Postări

Se afișează postări din mai 13, 2018

Descarcă Lphant gratis

Descărcare gratuită de Lphant Lphant ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să partajeze fișiere. Folosind Lphant se poate descărca de pe internet filme, muzică, programe, jocuri, documente, etc.. Lphant permite descărcarea de pe torente, bittorrent-uri sau din rețelele p2p edonkey și emule. Lphant este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Lphant gratis apasă următorul link: download Lphant gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Lphant este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă TightVNC gratis

Descărcare gratuită de TightVNC TightVNC ::: un program de calculator folosit pentru a controla de la distanță alte calculatoare. Cu TightVNC poți accede de pe orice calculator la calculatorul de acasă, cel de la servici sau poți controla calculatoare dintr-o rețea. TightVNC îți permite să vizualizezi pe monitorul calculatorului tău tot ce este pe ecranul calculatorului controlat ca și cum ai fi în fața acestuia. TightVNC este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul TightVNC gratis apasă următorul link: download TightVNC gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului TightVNC este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă TvAnts gratis

Descărcare gratuită de TvAnts TvAnts ::: un program de calculator folosit pentru a viziona televiziune pe internet. Folosind TvAnts poți vedea canale de televiziune din toată lumea. TvAnts folosește tehnologia p2p pentru a reda canale de televiziune. TvAnts este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul TvAnts gratis apasă următorul link: download TvAnts gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului TvAnts este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă gratis Eraser

Descărcare gratuită de Eraser Eraser ::: un program folosit pentru eliminarea definitivă a fișierelor de pe discul dur. Folosind Eraser se elimină complet datele sensibile de pe hard-disk, fără a lăsa posibilitatea să fie recuperate. Eraser suprascrie de mai multe ori fișierele selecționate folosind modele speciale de suprascriere care fac imposibilă recuperarea datelor șterse. Eraser este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Eraser gratis apasă următorul link: download Eraser gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Eraser este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă CutePDF Writer gratis

Descărcare gratuită de CutePDF Writer CutePDF Writer ::: un program de calculator folosit pentru crearea de documente pdf. CutePDF Writer funcționează la fel ca o imprimantă, doar că în loc de creat documente pe hârtie creezi documente pe HDD. CutePDF Writer poate crea documente pdf de pe oricare aplicație. CutePDF Writer este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul CutePDF Writer gratis apasă următorul link: download CutePDF Writer gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului CutePDF Writer este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă FlashGet gratis

Descărcare gratuită de FlashGet FlashGet ::: un program de calculator folosit pentru a gestiona descărcările de pe internet. FlashGet este de asemeni și un foarte bun accelerator de downloaduri. FlashGet optimizează descărcarea împărțind fișierul de descărcat în mai multe părți crescând astfel viteza de descărcare. FlashGet este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul FlashGet gratis apasă următorul link: download FlashGet gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului FlashGet este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Panda Cloud Antivirus gratis

Descărcare gratuită de Panda Cloud Antivirus Panda Cloud Antivirus ::: un program antivirus folosit pentru a proteja calculatorul. Panda Cloud Antivirus detectează și elimină majoritatea amenințărilor informatice. Panda Cloud Antivirus este un antivirus ce oferă protecție împotriva virușilor, viermilor, troienilor etc.. Panda Cloud Antivirus este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Panda Cloud Antivirus gratis apasă următorul link: download Panda Cloud Antivirus gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Panda Cloud Antivirus este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă NVU gratis

Descărcare gratuită de NVU NVU ::: un program de calculator folosit pentru a crea pagini web. NVU este o alternativă gratuită pentru programele profesioniste FrontPage, Dreamweaver sau Composer. Folosind NVU poți crea pagini web fără să fie nevoie să ai prea multe cunoștințe sau să știi să scrii cod html. NVU este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul NVU gratis apasă următorul link: download NVU gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului NVU este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă QuickTime gratis

Descărcare gratuită de QuickTime QuickTime ::: un program de calculator folosit pentru a reda muzică și filme. Folosind QuickTime poți vedea filme și asculta muzică în diferite formate multimedia. QuickTime este un produs folosit în special pentru a reda formatul MOV. QuickTime este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul QuickTime gratis apasă următorul link: download QuickTime gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului QuickTime este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă SMPlayer gratis

Descărcare gratuită de SMPlayer SMPlayer ::: un program de calculator folosit pentru vedea fișiere video și asculta fișiere audio pe calculator. Folosind SMPlayer poți asculta muzică și vedea filme în cele mai cunoscute formate. SMPlayer dispune de diferite moduri de redare și poate fi personalizat. SMPlayer este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul SMPlayer gratis apasă următorul link: download SMPlayer gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului SMPlayer este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Comodo Internet Security gratis

Descărcare gratuită de Comodo Free Internet Security Comodo Free Internet Security ::: un antivirus gratuit complet, folosit pentru protecția calculatorului. Internet Security este o combinație din foarte cunoscutul produs Comodo AntiVirus și Comodo Firewall. Cu Internet Security poți proteja calculatorul împotriva principalelor amenințări și atacuri din internet. Comodo Free Internet Security este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Comodo Free Internet Security gratis apasă următorul link: download Comodo Free Internet Security gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Comodo Free Internet Security este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Photobie gratis

Descărcare gratuită de Photobie Photobie ::: un program de calculator folosit pentru a edita și modifica imagini. Photobie este folosit în special pentru a adăuga efecte speciale fotografiilor digitale. Photobie permite tăierea, redimensionarea, rotirea, modifica luminozitatea și contrastul etc.. Photobie este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Photobie gratis apasă următorul link: download Photobie gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Photobie este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă RapidShare Downloader gratis

Descărcare gratuită de RapidShare Downloader RapidShare Downloader ::: un program de calculator folosit pentru a administra descărcările de pe internet. RapidShare Downloader este folosit în special pentru că descarcă în mod automat fișiere de pe diferite site-uri de hosting. Programul RapidShare Downloader descarcă automat fișierele, așteptând să treacă perioada de timp necesară între descărcări. RapidShare Downloader este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul RapidShare Downloader gratis apasă următorul link: download RapidShare Downloader gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului RapidShare Downloader este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă gratis Ad-Aware

Descărcare gratuită de Ad-Aware Free Antivirus+ Ad-Aware Free Antivirus+ ::: o aplicație anti-spyware a firmei Lavasoft ce te ajută sa-ți protejezi calculatorul împotriva soft-ului publicitar și soft-ului spion. Cu Ad-Aware Free Antivirus+ poți curăța și elimina din calculator toate programele adware și spyware ce se instalează cu acordul sau fără acordul tău. Ad-Aware Free Antivirus+ protejează calculatorul împotriva majorității programelor de publicitate și a programelor spion cunoscute cât și a celor necunoscute, pentru că programul poate detecta și posibilele programe periculoase ce se instalează. Ad-Aware Free Antivirus+ este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Ad-Aware Free Antivirus+ gratis apasă următorul link: download Ad-Aware Free Antivirus+ gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și

