunoi. Easy Drive Data Recovery poate recupera și este compatibil cu cele mai cunoscute dispozitive de înmagazinat date. Easy Drive Data Recovery este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Easy Drive Data Recovery gratis apasă următorul link: download Easy Drive Data Recovery gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Easy Drive Data Recovery este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp

Descarcă Nimbus Screen Capture gratis

Descărcare gratuită de Nimbus Screen Capture Nimbus Screen Capture ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să facă capturi de ecran. Folosind Nimbus Screen Capture poți captura întreg ecranul, o anumită zonă de pe acesta sau o fereastră activă. Nimbus Screen Capture este foarte util pentru că permite automatizarea procesului de capturare. Nimbus Screen Capture este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Nimbus Screen Capture gratis apasă următorul link: download Nimbus Screen Capture gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Nimbus Screen Capture este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă gratis ServiWin

Descărcare gratuită de ServiWin ServiWin ::: o aplicație gratuită care îți arată o lista cu toate driverele și serviciile instalate pe PC. Această aplicație gratuită, ServiWin, pe lângă lista ce o face cu driverele îți mai arată și alte detalii precum: o scurtă descriere despre driver, versiunea și numele produsului, firma ce la creat, mărimea etc.. Tot cu ServiWin se mai poate iniția sau opri orice driver din pc, trebuie doar să le selectezi și să spui programului ce ai vrea să facă. ServiWin este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul ServiWin gratis apasă următorul link: download ServiWin gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului ServiWin este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folo

Descarcă Dopamine gratis

Descărcare gratuită de Dopamine Dopamine ::: un player de audio folosit pentru a asculta muzică pe calculator. Folosind Dopamine poți asculta muzică în diferite formate de audio. Folosind Dopamine, poți de asemeni, sorta și organiza toată muzica de pe computerul tău. Dopamine este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Dopamine gratis apasă următorul link: download Dopamine gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Dopamine este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Brosix gratis

Descărcare gratuită de Brosix Brosix ::: un program de calculator ce permite utilizator să comunice și să partajeze conținut multimedia. Folosind Brosix poți comunica cu toate persoanele din lista ta de contacte. Brosix este un program de mesagerie instant stabil, rapid și sigur. Brosix este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Brosix gratis apasă următorul link: download Brosix gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Brosix este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă ReaWatermark gratis

Descărcare gratuită de ReaWatermark ReaWatermark ::: un program de calculator folosit pentru a adăuga filigrane transparente fotografiilor. ReaWatermark permite crearea și adăugarea propriilor tale filigrane - watermark - imaginilor digitale. ReaWatermark este foarte util pentru a ascunde un mesaj secret și personal pentru a proteja dreptul de proprietate sau pentru a demonstra autenticitatea unei imagini digitale. ReaWatermark este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul ReaWatermark gratis apasă următorul link: download ReaWatermark gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului ReaWatermark este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu un

Descarcă TeamTalk gratis

Descărcare gratuită de TeamTalk TeamTalk ::: un program de calculator ce permite utilizator să colaboreze și să partajeze informații. Folosind TeamTalk se pot crea grupuri de persoane, putând comunica cu acestea în timp real. TeamTalk permite realizarea de conferințe audio / video, trimiterea de mesaje instant sau crea camere private. TeamTalk este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul TeamTalk gratis apasă următorul link: download TeamTalk gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului TeamTalk este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă VIDEOzilla gratis

Descărcare gratuită de VIDEOzilla VIDEOzilla ::: un program de calculator folosit pentru a converti fișiere de video. Folosind VIDEOzilla poți converti între majoritatea formatelor de video. VIDEOzilla include un player de video pentru a putea reda fișierele convertite. VIDEOzilla este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul VIDEOzilla gratis apasă următorul link: download VIDEOzilla gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului VIDEOzilla este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Chasys Draw IES gratis

Descărcare gratuită de Chasys Draw IES Chasys Draw IES ::: un program de calculator folosit pentru editarea și modificarea de fotografii. Chasys Draw IES permite tăiere, rotirea, redimensionare sau convertirea între diferite formate de imagine. Programul Chasys Draw IES dispune de asemeni de instrumente de făcut capturi de ecran sau capturi video. Chasys Draw IES este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Chasys Draw IES gratis apasă următorul link: download Chasys Draw IES gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Chasys Draw IES este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă DSynchronize gratis

