Postări

Se afișează postări din mai 6, 2018

Descarcă AVS Photo Editor gratis

Descărcare gratuită de AVS Photo Editor AVS Photo Editor ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să editeze fotografii. Folosind AVS Photo Editor poți roti, tăia sau îmbunătăți calitatea fotografilor. Folosind AVS Photo Editor se poate, de asemeni, elimina efectul de ochi roșii, regla balansul de culoare, luminozitate, contrast și saturație. AVS Photo Editor este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul AVS Photo Editor gratis apasă următorul link: download AVS Photo Editor gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului AVS Photo Editor este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Debut Video Capture Software gratis

Descărcare gratuită de Debut Video Capture Software Debut Video Capture Software ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să facă capturi video. Folosind Debut Video Capture Software se poate captura tot ce se întâmplă pe monitor. Debut Video Capture Software poate de asemeni captura video de la orice sursă de intrare de video. Debut Video Capture Software este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Debut Video Capture Software gratis apasă următorul link: download Debut Video Capture Software gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Debut Video Capture Software este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limităr

Descarcă CloneCD gratis

Descărcare gratuită de CloneCD CloneCD ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să cloneze CD-uri. CloneCD este folosit în special pentru a face copii de siguranță pentru CD-uri de audio și CD-uri de date. CloneCD permite de asemeni clonarea de dvd-uri de date sau dvd-uri de video. CloneCD este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul CloneCD gratis apasă următorul link: download CloneCD gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului CloneCD este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă PC Health Advisor gratis

Descărcare gratuită de PC Health Advisor PC Health Advisor ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să optimizeze PC-ul. PC Health Advisor dispune de diferite instrumente de optimizare și curățare care vor îmbunătăți mult funcționarea PC-ului. Folosind PC Health Advisor poți curăța și repara regiștrii Windows-ului sau poți defragmenta hard disk-ul. PC Health Advisor este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul PC Health Advisor gratis apasă următorul link: download PC Health Advisor gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului PC Health Advisor este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă EDGE Diagrammer gratis

Descărcare gratuită de EDGE Diagrammer EDGE Diagrammer ::: un program de calculator folosit pentru a crea și edita diagrame. Folosind EDGE Diagrammer se pot crea diagrame bloc, topuri, arbori de familie, diagrame de flux de date, etc.. EDGE Diagrammer are o mulțime de figuri incluse și permite crearea de figuri noi. EDGE Diagrammer este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul EDGE Diagrammer gratis apasă următorul link: download EDGE Diagrammer gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului EDGE Diagrammer este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Fake Webcam gratis

Descărcare gratuită de Fake Webcam Fake Webcam ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să simuleze webcam-ul. Fake Webcam este folosit în special pentru a crea o cameră web falsă pentru programele de mesagerie instant și diferite rețele sociale. Folosind Fake Webcam, poți folosi orice imagine, prezentare sau video pentru a fi transmise ca o cameră web reală. Fake Webcam este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Fake Webcam gratis apasă următorul link: download Fake Webcam gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Fake Webcam este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Express Burn gratis

Descărcare gratuită de Express Burn Express Burn ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să inscripționeze discuri. Folosind Express Burn poți inscripționa audio și video pe cd-uri, dvd-uri și discuri Blu-Ray. Express Burn suportă majoritatea formatelor de video și audio. Express Burn este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Express Burn gratis apasă următorul link: download Express Burn gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Express Burn este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Frog CMS gratis

Descărcare gratuită de Frog CMS Frog CMS ::: un sistem de gestiune de conținut folosit în special pentru administrarea de site-uri web. Frog CMS este un CMS simplificat, flexibil și foarte ușor de personalizat. Frog CMS este un sistem de gestiune de conținut ce folosește PHP și bazele de date MySQL. Frog CMS este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Frog CMS gratis apasă următorul link: download Frog CMS gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Frog CMS este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Disketch Disc Label gratis