Descarcă Games for Windows Marketplace gratis

Descărcare gratuită de Games for Windows Marketplace Games for Windows Marketplace ::: o aplicație pentru calculator folosită pentru a descărca jocuri pentru Windows. Games for Windows Marketplace este un client de descărcare de jocuri oferit de cei de la Microsoft. Folosind Games for Windows Marketplace poți descărca cele mai noi demo-uri, prezentări și trailere la cele mai noi jocuri. Games for Windows Marketplace este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca jocul Games for Windows Marketplace gratis apasă următorul link: download Games for Windows Marketplace gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și jocul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are jocul, jocul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența jocului Games for Windows Marketplace este este freeware, acest lucru înseamnă că jocul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Bandoo gratis

Descărcare gratuită de Bandoo Bandoo ::: o extensie pentru cele mai cunoscute programe de messenger. Bandoo adăugă programelor de mesagerie emoticon-uri, buzz-uri, Winks și imagini. Folosind Bandoo conversațiile pe messenger devin mult mai distractive și amuzante. Bandoo este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Bandoo gratis apasă următorul link: download Bandoo gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Bandoo este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă iTools gratis

Descărcare gratuită de iTools iTools ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să administreze dispozitive ce au instalat un sistem de operare iOS. Folosind iTools poți gestiona următoarele dispozitive Apple: iPhone, iPad și iPod. iTools permite sincronizarea și gestionarea fișierelor video, audio, cărților electronice sau soneriilor, printre altele. iTools este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul iTools gratis apasă următorul link: download iTools gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului iTools este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă gratis DC++

Descărcare gratuită de DC++ DC++ ::: un client de schimb de fișiere P2P (peer to peer), ce utilizează rețeaua DirectConect, conectându-se cu toți clienții acestei rețele. „Direct Connect” permite să partajați fișiere prin Internet fără restricții sau limite. Cu DC++ se poate descărca orice tip de fișiere: audio, video, documente, etc.. DC++ este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul DC++ gratis apasă următorul link: download DC++ gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului DC++ este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Download Accelerator Manager gratis

Descărcare gratuită de Download Accelerator Manager Download Accelerator Manager ::: un program de calculator folosit pentru a administra descărcările pe care le face de pe internet. Folosind Download Accelerator Manager poți descărca oricând și orice, de pe orice site web. Download Accelerator Manager este un program care accelerează mult descărcările. Download Accelerator Manager este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Download Accelerator Manager gratis apasă următorul link: download Download Accelerator Manager gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Download Accelerator Manager este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă PDF reDirect gratis

Descărcare gratuită de PDF reDirect PDF reDirect ::: un program util pentru calculator, folosit pentru a crea fișiere pdf. Folosind PDF reDirect se pot crea fișiere pdf universale, standard și sigure. PDF reDirect permite crearea de fișiere pdf din majoritatea documentelor de text. PDF reDirect este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul PDF reDirect gratis apasă următorul link: download PDF reDirect gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului PDF reDirect este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă PrimoPDF gratis

Descărcare gratuită de PrimoPDF PrimoPDF ::: un program de calculator folosit pentru a crea documente pdf. PrimoPDF permite convertirea oricărui document de text în format pdf. PrimoPDF creează o imprimantă virtuală în calculator, reușind în acest mod să transforme orice document ce poate fi imprimat într-un document pdf. PrimoPDF este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul PrimoPDF gratis apasă următorul link: download PrimoPDF gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului PrimoPDF este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă UltraISO gratis

Descărcare gratuită de UltraISO UltraISO ::: un program de calculator folosit pentru a lucra cu fișiere de imagine de disc. UltraISO este unul dintre cele mai folosite programe, pentru a edita și arde fișiere de imagine de disc în format iso. UltraISO poate edita, extrage, crea și arde imagini de disc în majoritatea formatelor, precum: .ISO, .BIN, .IMG, .CIF, .NRG, .MDS, .CCD, .BWI, .ISZ, .DMG, .DAA, .UIF, .HFS și multe altele. UltraISO este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul UltraISO gratis apasă următorul link: download UltraISO gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului UltraISO este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unel

Descarcă Subtitle Workshop gratis

Descărcare gratuită de Subtitle Workshop Subtitle Workshop ::: un program de calculator folosit pentru a edita subtitrări. Folosind Subtitle Workshop se pot crea, edita și converti subtitrări. Subtitle Workshop suportă toate formatele cunoscute de subtitrări. Subtitle Workshop este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Subtitle Workshop gratis apasă următorul link: download Subtitle Workshop gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Subtitle Workshop este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă gratis AVG Internet Security

Descărcare gratuită de AVG Internet Security AVG Internet Security ::: un program antivirus, ce permite utilizatorilor să-și protejeze computerul. AVG Internet Security este un produs de securitate, ce te ajută să ții calculatorul curat și îl protejează de majoritatea virușilor și amenințărilor informatice. Programul AVG Internet Security oferă proiecție Anti-Virus, Anti-Spyware, Anti-Rootkit, Anti-Spam, Firewall, Anti-Adware Anti-Malware, actualizări automate etc.. AVG Internet Security este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul AVG Internet Security gratis apasă următorul link: download AVG Internet Security gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului AVG Internet Security este shareware / trial, acest lucru înseamnă c

Descarcă Scribus gratis

Descărcare gratuită de Scribus Scribus ::: un program de calculator folosit pentru tehnoredactare-DTP. Scribus este o alternativă pentru programele Adobe Pagemaker, Adobe InDesign și QuarkXPress. Scribus este folosit în special pentru creare și editare de documente cu ajutorul unui computer având ca obiectiv final tipărirea acestor documente. Scribus este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Scribus gratis apasă următorul link: download Scribus gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Scribus este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă gratis Camtasia Studio

Descărcare gratuită de Camtasia Studio Camtasia Studio ::: un foarte bun program pentru a captura, înregistra și edita video. Cu Camtasia Studio poți captura și înregistra într-un video tot cea ce faci pe ecranul calculatorului, precum scrierea unui document sau rularea unui fișier video. Cu Camtasia Studio poți edita un video creat cu același program și să-l salvezi în Flash, QuickTime, AVI, să-l pui pe un cd / dvd sau să-l pregătești pentru web. Camtasia Studio este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Camtasia Studio gratis apasă următorul link: download Camtasia Studio gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Camtasia Studio este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit g