Descărcare gratuită de DSynchronize DSynchronize ::: un program pentru calculator, ce permite utilizatorilor să sincronizeze fișiere și foldere. Folosind DSynchronize poți sincroniza fișiere și foldere între diferite dispozitive. DSynchronize permite programarea sincronizării și aplicarea de diferite filtre. DSynchronize este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul DSynchronize gratis apasă următorul link: download DSynchronize gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului DSynchronize este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă eMule Plus gratis

Descărcare gratuită de eMule Plus eMule Plus ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să partajeze fișiere. eMule Plus este una din variantele îmbunătățite ale programului eMule. Folosind eMule Plus se pot partaja majoritatea formatelor de fișiere: audio, video, jocuri, etc.. eMule Plus este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul eMule Plus gratis apasă următorul link: download eMule Plus gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului eMule Plus este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă FSS Audio Converter gratis

Descărcare gratuită de FSS Audio Converter FSS Audio Converter ::: un program pentru calculator ce permite utilizatorilor să convertească audio. Folosind FSS Audio Converter poți converti fișiere audio în cele mai cunoscute formate. O caracteristică interesantă oferită de FSS Audio Converter, este că permite să unești mai multe fișiere audio într-unul singur. FSS Audio Converter este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul FSS Audio Converter gratis apasă următorul link: download FSS Audio Converter gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului FSS Audio Converter este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă gedit gratis

Descărcare gratuită de gedit gedit ::: un program pentru calculator folosit pentru editare de text. gedit este un editor de text creat la început pentru linux dar care acum poate fi folosit și pentru Windows. gedit este foarte util programatorilor, programul poate fi folosit pentru a scrie cod în diferite limbaje de programare. gedit este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul gedit gratis apasă următorul link: download gedit gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului gedit este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Secure File Delete gratis

Descărcare gratuită de Secure File Delete Secure File Delete ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să elimine date. Folosind Secure File Delete poți elimina permanent fișiere sau foldere. Secure File Delete folosește diferite metode și standarde pentru a rescrie și împiedica recuperarea datelor eliminate. Secure File Delete este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Secure File Delete gratis apasă următorul link: download Secure File Delete gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Secure File Delete este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă 1MediaPlayer gratis

Descărcare gratuită de 1MediaPlayer 1MediaPlayer ::: un player multimedia, foarte practic și cu un aspect foarte atrăgător. Folosind 1MediaPlayer poți asculta muzică și vedea filme în cele mai cunoscute formate. 1MediaPlayer permite, de asemeni, folosirea de liste de redare. 1MediaPlayer este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul 1MediaPlayer gratis apasă următorul link: download 1MediaPlayer gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului 1MediaPlayer este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Supremo gratis

Descărcare gratuită de Supremo Supremo ::: un program de calculator folosit pentru a putea controla calculatoare de la distanță. Folosind Supremo poți avea acces la toate informațiile de pe computerul controlat. Supremo este o soluție foarte bună pentru a oferi suport de la distanță. Supremo este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Supremo gratis apasă următorul link: download Supremo gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Supremo este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă FSS ePub Reader gratis

Descărcare gratuită de FSS ePub Reader FSS ePub Reader ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să citească cărți electronice. Folosind FSS ePub Reader poți citi cărți electronice în formatul ePub. FSS ePub Reader permite diferite moduri de lectură, arată cuprinsul și are instrumente de zoom. FSS ePub Reader este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul FSS ePub Reader gratis apasă următorul link: download FSS ePub Reader gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului FSS ePub Reader este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă gratis UnFREEz

Descărcare gratuită de UnFREEz UnFREEz ::: un program de calculator folosit pentru a crea animație. Cu UnFREEz poți crea animații într-un timp foarte scurt folosind imagini gif. Cu UnFREEz este foarte ușor să faci animații, trebuie să pui imaginile în ordinea dorită și parametrii pe care dorești. UnFREEz este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul UnFREEz gratis apasă următorul link: download UnFREEz gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului UnFREEz este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă SPGrab gratis