Descărcare gratuită de Disketch Disc Label Disketch Disc Label ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să creeze etichete pentru discuri. Folosind Disketch Disc Label poți crea etichete și coperți pentru cd-uri și dvd-uri. Disketch Disc Label permite importarea de imagini, redimensionarea și adăugarea de text. Disketch Disc Label este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Disketch Disc Label gratis apasă următorul link: download Disketch Disc Label gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Disketch Disc Label este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

DVD X Player

Descărcare gratuită de DVD X Player DVD X Player ::: un program de calculator folosit pentru a reda dvd-uri. DVD X Player este un player dvd de o calitate foarte bună. DVD X Player poate reda orice dvd, indiferent de codul de zonă în care te-ai afla - sau cel puțin așa afirmă producătorii player-ului. DVD X Player este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul DVD X Player gratis apasă următorul link: download DVD X Player gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului DVD X Player este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă FastStone Image Viewer gratis

Descărcare gratuită de FastStone Image Viewer FastStone Image Viewer ::: un program de calculator folosit pentru a vizualiza imagini. Folosind FastStone Image Viewer poți gestiona, compara și vizualiza toate fotografiile tale. FastStone Image Viewer este un vizor ce permite vizualizarea majorității formatelor grafice. FastStone Image Viewer este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul FastStone Image Viewer gratis apasă următorul link: download FastStone Image Viewer gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului FastStone Image Viewer este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Sokoban YASC gratis

Descărcare gratuită de Sokoban YASC Sokoban YASC ::: un joc gratuit de puzzle pentru calculator. Sokoban YASC e un joc în care se folosește inteligența și logica pentru a-ți obține obiectivul. Sokoban YASC este un joc cu foarte multe nivele de diferite grade de dificultate. Sokoban YASC este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca jocul Sokoban YASC gratis apasă următorul link: download Sokoban YASC gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și jocul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are jocul, jocul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența jocului Sokoban YASC este este freeware, acest lucru înseamnă că jocul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă AVS Registry Cleaner gratis

Descărcare gratuită de AVS Registry Cleaner AVS Registry Cleaner ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să îmbunătățească performanțele calculatorului. Programul AVS Registry Cleaner este special creat pentru a curăța regiștrii Windows-ului. De asemeni, AVS Registry Cleaner poate repara erorile din regiștrii Windows-ului. AVS Registry Cleaner este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul AVS Registry Cleaner gratis apasă următorul link: download AVS Registry Cleaner gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului AVS Registry Cleaner este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Word Artist gratis

Descărcare gratuită de Word Artist Word Artist ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor crearea de diferite efecte de text. Cu Word Artist poți transforma textul cum dorești și să îl salvezi ca pe o imagine. Word Artist permite să creezi efecte 3d sau să pui textul în diferite forme circulare, semicirculare, diagonale etc.. Word Artist este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Word Artist gratis apasă următorul link: download Word Artist gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Word Artist este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Fast Image Resizer gratis

Descărcare gratuită de Fast Image Resizer Fast Image Resizer ::: un program de calculator folosit pentru a redimensiona imagini. Fast Image Resizer este foarte util atunci când vrei să trimiți fotografii prin email. Fast Image Resizer suportă și este compatibil cu cele mai cunoscute formate foto. Fast Image Resizer este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Fast Image Resizer gratis apasă următorul link: download Fast Image Resizer gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Fast Image Resizer este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Amazing Adventures The Lost Tomb gratis

Descărcare gratuită de Amazing Adventures The Lost Tomb Amazing Adventures The Lost Tomb ::: un joc video pentru calculator de puzzle. În Amazing Adventures The Lost Tomb acțiunea are loc într-o lume virtuală din Egiptul Antic. În Amazing Adventures The Lost Tomb obiectivul principal este de a căuta în Mormântul Pierdut tezaurele ascunse. Amazing Adventures The Lost Tomb este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca jocul Amazing Adventures The Lost Tomb gratis apasă următorul link: download Amazing Adventures The Lost Tomb gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și jocul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are jocul, jocul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența jocului Amazing Adventures The Lost Tomb este demo, acest lucru înseamnă că jocul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Free Video Cutter Joiner gratis