Descarcă Nero Multimedia Suite gratis

Descărcare gratuită de Nero Multimedia Suite Nero Multimedia Suite ::: o suită de diferite aplicații ce permite utilizatorilor să inscripționeze discuri. Folosind Nero Multimedia Suite se pot inscripționa cd-uri sau dvd-uri sau se pot crea dvd-uri de video. Nero Multimedia Suite este folosit în special pentru a inscripționa, crea și copia cd-uri și dvd-uri. Nero Multimedia Suite este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Nero Multimedia Suite gratis apasă următorul link: download Nero Multimedia Suite gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Nero Multimedia Suite este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă CamStudio gratis

Descărcare gratuită de CamStudio CamStudio ::: un program de calculator folosit pentru a înregistra tot ce se întâmplă pe monitor. CamStudio poate înregistra video și audio și salva totul într-un fișier avi sau într-un fișier flash SWF. Folosind CamStudio se pot face capturi de pe anumite părți ale monitorului sau se poate captura tot ce se petrece pe desktop. CamStudio este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul CamStudio gratis apasă următorul link: download CamStudio gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului CamStudio este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Dropbox gratis

Descărcare gratuită de Dropbox Dropbox ::: un program pentru calculator ce permite sincronizarea de fișiere online și accesarea lor de pe diferite computere. Dropbox este foarte util pentru crearea de backup-uri online. Folosind Dropbox pui fișierele în folderul de sincronizare pe un singur calculator și ele vor apărea pe toate computerele. Dropbox este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Dropbox gratis apasă următorul link: download Dropbox gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Dropbox este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Windows 7 - o scurtă prezentare

Microsoft când a lansat noul său sistem de operare Windows 7, a sperat ca acesta să fie succesorul pentru Windows Vista, sau cel puțin să aibă mai mult succes. După aproximativ câțiva ani de testare a acestui nou sistem de operare - un an versiunea beta - pot să spun despre el următoarele: * La prima vedere interfața pare foarte asemănătoare cu cea de la Windows Vista, dar asta doar la prima vedere - are multe lucruri diferite; * Este un sistem destul de stabil, pot spune chiar foarte stabil; * Este mult mai rapid decât Vista și de asemenea în comparație cu acesta, consumă mult mai puține resurse, din acest punct de vedere este mai aproape de Windows XP, pentru mine este mult și peste XP; Mulți vor spune că Windows XP este cel mai bun, că este mult mai bun decât Windows 7, eu însă am o altă opinie, pentru mine Windows 7 este cel mai bun sistem de operare ce este în acest moment pe piață. * Și la instalare Windows 7 merge destul de repede, aproximativ 30 de minute, oricine poate i

Descarcă PhotoJoy gratis

Descărcare gratuită de PhotoJoy PhotoJoy ::: un program de calculator folosit pentru a crea screensaver-e și wallpaper-e. PhotoJoy permite crearea de screensaver-e și wallpaper-e cu fotografiile tale sau să le folosește pe cele incluse în program. Folosind PhotoJoy se pot crea screensaver-e în 3d. PhotoJoy este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul PhotoJoy gratis apasă următorul link: download PhotoJoy gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului PhotoJoy este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Pandora Recovery gratis

Descărcare gratuită de Pandora Recovery Pandora Recovery ::: un program de calculator folosit pentru a recupera date eliminate sau pierdute. Folosind Pandora Recovery se pot recupera imagini, fișiere de text, documente, video-uri, fotografii etc.. Pandora Recovery dispune de diferite opțiuni de căutare și recuperare a fișierelor eliminate. Pandora Recovery este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Pandora Recovery gratis apasă următorul link: download Pandora Recovery gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Pandora Recovery este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă The GIMP gratis

Descărcare gratuită de The GIMP The GIMP ::: un program pentru calculator folosit pentru a modifica, edita și crea grafice. The GIMP include instrumente pentru desen, modificat și editat fotografii sau exportat grafice pentru web. The GIMP permite de asemeni convertirea de formate de imagine dintr-un format în altul. The GIMP este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul The GIMP gratis apasă următorul link: download The GIMP gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului The GIMP este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

BitComet

Descărcare gratuită de BitComet BitComet ::: un program de descărcat fișiere (file-sharing) p2p rapid și eficient. BitComet este un client de descărcare BitTorrent / HTTP / FTP pe care îl poți folosi la descărcarea oricărui tip de fișier. Cu BitComet poți face descărcări simultane, poți configura lățimea de bandă pe care o folosește, mări sau reduce viteza de descărcare sau de urcare. BitComet este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul BitComet gratis apasă următorul link: download BitComet gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului BitComet este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă CDBurnerXP gratis

Descărcare gratuită de CDBurnerXP CDBurnerXP ::: un program de calculator pentru ars CD-uri, DVD-uri, Blu-Ray și HD-DVD-uri. CDBurnerXP poate arde formatele iso și de asemeni poate crea fișiere iso. CDBurnerXP poate inscripționa orice tip de date pe discuri CD-R/CD-RW/DVD+R/DVD-R/DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM/BD/HD-DVD. CDBurnerXP este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul CDBurnerXP gratis apasă următorul link: download CDBurnerXP gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului CDBurnerXP este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Comodo Antivirus gratis

Descărcare gratuită de Comodo Antivirus Comodo Antivirus ::: un produs antivirus ce permite utilizatorilor să-și protejeze calculatorul. Comodo Antivirus este un antivirus ce oferă protecție completă și în timp real. Folosind Comodo Antivirus ai calculatorul protejat de viruși, troieni, viermi, spyware,etc.. Comodo Antivirus este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Comodo Antivirus gratis apasă următorul link: download Comodo Antivirus gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Comodo Antivirus este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă FreeZ Online TV gratis

Descărcare gratuită de FreeZ Online TV FreeZ Online TV ::: un program pentru calculator folosit pentru a vede programe de televiziune. FreeZ Online TV oferă o listă de canale TV din toată lumea. FreeZ Online TV are canalele de televiziune organizate pe categorii de conținut. FreeZ Online TV este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul FreeZ Online TV gratis apasă următorul link: download FreeZ Online TV gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului FreeZ Online TV este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Maxthon gratis

Descărcare gratuită de Maxthon Maxthon ::: un program de calculator folosit pentru a naviga prin internet. Maxthon este un browser web modern foarte ușor de folosit. Maxthon este o alternativă foarte bună pentru browserele web clasice. Maxthon este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Maxthon gratis apasă următorul link: download Maxthon gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Maxthon este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă gratis Spybot - Search & Destroy