Descărcare gratuită de SPGrab SPGrab ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să facă capturi de ecran. Folosind SPGrab poți captura tot ce se întâmplă pe ecranul computerului tău. SPGrab permite capturarea unei părți, a unei ferestre sau a ecranului întreg. SPGrab este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul SPGrab gratis apasă următorul link: download SPGrab gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului SPGrab este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă PhotoDream gratis

Descărcare gratuită de PhotoDream PhotoDream ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să editeze fotografii digitale. PhotoDream este folosit pentru a aplica „efectul vis” fotografiilor. PhotoDream dispune de 15 filtre care la rândul lor au 10 efecte speciale ce pot fi aplicate. PhotoDream este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul PhotoDream gratis apasă următorul link: download PhotoDream gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului PhotoDream este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Freehand Painter gratis

Descărcare gratuită de Freehand Painter Freehand Painter ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să picteze pe calculator. Freehand Painter dispune de diferite instrumente de pictură și permite aplicarea de diferite efecte și stiluri. Folosind Freehand Painter, poți picta și desena pe calculator folosind doar degetele. Freehand Painter este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Freehand Painter gratis apasă următorul link: download Freehand Painter gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Freehand Painter este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă STOIK Capturer gratis

Descărcare gratuită de STOIK Capturer STOIK Capturer ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să facă capturi de video. Folosind STOIK Capturer poți înregistra toată activitatea ce se desfășoară pe monitorul calculatorului, și să o salvezi într-un fișier de video. STOIK Capturer poate captura video de la o cameră web, un tuner TV sau orice altă intrare de video. STOIK Capturer este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul STOIK Capturer gratis apasă următorul link: download STOIK Capturer gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului STOIK Capturer este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă DeskPDF Studio X gratis

Descărcare gratuită de DeskPDF Studio X DeskPDF Studio X ::: un program pentru computer ce permite utilizatorilor să lucreze cu fișiere PDF. Folosind DeskPDF Studio X poți crea și edita fișiere PDF. DeskPDF Studio X permite editarea de text și imagini sau converti diferite documente de text în fișiere PDF. DeskPDF Studio X este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul DeskPDF Studio X gratis apasă următorul link: download DeskPDF Studio X gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului DeskPDF Studio X este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă System Ninja gratis

Descărcare gratuită de System Ninja System Ninja ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să curețe și să îmbunătățească funcționarea PC-ului. Folosind System Ninja poți elimina de pe PC toate fișierele inutile. System Ninja permite de asemeni administrarea și îmbunătățirea startului Windows-ului. System Ninja este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul System Ninja gratis apasă următorul link: download System Ninja gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului System Ninja este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă BitSpirit gratis

Descărcare gratuită de BitSpirit BitSpirit ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să partajeze fișiere. Folosind BitSpirit poți partaja orice tip de fișier: audio, video, documente, fișiere comprimate, executabile, etc.. BitSpirit este un client BitTorrent folosit în special pentru a descărca de pe torrente. BitSpirit este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul BitSpirit gratis apasă următorul link: download BitSpirit gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului BitSpirit este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Active@ ISO Burner gratis

Descărcare gratuită de Active@ ISO Burner Active@ ISO Burner ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să lucreze cu imagini de disk ISO. Folosind Active@ ISO Burner poți inscripționa imagini ISO pe orice tip de disk. Active@ ISO Burner permite alegerea modului de inscripționare și numărul de copii. Active@ ISO Burner este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Active@ ISO Burner gratis apasă următorul link: download Active@ ISO Burner gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Active@ ISO Burner este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă MAGIX Audio Cleaning Lab gratis

Descărcare gratuită de MAGIX Audio Cleaning Lab MAGIX Audio Cleaning Lab ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să editeze fișiere de audio. MAGIX Audio Cleaning Lab este folosit în special pentru a restaura fișiere de audio vechi. Folosind MAGIX Audio Cleaning Lab poți tăia, combina sau elimina zgomotul din fișierele de audio. MAGIX Audio Cleaning Lab este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul MAGIX Audio Cleaning Lab gratis apasă următorul link: download MAGIX Audio Cleaning Lab gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului MAGIX Audio Cleaning Lab este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.