Descărcare gratuită de Free Video Cutter Joiner Free Video Cutter Joiner ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să decupeze și să unească fișiere de video. Folosind Free Video Cutter Joiner poți tăia și decupa fișiere de video alegând o poziție de start și una de final. Folosind Free Video Cutter Joiner poți de asemeni uni fișiere de video în cele mai cunoscute formate. Free Video Cutter Joiner este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Free Video Cutter Joiner gratis apasă următorul link: download Free Video Cutter Joiner gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Free Video Cutter Joiner este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă G Data AntiVirus gratis

Descărcare gratuită de G Data AntiVirus 2018 G Data AntiVirus 2018 ::: un program antivirus foarte bun, folosit pentru a proteja calculatorul. G Data AntiVirus 2018 oferă protecție AntiVirus, AntiSpyware, AntiPhising sau AntiRookit. G Data AntiVirus 2018 oferă o protecție a calculatorului în timp real. G Data AntiVirus 2018 este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul G Data AntiVirus 2018 gratis apasă următorul link: download G Data AntiVirus 2018 gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului G Data AntiVirus 2018 este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă WinUtilities Free Memory Optimizer gratis

Descărcare gratuită de WinUtilities Free Memory Optimizer WinUtilities Free Memory Optimizer ::: un program de calculator folosit pentru a optimiza memoria RAM. WinUtilities Free Memory Optimizer poate curăța, optimiza și elibera memoria calculatorului. WinUtilities Free Memory Optimizer este foarte util pentru a optimiza performanțele calculatorului. WinUtilities Free Memory Optimizer este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul WinUtilities Free Memory Optimizer gratis apasă următorul link: download WinUtilities Free Memory Optimizer gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului WinUtilities Free Memory Optimizer este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Spesoft Free CD Ripper gratis

Descărcare gratuită de Spesoft Free CD Ripper Spesoft Free CD Ripper ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să extragă muzică de pe cd-uri de audio. Spesoft Free CD Ripper este foarte util pentru a salva muzica de pe cd-urile de audio pe hard disk. Folosind Spesoft Free CD Ripper poți salva muzica extrasă de pe cd-uri de audio în formatele WMA, MP3, MP4, WAV, OGG sau FLAC. Spesoft Free CD Ripper este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Spesoft Free CD Ripper gratis apasă următorul link: download Spesoft Free CD Ripper gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Spesoft Free CD Ripper este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Cosmic Bugs gratis

Descărcare gratuită de Cosmic Bugs Cosmic Bugs ::: un joc puzzle de acțiune pentru calculator. În Cosmic Bugs acțiunea are loc într-o lume virtuală, în spațiul cosmic. În Cosmic Bugs obiectivul principal este să elimini bug-urile / gângăniile pentru a putea reconstrui stația spațială. Cosmic Bugs este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca jocul Cosmic Bugs gratis apasă următorul link: download Cosmic Bugs gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și jocul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are jocul, jocul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența jocului Cosmic Bugs este demo, acest lucru înseamnă că jocul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă AVS DVD Copy gratis

Descărcare gratuită de AVS DVD Copy AVS DVD Copy ::: un program pentru copiat și creat cd-uri și dvd-uri. Folosind AVS DVD Copy poți copia fără nici un fel de problemă tot ce se află pe un cd sau un dvd. Programul AVS DVD Copy este foarte bun și pentru clonarea de cd-uri sau dvd-uri. AVS DVD Copy este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul AVS DVD Copy gratis apasă următorul link: download AVS DVD Copy gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului AVS DVD Copy este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă CyberLink PowerCinema gratis

Descărcare gratuită de CyberLink PowerCinema CyberLink PowerCinema ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să administreze conținut multimedia. CyberLink PowerCinema este un program asemănător programului „media center” al celor de la Microsoft, ce este integrat în Windows. Folosind CyberLink PowerCinema poți viziona filme, fotografii, asculta radio sau viziona programe de televiziune, dacă se dispune de un tuner TV. CyberLink PowerCinema este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul CyberLink PowerCinema gratis apasă următorul link: download CyberLink PowerCinema gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului CyberLink PowerCinema este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și fo