Descărcare gratuită de Spybot - Search & Destroy Spybot - Search & Destroy ::: un program de securitate, ce detectează dacă calculatorul este infectat cu spyware, adware, hijackers și alte „malicious software”. Cu Spybot - Search & Destroy te asiguri că informația de pe calculator este mai bine păzită, iar soft-ul publicitar nu se va mai putea instala pe calculator, fără ca tu să permiți asta. Spybot - Search & Destroy poate bloca accesul programelor spyware și adware la registrul de sistem și te ajută să repari eventualele erori din registru. Spybot - Search & Destroy este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Spybot - Search & Destroy gratis apasă următorul link: download Spybot - Search & Destroy gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În

Descarcă Avidemux gratis

Descărcare gratuită de Avidemux Avidemux ::: un program de calculator folosit pentru a edita fișiere de video. Folosind Avidemux se poate tăia, filtra sau codifica fișierele de video. Avidemux suportă și este compatibil cu cele mai cunoscute formate de video. Avidemux este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Avidemux gratis apasă următorul link: download Avidemux gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Avidemux este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Google Talk gratis

Descărcare gratuită de Google Talk Google Talk ::: un program pentru diferite dispozitive, ce permite utilizatorilor să comunice între ei. Google Talk este o alternativă foarte bună pentru programele de mesagerie instant. Folosind Google Talk se pot face chemări audio, chemări video, trimite mesaje instant, partaja de fișiere, etc.. Google Talk este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Google Talk gratis apasă următorul link: download Google Talk gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Google Talk este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă µTorrent gratis

Imagine
Descărcare gratuită de µTorrent µTorrent sau mai bine zis uTorrent , cum îl numesc majoritatea, este un program pentru calculator de descărcat fișiere de pe internet. µTorrent / uTorrent este un client BitTorrent de file sharing cu care poți descărca de pe torente muzică, filme, jocuri sau orice alt tip de fișier ce dorești să descarci. µTorrent este un program de schimb de fișiere ce nu trebuie instalat. µTorrent este o aplicație ușor de folosit. Cu µTorrent / uTorrent poți configura lățimea de bandă folosită pentru descărcare. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul µTorrent gratis apasă următorul link: download µTorrent gratis! Probabil, programul µTorrent este unul dintre cele mai bune programe de partajat fișiere, ce poate fi descărcat de pe internet. În special la viteza de descărcare, µTorrent nu prea are concurență! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, pr

Cum protejez gratis calculatorul de viruşi?

Trucuri și ponturi pentru a proteja gratis calculatorul de viruși, viermi troieni, hackeri și multe alte amenințări informatice! Vrei să-ți protejezi calculatorul gratis și nu știi cum să faci asta? De ce să cumperi un program antivirus, când pe internet sunt destule opțiuni pentru a-ți proteja calculatorul gratis?! Nimic mai simplu în această pagină te vom învăța cum să faci asta. Pentru a putea proteja calculatorul gratis, putem folosi un program antivirus gratuit, sunt destule opțiuni dintre care să alegem! De unde știu care este cel mai bun antivirus gratuit? E greu de spus care este cel mai bun antivirus gratuit, aici vom face o selecție în funcție de număr de utilizatori și opiniile specialiștilor în securitate. Cele mai bune produse antivirus gratuite ar fi următoarele: AVG Anti-Virus Free Edition, Avast Free Antivirus, Malwarebytes Anti-Malware și Avira AntiVir Personal - Free Antivirus.

Descarcă Norton 360 gratis

Descărcare gratuită de Norton 360 Norton 360 ::: o suită de aplicații de securitate folosită pentru a proteja calculatorul. Norton 360 cuprinde software de securitate și software ce îmbunătățește funcționarea calculatorului. Norton 360 protejează împotriva virușilor, viermilor informatici, troienilor, atacurilor informatice, furtului de identitate, programelor spyware, etc.. Norton 360 este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Norton 360 gratis apasă următorul link: download Norton 360 gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Norton 360 este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă ImgBurn gratis

Descărcare gratuită de ImgBurn ImgBurn ::: un program pentru inscripționat imagini de discuri(burn) sau pentru a crea imagini de discuri de pe cd-uri sau dvd-uri etc.. ImgBurn permite crearea de cd-uri sau dvd-uri, prin procesul de inscripționare, folosind fișiere de imagine de disc. ImgBurn suportă majoritatea formatelor de imagine de disc, precum: BIN, NRG, ISO, CDI, CDR, DVD, GCM, GI, IMG, LST, MDS, PDI sau UDI. ImgBurn este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul ImgBurn gratis apasă următorul link: download ImgBurn gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului ImgBurn este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Unlocker gratis

Descărcare gratuită de Unlocker Unlocker ::: un program de calculator folosit pentru a elimina fișiere. Unlocker elimină fișierele blocate sau fișierele ce nu se pot elimina. Unlocker detectează și eliberează de aplicațiile și procesele ce blochează un fișier pe care vrem să îl eliminăm. Unlocker este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Unlocker gratis apasă următorul link: download Unlocker gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Unlocker este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Readon TV Movie Radio Player gratis

Descărcare gratuită de Readon TV Movie Radio Player Readon TV Movie Radio Player ::: un program pentru calculator care poate fi folosit pentru a vedea televiziune „live” pe calculator. Readon TV Movie Radio Player aduce emisiunile Live TV prin satelit și ultimele filme direct pe computer. Folosind Readon TV Movie Radio Player poți vedea canale de televiziune, asculta canale de radio sau vedea filme pe calculator. Readon TV Movie Radio Player este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Readon TV Movie Radio Player gratis apasă următorul link: download Readon TV Movie Radio Player gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Readon TV Movie Radio Player este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat

Descarcă gratis Orbit Downloader

Descărcare gratuită de Orbit Downloader Orbit Downloader ::: un manager de download foarte util în gestionarea descărcărilor de pe internet. Orbit Downloader mărește viteza de descărcare pentru că dispune de un accelerator de download și se integrează perfect cu browser-ul de internet pe care îl folosești. Cu Orbit Downloader poți descărca orice tip de fișier video, audio(muzică) sau streaming media pentru că permite să descarci și de pe site-urile sociale precum Myspace, Imeem, Pandora, Rapidshare. Orbit Downloader este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Orbit Downloader gratis apasă următorul link: download Orbit Downloader gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Orbit Downloader este este freeware, acest lucru

Descarcă BitTorrent gratis

Descărcare gratuită de BitTorrent BitTorrent ::: un program de calculator de partajat fișiere, ce folosește pentru transferul fișierelor protocolul p2p. Folosind BitTorrent, persoana ce descarcă un fișier din internet urcă la rândul ei acel fișier, în acest fel partajarea de fișiere intre mai multe persoane se face mult mai repede. Folosind BitTorrent se pot descărca din internet toate tipurile de fișiere: audio, video, filme, jocuri, programe, fie ele de dimensiune mari sau mici. BitTorrent este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul BitTorrent gratis apasă următorul link: download BitTorrent gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului BitTorrent este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și