Descarcă Process Explorer gratis

Descărcare gratuită de Process Explorer Process Explorer ::: o aplicație pentru calculator folosită pentru a vedea aplicațiile și procesele deschise în sistemul de operare Windows. Folosind Process Explorer afli ce fișiere folosește un program sau ce procese DLL sunt deschise și încărcate în sistem. Process Explorer este foarte util atunci când vrem să știm câte resurse folosește fiecare aplicație. Process Explorer este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Process Explorer gratis apasă următorul link: download Process Explorer gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Process Explorer este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Acebyte Registry Cleaner gratis

Descărcare gratuită de Acebyte Registry Cleaner Acebyte Registry Cleaner ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să îmbunătățească funcționarea PC-ului. Acebyte Registry Cleaner este un program de întreținere ce permite curățarea și optimizarea regiștrilor Windows-ului. Acebyte Registry Cleaner analizează și prezintă un raport cu toate erorile și problemele găsite în regiștrii Windows-ului. Acebyte Registry Cleaner este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Acebyte Registry Cleaner gratis apasă următorul link: download Acebyte Registry Cleaner gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Acebyte Registry Cleaner este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis do

Descarcă CyberLink Power2Go gratis

Descărcare gratuită de CyberLink Power2Go CyberLink Power2Go ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să inscripționeze DVD-uri și CD-uri. Folosind CyberLink Power2Go poți crea discuri de date, inscripționa imagini de disc, crea DVD-uri de video sau CD-uri audio. CyberLink Power2Go permite extragerea de muzică de pe cd-uri audio și include un editor de audio bazic. CyberLink Power2Go este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul CyberLink Power2Go gratis apasă următorul link: download CyberLink Power2Go gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului CyberLink Power2Go este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă MiniTool Partition Recovery gratis

Descărcare gratuită de MiniTool Partition Recovery MiniTool Partition Recovery ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să recupereze date. MiniTool Partition Recovery este un program de recuperat date folosit în special pentru recuperarea de partiții pierdute sau șterse. MiniTool Partition Recovery este foarte util pentru că uneori partițiile pot dispărea, din cauza unor defecte sau erori de scriere. MiniTool Partition Recovery este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul MiniTool Partition Recovery gratis apasă următorul link: download MiniTool Partition Recovery gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului MiniTool Partition Recovery este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și

Descarcă Talismania gratis

Descărcare gratuită de Talismania Talismania ::: un joc video de puzzle pentru calculator de acțiune. În Talismania acțiunea are loc într-o lume magică, cu un rege blestemat să transforme tot ce atinge în aur. În Talismania obiectivul principal este să ajuți pe regele Midas să-și salveze fiica și să se rupă blestemul. Talismania este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca jocul Talismania gratis apasă următorul link: download Talismania gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și jocul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are jocul, jocul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența jocului Talismania este demo, acest lucru înseamnă că jocul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Lock My PC gratis

Descărcare gratuită de Lock My PC Lock My PC ::: un software folosit pentru a bloca calculatorul atunci când nu îl folosești. Lock My PC este foarte util pentru protecția datelor personale atunci când folosești calculatorul în public. Lock My PC permite accesul la calculator doar persoanelor autorizate. Lock My PC este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Lock My PC gratis apasă următorul link: download Lock My PC gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Lock My PC este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Calibre gratis

Descărcare gratuită de Calibre Calibre ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să administreze cărți electronice. Calibre este un manager de cărți electronice compatibil cu diferite formate. Programul Calibre permite, de asemeni, convertirea cărților electronice între diferite formate. Calibre este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Calibre gratis apasă următorul link: download Calibre gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Calibre este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă WebcamMax gratis