Descarcă AoA Video Joiner gratis

Descărcare gratuită de AoA Video Joiner AoA Video Joiner ::: un program de calculator folosit pentru a uni fișiere de video. Folosind AoA Video Joiner poți uni fișiere de video de diferite formate într-un singur film. AoA Video Joiner este compatibil și suportă cele mai cunoscute formate de video. AoA Video Joiner este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul AoA Video Joiner gratis apasă următorul link: download AoA Video Joiner gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului AoA Video Joiner este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă ADOBE Dreamweaver gratis

Descărcare gratuită de Adobe Dreamweaver Adobe Dreamweaver ::: un editor vizual de HTML, este, probabil, cel mai bun editor de HTML. Dreamweaver este unul dintre cele mai folosite soft-uri pentru construcția de site-uri web. Folosind Dreamweaver se pot crea, desena, dezvolta și efectua întreținerea de aplicații și site-uri web pe baza de standarde. Adobe Dreamweaver este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Adobe Dreamweaver gratis apasă următorul link: download Adobe Dreamweaver gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Adobe Dreamweaver este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Format Factory gratis

Descărcare gratuită de Format Factory Format Factory ::: un program de calculator folosit pentru a converti audio, video și imagini. Format Factory este folosit în special pentru a converti audio, video și fotografii pentru telefoane mobile, BlackBerry, iPhone și PSP. Folosind Format Factory poți de asemeni extrage audio de pe cd-uri audio sau video de pe dvd-uri de video. Format Factory este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Format Factory gratis apasă următorul link: download Format Factory gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Format Factory este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Download Accelerator Plus gratis

Descărcare gratuită de Download Accelerator Plus Download Accelerator Plus ::: un program pentru a gestiona descărcările făcute din internet. Download Accelerator Plus este un foarte bun download manager care accelerează foarte mult viteza de descărcare. Download Accelerator Plus este foarte bun atunci când descarci fișiere mari, programul scurtează mult timpul de descărcare. Download Accelerator Plus este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Download Accelerator Plus gratis apasă următorul link: download Download Accelerator Plus gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Download Accelerator Plus este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Mozilla Thunderbird gratis

Descărcare gratuită de Mozilla Thunderbird Mozilla Thunderbird ::: un client de email, un program pentru administrarea email-urilor direct pe calculator. Mozilla Thunderbird permite organizarea, securizarea și personalizarea email-urilor. Cu Mozilla Thunderbird poți să te conectezi la mai multe conturi de email și să primești mesajele direct pe calculator. Mozilla Thunderbird este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Mozilla Thunderbird gratis apasă următorul link: download Mozilla Thunderbird gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Mozilla Thunderbird este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Media Player Classic (MPC) gratis

Descărcare gratuită de Media Player Classic - Homecinema Media Player Classic - Homecinema ::: un program de calculator folosit pentru a reda video și audio. MPC-HC este unul dintre cele mai cunoscute playere de audio și video, este foarte folosit pentru a reda filme. MPC-HC suportă și este compatibil cu cele mai cunoscute formate video. Media Player Classic - Homecinema este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Media Player Classic - Homecinema gratis apasă următorul link: download Media Player Classic - Homecinema gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Media Player Classic - Homecinema este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă DivX gratis

Descărcare gratuită de DivX Plus Software DivX Plus Software ::: un pachet de software ce include diferite instrumente pentru redarea de video. DivX Plus Software conține un pachet de codec, un player video și un player web, printre altele. Folosind DivX Plus Software, poți vedea video de pe cd-uri sau dvd-uri, video din internet sau orice alt video ce este în formatul DivX. DivX Plus Software este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul DivX Plus Software gratis apasă următorul link: download DivX Plus Software gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului DivX Plus Software este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă HJSplit gratis

Descărcare gratuită de HJSplit HJSplit ::: un program de calculator folosit pentru fragmentarea și lipirea de fișiere. Folosind HJSplit poți fragmenta un fișier de dimensiuni mari, în mai multe părți. HJSplit poate, de asemeni, lipi fișierele care au fost fragmentate, creând astfel din nou fișierele originale. HJSplit este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul HJSplit gratis apasă următorul link: download HJSplit gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului HJSplit este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă ooVoo gratis

Descărcare gratuită de ooVoo ooVoo ::: un program de calculator folosit pentru a face video chat. Folosind ooVoo poți realiza chemări video cu contactele tale. ooVoo este folosit în special pentru a face multi conferințe cu mai multe contacte în același timp. ooVoo este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul ooVoo gratis apasă următorul link: download ooVoo gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului ooVoo este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă gratis Camfrog Video Chat

Descărcare gratuită de Camfrog Video Chat Camfrog Video Chat ::: un program de video-chat gratuit, ce permite utilizatorilor să comunice între ei. Camfrog Video Chat poate fi caracterizat ca o combinație între clasicele forme de chat precum mirc-ul și mai modernele forme de comunicare online ca messengerul sau Skype. Cu Camfrog Video Chat poți cunoaște și să-ți faci prieteni noi, pentru că poți contacta cu oricine este conectat la rețea din orice colț al lumii fără nici un fel de problemă. Camfrog Video Chat este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Camfrog Video Chat gratis apasă următorul link: download Camfrog Video Chat gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Camfrog Video Chat este este freeware, acest lucru în

Descarcă Picasa gratis

Descărcare gratuită de Picasa Picasa ::: un program de calculator folosit pentru a organiza, optimiza și edita fotografii. Folosind Picasa poți administra și organiza cum vrei, dintr-un singur loc, toate fotografiile tale. Picasa este apreciat în special pentru organizarea de fotografii. Picasa este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Picasa gratis apasă următorul link: download Picasa gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Picasa este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

7-Zip

Descărcare gratuită de 7-Zip 7-Zip ::: un program de calculator folosit pentru gestionarea de fișiere comprimate. Folosind 7-Zip se poate comprima și decomprima din formatele: 7z, ZIP, gzip, bzip2 și TAR. 7-Zip poate doar decomprima următoarele formate: ARJ, CAB, CHM, CPIO, deb, DMG, HFS, ISO, LZH, LZMA, MSI, NSIS, RAR, RPM, UDF, WIM, XAR și Z. 7-Zip este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul 7-Zip gratis apasă următorul link: download 7-Zip gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului 7-Zip este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă gratis IrfanView