Descărcare gratuită de WebcamMax WebcamMax ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să aplice diferite efecte videoului transmis prin webcam. WebcamMax permite, de asemeni, înregistrarea videoului transmis de webcam, cu tot cu efectele adăugate. WebcamMax suportă și este compatibil cu cele mai populare servicii de mesagerie instant. WebcamMax este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul WebcamMax gratis apasă următorul link: download WebcamMax gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului WebcamMax este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Startup Delayer gratis

Descărcare gratuită de Startup Delayer Startup Delayer ::: un program de calculator care va accelera procesul de pornire al computerului. Folosind Startup Delayer poți personaliza felul în care Windows-ul de pe calculator va porni. Cu ajutorul aplicației Startup Delayer poți programa ca programele care se pornesc în același timp cu sistemul de operare Windows să se pornească câteva secunde mai târziu reușind în acest fel ca Windows-ul să se pornească mult mai repede. Startup Delayer este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Startup Delayer gratis apasă următorul link: download Startup Delayer gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Startup Delayer este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărc

Descarcă gratis DriverMax

Descărcare gratuită de DriverMax DriverMax ::: o aplicație gratuită cu ajutorul căreia vei putea să-ți salvezi toate driverele pe care le ai pe calculator în caz de vrei să formatezi calculatorul și vrei să păstrezi driverele după ștergerea Windows-ului. DriverMax este foarte bun, atunci când sistemul de operare nu recunoaște unele dintre componentele calculatorului după reinstalare. Iar dacă ar fi nevoie să instalezi manual, după reinstalare, fiecare driver în parte, ar fi o operațiune care ar lua foarte mult timp. DriverMax este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul DriverMax gratis apasă următorul link: download DriverMax gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului DriverMax este este freeware, acest lucru înseamnă că

Descarcă Desktop Photo Frame gratis

Descărcare gratuită de Desktop Photo Frame Desktop Photo Frame ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să editeze fotografii. Desktop Photo Frame este folosit în special pentru a crea rame pentru fotografii și să le salvezi ca fundaluri pentru desktop. Desktop Photo Frame permite de asemeni să ajustezi luminozitatea, contrastul și saturația. Desktop Photo Frame este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Desktop Photo Frame gratis apasă următorul link: download Desktop Photo Frame gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Desktop Photo Frame este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Little Fighter gratis

Descărcare gratuită de Little Fighter Little Fighter ::: un joc multiplayer de luptă. Little Fighter se poate descărca și juca pe calculatorul personal sau se poate juca online. Little Fighter dispune de 5 moduri: modul VS, modul Stage, modul Championship, modul Battle și modul Demo. Little Fighter este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca jocul Little Fighter gratis apasă următorul link: download Little Fighter gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și jocul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are jocul, jocul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența jocului Little Fighter este este freeware, acest lucru înseamnă că jocul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă WinAVI All-In-One Converter gratis

Descărcare gratuită de WinAVI All-In-One Converter WinAVI All-In-One Converter ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să convertească video și audio. WinAVI All-In-One Converter poate converti între cele mai cunoscute formate de video și între cele mai cunoscute formate de audio. WinAVI All-In-One Converter este foarte folosit pentru a converti conținut digital pentru diferite dispozitive mobile. WinAVI All-In-One Converter este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul WinAVI All-In-One Converter gratis apasă următorul link: download WinAVI All-In-One Converter gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului WinAVI All-In-One Converter este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat ș

Descarcă EASEUS Data Recovery Wizard Free Edition gratis

Descărcare gratuită de EASEUS Data Recovery Wizard Free EASEUS Data Recovery Wizard Free ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să recupereze fișiere eliminate. Folosind EASEUS Data Recovery Wizard Free se pot recupera fișiere eliminate accidental sau de pe partiții șterse sau formatate. EASEUS Data Recovery Wizard Free suportă diferite sisteme de fișiere și poate recupera de pe diferite dispozitive de memorizare. EASEUS Data Recovery Wizard Free este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul EASEUS Data Recovery Wizard Free gratis apasă următorul link: download EASEUS Data Recovery Wizard Free gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului EASEUS Data Recovery Wizard Free este este freeware, acest lucru înseamnă