Descărcare gratuită de IrfanView IrfanView ::: un program gratuit ce include diferite aplicații: vizor și convertor compact de imagini, editor de imagini, player audio-video, etc.. Folosind IrfanView poți vizualiza și edita majoritatea formatelor de imagine, converti între diferite formate foto sau reda majoritatea formatelor de audio și video. Folosind IrfanView poți de asemeni să faci capturi cu tot ce se află pe monitorul calculatorului, cu ajutorul funcției „screenshot”. IrfanView este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul IrfanView gratis apasă următorul link: download IrfanView gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului IrfanView este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit g

Internet Download Accelerator

Descărcare gratuită de Internet Download Accelerator Internet Download Accelerator ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să administreze descărcările făcute de pe internet. Internet Download Accelerator este un manager de download foarte rapid, bun și eficient. Folosind Internet Download Accelerator poți administra mai eficient și dintr-un singur loc toate descărcările. Internet Download Accelerator este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Internet Download Accelerator gratis apasă următorul link: download Internet Download Accelerator gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Internet Download Accelerator este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Second Life gratis

Descărcare gratuită de Second Life Second Life ::: un joc de calculator multiplayer în 3D ce se joacă online pe internet. Second Life este o lume virtuală creată în totalitate de utilizatori, numiți și rezidenți. Folosind Second Life îți poți crea o a doua viață virtuală unde poți face aproape tot ce faci și în viața de zi cu zi. Second Life este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca jocul Second Life gratis apasă următorul link: download Second Life gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și jocul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are jocul, jocul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența jocului Second Life este este freeware, acest lucru înseamnă că jocul poate fi descărcat și folosit gratis.

VideoPad Video Editor

Descărcare gratuită de VideoPad Video Editor VideoPad Video Editor ::: un program de calculator folosit pentru editarea de video. Folosind VideoPad Video Editor se poate edita orice tip de video, suportă majoritatea formatelor de video. VideoPad Video Editor permite chiar și captura de video direct de la o cameră DV Camcorder, VHS player sa o Webcam. VideoPad Video Editor este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul VideoPad Video Editor gratis apasă următorul link: download VideoPad Video Editor gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului VideoPad Video Editor este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Virtual DJ Software gratis

Descărcare gratuită de Virtual DJ Software Virtual DJ Software ::: un program de calculator pentru făcut mixaje muzicale. Folosind Virtual DJ Software poți face tot felul de mixaje ca un dj profesionist fără să ai nevoie de prea multe cunoștințe în domeniu. Virtual DJ Software are un sistem interesant de „loops” și un sistem de amestecare pe canale. Virtual DJ Software este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Virtual DJ Software gratis apasă următorul link: download Virtual DJ Software gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Virtual DJ Software este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Audacity

Descărcare gratuită de Audacity Audacity ::: un program de calculator folosit pentru a edita audio. Folosind Audacity poți înregistra, edita și amesteca fișiere de audio. Folosind Audacity poți de asemeni tăia, lipi, copia sau poți aplica diferite efecte speciale fișierelor de audio. Audacity este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Audacity gratis apasă următorul link: download Audacity gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Audacity este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă gratis eMule

Descărcare gratuită de eMule v0.50a eMule v0.50a ::: un program de calculator ce este folosit pentru a descărca gratuit de pe internet filme, muzică, jocuri, software. eMule este unul dintre cei mai mari și mai folosiți clienți de P2P(peer to peer) din lume. Cu ajutorul eMule se poate descărca orice tip de fișier de muzică, filme, documente, etc. eMule v0.50a este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul eMule v0.50a gratis apasă următorul link: download eMule v0.50a gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului eMule v0.50a este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă gratis BitDefender Free Edition

Descărcare gratuită de BitDefender Free Edition BitDefender Free Edition ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să protejeze calculatorul de diferite amenințări informatice. BitDefender Free Edition este un foarte bun antivirus gratuit pentru Windows, de producție românească, unul dintre cei mai buni antiviruși la nivel mondial. BitDefender Free Edition detectează și dezinfectează la cerere, majoritatea virușilor cunoscuți ce pot infecta calculatorul atunci când navighezi pe internet sau care ajung în calculator prin diferite alte cai. BitDefender Free Edition este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul BitDefender Free Edition gratis apasă următorul link: download BitDefender Free Edition gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest

Descarcă Paint.NET gratis

Descărcare gratuită de Paint.NET Paint.NET ::: un program de calculator pentru editat imagini. Paint.NET este un editor grafic asemănător programului Paint din Windows. Paint.NET are însă câteva opțiuni în plus față de editorul grafic al Windows-ului. Paint.NET este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Paint.NET gratis apasă următorul link: download Paint.NET gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Paint.NET este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă GOM Player gratis

Descărcare gratuită de GOM Player GOM Player ::: un program de calculator folosit pentru a viziona filme și asculta muzică. GOM Player este un video player foarte bun ce scoate o imagine și un sunet de foarte bună calitate. Cu GOM Player instalat pe computer nu mai ai nevoie de codec-uri, pentru că programul are deja propriul său set de codec-uri, include XviD, DivX, FLV1, AC3, OGG, MP4, H263 etc. GOM Player este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul GOM Player gratis apasă următorul link: download GOM Player gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului GOM Player este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă gratis SketchUp

Descărcare gratuită de SketchUp SketchUp ::: un program pentru calculator ce permite utilizatorilor să deseneze în 3D. Folosind SketchUp poți face desene în 3 dimensiuni într-un mod foarte simplu și intuitiv. SketchUp permite desenarea proiectul unei case, să faci figuri geometrice, să desenezi mașini sau poți face orice alt desen dorești, totul în 3 dimensiuni. SketchUp este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul SketchUp gratis apasă următorul link: download SketchUp gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului SketchUp este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă K-3D gratis

Descărcare gratuită de K-3D K-3D ::: un program pentru creat animații și pentru a desena în 3d (trei dimensiuni). Folosind K-3D poți desena în trei dimensiuni persoane, figuri geometrice, obiecte, clădiri sau orice alte forme vrei, totul în trei dimensiuni. În plus, K-3D are o bibliotecă de figuri pre-construite ce pot fi foarte ușor modificate. K-3D este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul K-3D gratis apasă următorul link: download K-3D gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului K-3D este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă ApexDC++ gratis

Descărcare gratuită de ApexDC++ ApexDC++ ::: un program de calculator folosit pentru a administra descărcări. ApexDC++ este un program p2p, o versiune îmbunătățită a programului StrongDC++. ApexDC++ este un program de partajat fișiere, cu acest program poți descărca muzică, software, filme, jocuri etc.. ApexDC++ este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul ApexDC++ gratis apasă următorul link: download ApexDC++ gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului ApexDC++ este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Vuze - Bittorrent Client gratis

Descărcare gratuită de Vuze - Bittorrent Client Vuze - Bittorrent Client ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să partajeze fișiere. Vuze - Bittorrent Client este noua versiune a cunoscutului program de partajat fișiere Azureus. Folosind Vuze - Bittorrent Client poți descărca orice tip de fișier dorești, doar trebuie să cauți prin paginile web pe care le vizitezi link-uri bittorent să dai click pe ele și de restul se ocupă Vuze - Bittorrent Client! Vuze - Bittorrent Client este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Vuze - Bittorrent Client gratis apasă următorul link: download Vuze - Bittorrent Client gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Vuze - Bittorrent Client este este freeware, acest lucru îns

Descarcă AbiWord gratis

Descărcare gratuită de AbiWord AbiWord ::: un program de calculator folosit pentru a procesa text. AbiWord este un procesor de text foarte asemănător cu procesorul de text Word din Windows sau Wordperfect. AbiWord permite inserarea de imagini și suportă majoritatea formatelor de de text - RTF, TXT, HTML și Word etc.. AbiWord este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul AbiWord gratis apasă următorul link: download AbiWord gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului AbiWord este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Mobogenie gratis

Descărcare gratuită de Mobogenie Mobogenie ::: o aplicație pentru computer, ce permite utilizatorilor să administreze dispozitive mobile Android. Folosind Mobogenie poți face de pe computer, diferite operații cu telefonul mobil android sincronizat. Mobogenie permite administrarea și editarea contactelor, eliminarea și instalarea de aplicații sau administrarea conținutului multimedia. Mobogenie este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Mobogenie gratis apasă următorul link: download Mobogenie gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Mobogenie este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă FotoMix gratis

Descărcare gratuită de FotoMix FotoMix ::: un program de calculator folosit pentru a truca fotografii. Folosind FotoMix se poate modifica, manipula și truca orice fotografie. FotoMix permite crearea de superbe montaje prin combinarea de mai multe fotografii. FotoMix este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul FotoMix gratis apasă următorul link: download FotoMix gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului FotoMix este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Counter-Strike gratis

Descărcare gratuită de Counter-Strike Counter-Strike ::: este un joc de acțiune foarte bun, ce se joacă în echipă. Counter-Strike este un joc ce se joacă pe calculator sau pe Xbox. Counter-Strike se joacă în special online și pe echipe, este un joc cu o comunitate foarte mare. Counter-Strike este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca jocul Counter-Strike gratis apasă următorul link: download Counter-Strike gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și jocul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are jocul, jocul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența jocului Counter-Strike este shareware / trial, acest lucru înseamnă că jocul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă gratis Malwarebytes Anti-Malware

Descărcare gratuită de Malwarebytes Anti-Malware Malwarebytes Anti-Malware ::: unul dintre cei mai buni antiviruși gratuiți ce poate fi descărcat de pe internet. Malwarebytes Anti-Malware este o aplicație anti-malware ce te ajută sa elimini de pe calculator majoritatea virușilor, programelor malware, spyware sau alte tipuri de programe periculoase. Malwarebytes Anti-Malware permite utilizatorului să decidă programele malware ce vor fi șterse, punerea lor în carantină sau ignorarea lor în cazul în care utilizatorul consideră că respectivul program sau aplicație nu reprezintă un pericol. Malwarebytes Anti-Malware este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Malwarebytes Anti-Malware gratis apasă următorul link: download Malwarebytes Anti-Malware gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este

Descarcă iMesh gratis

Descărcare gratuită de iMesh iMesh ::: un program de calculator folosit pentru a partaja fișiere. iMesh este folosit în special pentru descărcarea de fișiere mp3. Folosind iMesh se poate de asemeni descărca orice tip de fișier: muzică, filme, software, fotografii etc.. iMesh este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul iMesh gratis apasă următorul link: download iMesh gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului iMesh este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă gratis Hard Disk Sentinel

Descărcare gratuită de Hard Disk Sentinel Hard Disk Sentinel ::: un program de calculator folosit pentru monitorizarea discului dur. Hard Disk Sentinel diagnostichează, testează, găsește și repară erorile și problemele discului dur. Hard Disk Sentinel monitorizează toate discurile dure aflate pe calculator interne sau externe. Hard Disk Sentinel afișează rapoarte complete cu starea discului dur: performanță, temperatură, erori, viteza de transfer etc. Hard Disk Sentinel avizează înaintea posibilelor căderi, este foarte util pentru că așa poți preveni eventualele dezastre, cu pierderea datelor. Hard Disk Sentinel este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Hard Disk Sentinel gratis apasă următorul link: download Hard Disk Sentinel gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită.

PowerPoint Slide Show Converter descărcare - caracteristici - licenţă

Descărcare gratuită de PowerPoint Slide Show Converter Programul PowerPoint Slide Show Converter este un program folosit pentru a converti fișiere powerpoint în executabile. PowerPoint Slide Show Converter caracteristici principale: * Crearea de executabile cu prezentările tale ce por fi vizualizate pe orice tip de computer; * Se pot crea, de asemeni, screensavere cu fișiere PowerPoint; * facilitează partajarea prezentărilor; * Simplitate, rapiditate, eficiență. PowerPoint Slide Show Converter este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul PowerPoint Slide Show Converter gratis apasă următorul link: download PowerPoint Slide Show Converter gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului PowerPoint Slide Show Converter este s

Descarcă TuneUp Utilities gratis

Descărcare gratuită de TuneUp Utilities TuneUp Utilities ::: un software folosit pentru a îmbunătăți funcționarea calculatorului. Folosind TuneUp Utilities se poate curăța discul dur de fișierele inutile, repara erorile din Windows, elimina erorile din registrul Windows-ului etc.. TuneUp Utilities permite analizarea și verificarea discului dur, recuperarea de date eliminate, dezinstalarea de programe sau configurarea startului de sistem printre altele. TuneUp Utilities este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul TuneUp Utilities gratis apasă următorul link: download TuneUp Utilities gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului TuneUp Utilities este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și

Descarcă Bejeweled 3 gratis

Descărcare gratuită de Bejeweled 3 Bejeweled 3 ::: un joc video de puzzle pentru PC. Bejeweled 3 este o combinație de aventură, acțiune și puzzle. În Bejeweled 3 acțiunea are loc într-o lume virtuală fantastică plină de culoare. Bejeweled 3 este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca jocul Bejeweled 3 gratis apasă următorul link: download Bejeweled 3 gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și jocul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are jocul, jocul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența jocului Bejeweled 3 este demo, acest lucru înseamnă că jocul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Windows Movie Maker gratis