Descarcă CCCP gratis

Descărcare gratuită de CCCP CCCP ::: un pachet de codec-uri de video și audio pentru PC. CCCP este folosit în special pentru că evită conflictele de sistem. CCCP instalează diferite filtre și player-ul Media Player Classic. CCCP este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul CCCP gratis apasă următorul link: download CCCP gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului CCCP este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Notepad++ gratis

Descărcare gratuită de Notepad++ Notepad++ ::: un editor de text foarte util în programare. Notepad++ este o alternativă foarte bună pentru programul Notepad din Windows. Notepad++ oferă mult mai multe opțiuni și suportă diferite limbaje de programare. Notepad++ este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Notepad++ gratis apasă următorul link: download Notepad++ gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Notepad++ este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Real Alternative gratis

Descărcare gratuită de Real Alternative Real Alternative ::: un program de calculator folosit pentru a asculta muzică și pentru a viziona filme. Real Alternative este o alternativa pentru mult mai cunoscutul player RealPlayer. Folosind Real Alternative, poți reda fișiere RealMedia, precum: .ra .rm .rmvb .ram .rpm .rv .rp .rt .rnx .smi .smil etc.. Real Alternative este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Real Alternative gratis apasă următorul link: download Real Alternative gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Real Alternative este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Operation7 gratis

Descărcare gratuită de Operation7 Operation7 ::: un joc de război pentru PC, joc ce se joacă online. În Operation7 acțiunea are loc în diferite locații virtuale, locații inspirate din lumea reală. În Operation7 obiectivul principal este să-ți ajuți facțiunea să câștige lupta. Operation7 este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca jocul Operation7 gratis apasă următorul link: download Operation7 gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și jocul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are jocul, jocul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența jocului Operation7 este este freeware, acest lucru înseamnă că jocul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă PhotoOnWeb gratis

Descărcare gratuită de PhotoOnWeb PhotoOnWeb ::: un program de calculator folosit pentru creare de albume de fotografii. PhotoOnWeb este special folosit pentru crearea de albume foto pentru pagini web. PhotoOnWeb este bazat în scriptul „SimpleViewer”, un script capabil să genereze galerii fotografice. PhotoOnWeb este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul PhotoOnWeb gratis apasă următorul link: download PhotoOnWeb gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului PhotoOnWeb este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Desktop Maestro gratis

Descărcare gratuită de Desktop Maestro Desktop Maestro ::: un program informatic folosit pentru optimizarea calculatorului. Desktop Maestro permite curățarea regiștrilor, monitorizarea sistemului de operare sau curățarea de informații private. Folosind Desktop Maestro calculatorul va fi mai rapid și mult mai stabil. Desktop Maestro este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Desktop Maestro gratis apasă următorul link: download Desktop Maestro gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Desktop Maestro este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă gratis Azureus

Descărcare gratuită de Azureus (Vuze - Bittorrent Client) Azureus (Vuze - Bittorrent Client) ::: un program p2p ce utilizează rețeaua bittorent, este foarte ușor de utilizat, are un desen grafic destul de atrăgător și o viteză de descărcare acceptabilă. Cu Azureus (Vuze - Bittorrent Client) poți descărca orice tip de fișier dorești, fiind destul să cauți prin paginile web pe care le vizitezi link-uri bittorent să dai click pe ele și de restul se ocupă Azureus (Vuze - Bittorrent Client)! Azureus (Vuze - Bittorrent Client) e foarte bun atunci când descarci de pe torente, are o viteză foarte bună de descărcat și pentru o bună funcționare necesită să ai instalat java pe calculator. Azureus (Vuze - Bittorrent Client) este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Azureus (Vuze - Bittorrent Client) gratis apasă următorul link: download Azureus (Vuze - Bittorrent Client) gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și prog

Descarcă IZArc gratis

Descărcare gratuită de IZArc IZArc ::: un program de calculator folosit pentru a arhiva și dezarhiva fișiere. Folosind IZArc poți comprima și decomprima fișiere comprimate în diferite formate. IZArc suportă și este compatibil cu cele mai cunoscute formate de comprimare. IZArc este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul IZArc gratis apasă următorul link: download IZArc gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului IZArc este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Easy Photo Effects gratis

Descărcare gratuită de Easy Photo Effects Easy Photo Effects ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să editeze fotografii. Easy Photo Effects este un editor simplu, ce permite adăugare de diferite efecte fotografiilor. Folosind Easy Photo Effects poți transforma fotografiile în alb și negru, redimensiona, aplica efectul sepia, modifica luminozitatea și multe altele. Easy Photo Effects este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Easy Photo Effects gratis apasă următorul link: download Easy Photo Effects gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Easy Photo Effects este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Empires Online gratis

Descărcare gratuită de Empires Online Empires Online ::: un joc de strategie multiplayer ce se joacă online. Jucând Empires Online intri într-o lume virtuală ce combină fantezia și strategia în lupta pentru teritoriu și resurse. Empires Online este un joc online în care timpul este foarte important. Empires Online este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca jocul Empires Online gratis apasă următorul link: download Empires Online gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și jocul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are jocul, jocul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența jocului Empires Online este este freeware, acest lucru înseamnă că jocul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Comodo Firewall gratis

Descărcare gratuită de Comodo Firewall Comodo Firewall ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să-și protejeze calculatorul de atacurile externe. Utilizând Comodo Firewall ai calculatorul protejat de atacurile hacker-lor, atacuri ce pot duce la pierderea de date. Comodo Firewall permite controlul fișierelor și programelor executate pe calculator. Comodo Firewall este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Comodo Firewall gratis apasă următorul link: download Comodo Firewall gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Comodo Firewall este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă AVS Video Editor gratis

Descărcare gratuită de AVS Video Editor AVS Video Editor ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să editeze video. Folosind AVS Video Editor se poate tăia, diviza, îmbina, roti sau amesteca video. Programul AVS Video Editor permite de asemeni editarea de audio și capturarea de video. AVS Video Editor este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul AVS Video Editor gratis apasă următorul link: download AVS Video Editor gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului AVS Video Editor este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Alfresco gratis

Descărcare gratuită de Alfresco Alfresco ::: un sistem de gestionare de documente, pagini web, înregistrări și fotografii. Alfresco este un sistem ECM scris în limbajul de programare Java. Alfresco este conceput pentru utilizatorii care au nevoie de o multitudine de caracteristici. Alfresco este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Alfresco gratis apasă următorul link: download Alfresco gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Alfresco este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă gratis Pivot Animator

Descărcare gratuită de Pivot Animator Pivot Animator ::: un program de calculator folosit pentru a crea animații. Cu Pivot Animator poți crea mici animații fără să știi prea multe despre desen. Pivot Animator funcționează pe principiul desenului din linii, desenul poate fi creat, de asemeni, din bucăți. Pivot Animator este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Pivot Animator gratis apasă următorul link: download Pivot Animator gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Pivot Animator este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Total Uninstall gratis

Descărcare gratuită de Total Uninstall Total Uninstall ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să dezinstaleze complet programe. Total Uninstall este unul dintre cele mai bune programe de dezinstalat programe. Programul Total Uninstall analizează în profunzime un program, pentru a-l putea dezinstala complet, pentru a nu lăsa urme! Total Uninstall este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Total Uninstall gratis apasă următorul link: download Total Uninstall gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Total Uninstall este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă gratis Joomla!