Descărcare gratuită de Windows Movie Maker Windows Movie Maker ::: un program de calculator folosit pentru editare de video. Folosind Windows Movie Maker se poate captura video, tăia, lipi sau adăuga diferite efecte speciale pentru filme. Folosind Windows Movie Maker poți de asemeni crea și edita montaje de video. Windows Movie Maker este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Windows Movie Maker gratis apasă următorul link: download Windows Movie Maker gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Windows Movie Maker este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă PhotoInstrument gratis

Descărcare gratuită de PhotoInstrument PhotoInstrument ::: un program de calculator folosit pentru a edita imagini digitale. PhotoInstrument este foarte bun pentru a îmbunătăți calitatea imaginilor digitale. Folosind PhotoInstrument poți elimina ochii roșii, roti, aplica culori, clona, etc.. PhotoInstrument este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul PhotoInstrument gratis apasă următorul link: download PhotoInstrument gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului PhotoInstrument este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă League of Legends gratis

Descărcare gratuită de League of Legends League of Legends ::: un joc video de rol și strategie pentru calculator. League of Legends este un joc de strategie online unde poți să-ți alegi echipa. În League of Legends obiectivul principal este să-ți distrugi adversarul și să-i cucerești teritoriul. League of Legends este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca jocul League of Legends gratis apasă următorul link: download League of Legends gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și jocul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are jocul, jocul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența jocului League of Legends este este freeware, acest lucru înseamnă că jocul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă ABBYY FineReader gratis

Descărcare gratuită de ABBYY FineReader ABBYY FineReader ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să digitalizeze documente. ABBYY FineReader este unul dintre cele mai bune programe OCR - recunoașterea optică a caracterelor. ABBYY FineReader este foarte util pentru a digitaliza diferite documente, cărți, ziare, reviste etc.. ABBYY FineReader este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul ABBYY FineReader gratis apasă următorul link: download ABBYY FineReader gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului ABBYY FineReader este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Registry Mechanic gratis

Descărcare gratuită de Registry Mechanic Registry Mechanic ::: un program de calculator folosit pentru a repara registrul Windows-lui. Registry Mechanic analizează, detectează și repară erorile din registrul Windows-lui. Registry Mechanic face funcționarea calculatorului să fie mai bună iar sistemul mai stabil. Registry Mechanic este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Registry Mechanic gratis apasă următorul link: download Registry Mechanic gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Registry Mechanic este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă ManyCam Virtual Webcam gratis

Descărcare gratuită de ManyCam Virtual Webcam ManyCam Virtual Webcam ::: un program de calculator folosit pentru a crea camere web virtuale. ManyCam Virtual Webcam este un program folosit pentru a putea utiliza camera web cu mai multe aplicații / programe în același timp. ManyCam Virtual Webcam este folosit în special pentru a putea folosi webcam-ul cu mai multe programe de messenger sau de video-chat în același timp. ManyCam Virtual Webcam este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul ManyCam Virtual Webcam gratis apasă următorul link: download ManyCam Virtual Webcam gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului ManyCam Virtual Webcam este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Webcam Video Capture gratis

Descărcare gratuită de Webcam Video Capture Webcam Video Capture ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să facă capturi de video. Webcam Video Capture permite capturarea unei regiuni personalizate, a unei ferestre sau a întregului ecran. Webcam Video Capture permite de asemeni capturarea de video de la webcam precum și de la alte dispozitive de intrare de video. Webcam Video Capture este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Webcam Video Capture gratis apasă următorul link: download Webcam Video Capture gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Webcam Video Capture este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele l

Descarcă MP4 To MP3 Converter gratis

Descărcare gratuită de MP4 To MP3 Converter MP4 To MP3 Converter ::: o utilitate ce permite utilizatorilor să convertească video în audio. Folosind MP4 To MP3 Converter poți converti fișiere din formatul MP4 în formatul MP3. MP4 To MP3 Converter oferă o conversie de înaltă precizie și performanță remarcabilă. MP4 To MP3 Converter este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul MP4 To MP3 Converter gratis apasă următorul link: download MP4 To MP3 Converter gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului MP4 To MP3 Converter este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă PDF OCR gratis

Descărcare gratuită de PDF OCR PDF OCR ::: un software utilizat pentru converti în documente de text, documentele scanate și salvate în format pdf. PDF OCR folosește tehnologia OCR pentru a citi și transforma în text pdf-urile obținute prin procesul de scanare. PDF OCR are interfața cu două ferestre una unde se deschide documentul pdf ce trebuie editat și una cu un editor de text. PDF OCR este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul PDF OCR gratis apasă următorul link: download PDF OCR gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului PDF OCR este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă gratis Mario Forever

Descărcare gratuită de Mario Forever Mario Forever ::: o adaptare pentru pc al celebrului și clasicului joc de consolă, un remake gratuit după Super Marios Bros. Dacă ești un adept al următoarelor tipuri de jocuri: jocuri mario, jocuri cu mario, jocuri supermario, Mario Forever iți oferă posibilitatea de a te juca gratuit pe calculator tău cu celebrul personaj Mario. Mario Forever oferă același tip de acțiune ca în majoritatea jocurilor de tip Mario, principalul tău scop e să salvezi pe prințesa Peach, ducând grele lupte cu principalul inamic al lui Mario, periculosul Bowser. Mario Forever este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca jocul Mario Forever gratis apasă următorul link: download Mario Forever gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și jocul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are jocul, jocul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența jocului

Descarcă Plants vs Zombies gratis

Descărcare gratuită de Plants vs Zombies Plants vs Zombies ::: un joc de acțiune pentru calculator. În Plants vs Zombies acțiune are loc într-o lume virtuală, unde trebuie să-ți aperi teritoriul. În Plants vs Zombies obiectivul principal este să omori zombi folosind diferite tipuri de plante. Plants vs Zombies este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca jocul Plants vs Zombies gratis apasă următorul link: download Plants vs Zombies gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și jocul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are jocul, jocul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența jocului Plants vs Zombies este shareware / trial, acest lucru înseamnă că jocul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă FIFA 09 gratis

Descărcare gratuită de FIFA 09 FIFA 09 ::: unul dintre cele mai jucate jocuri de fotbal pentru calculator și consolă. FIFA 09 este un joc de fotbal pentru consolă și calculator modern și de o foarte bună calitate. FIFA 09 se poate juca cu echipe sau se poate juca doar cu un singur jucător. FIFA 09 este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca jocul FIFA 09 gratis apasă următorul link: download FIFA 09 gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și jocul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are jocul, jocul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența jocului FIFA 09 este demo, acest lucru înseamnă că jocul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.