Descărcare gratuită de Joomla! Joomla! ::: un sistem de management de portaluri dinamice și sistem de management de conținut web (CMS - Content Management System) „open source”. Cu Joomla! nu trebuie să știi prea mult despre limbajele de programare pentru a crea un site web complet pentru internet. Joomla! e structurat ca majoritatea managerelor de conținut web pe module ce pot fi modificate și bineînțeles se pot adăuga module noi în funcție de necesitățile site-ului pe care îl creezi. Joomla! este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Joomla! gratis apasă următorul link: download Joomla! gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Joomla! este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit

Descarcă Power Sound Editor gratis

Descărcare gratuită de Power Sound Editor Power Sound Editor ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să editeze audio. Folosind Power Sound Editor se poate edita, înregistra sau amesteca audio. Folosind Power Sound Editor poți înregistra audio de la orice sursă de intrare și apoi să îl editezi. Power Sound Editor este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Power Sound Editor gratis apasă următorul link: download Power Sound Editor gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Power Sound Editor este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă AKVIS Coloriage gratis

Descărcare gratuită de AKVIS Coloriage AKVIS Coloriage ::: un instrument folosit pentru a edita imagini digitale. AKVIS Coloriage este folosit în special pentru a colora vechile fotografii în alb și negru. AKVIS Coloriage este un plugin ce poate fi folosit doar cu editori de imagine ce suportă plugin-uri. AKVIS Coloriage este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul AKVIS Coloriage gratis apasă următorul link: download AKVIS Coloriage gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului AKVIS Coloriage este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă K-Lite Codec Pack gratis

Descărcare gratuită de K-Lite Codec Pack K-Lite Codec Pack ::: un pachet ce include codec-urile necesare pentru a viziona majoritatea formatelor video. Folosind K-Lite Codec Pack nu este nevoie să instalezi un anume player, pachetul este compatibil cu majoritatea playerelor video sau audio. K-Lite Codec Pack include codec-uri testate pentru a evita conflictele și noi versiuni ale pachetului sunt disponibile frecvent. K-Lite Codec Pack este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul K-Lite Codec Pack gratis apasă următorul link: download K-Lite Codec Pack gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului K-Lite Codec Pack este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Tomahawk gratis

Descărcare gratuită de Tomahawk Tomahawk ::: o aplicație pentru calculator ce permite utilizatorilor să asculte muzică. Tomahawk este compatibil cu majoritatea formatelor de audio, precum: MP3, Ogg Vorbis, WAV y WMA,etc.. Folosind Tomahawk poți de asemeni crea liste de redare și personaliza interfața. Tomahawk este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Tomahawk gratis apasă următorul link: download Tomahawk gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Tomahawk este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Retriever Download Manager gratis

Descărcare gratuită de Retriever Download Manager Retriever Download Manager ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să administreze descărcările. Retriever Download Manager este folosit în special la descărcarea fișierelor de mari dimensiuni ca jocuri, aplicații software, muzică sau video. Programul Retriever Download Manager permite de asemeni descărcarea de pe torente. Retriever Download Manager este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Retriever Download Manager gratis apasă următorul link: download Retriever Download Manager gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Retriever Download Manager este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă BitDefender Internet Security gratis

Descărcare gratuită de Bitdefender Internet Security Bitdefender Internet Security ::: un program antivirus pentru calculator, foarte bun atunci când navighezi pe internet. Folosind Bitdefender Internet Security ai calculatorul protejat de viruși, viermi, programe periculoase, programe spion și multe alte amenințări. Bitdefender Internet Security oferă protecție antivirus, antispyware, firewall, antispam și antiphishing. Bitdefender Internet Security este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Bitdefender Internet Security gratis apasă următorul link: download Bitdefender Internet Security gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Bitdefender Internet Security este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poa

Descarcă gratis Merry Frog

Descărcare gratuită de Merry Frog Merry Frog ::: un joc foarte ușor, de tip arcade, gratuit ce merită să-l ai în calculatorul tău dacă te plictisești și nu ai cum să-ți omori timpul. În Merry Frog personajul principal este o broască pe care trebuie să o duci cât mai departe posibil trecând prin multe pericole de diferite dificultăți din lacul unde se află. În Merry Frog trebuie să ajungi la țărm unde vei putea să-ți alimentezi broscuța cu insecte de toate tipurile, insecte care dau o nota aparte jocului. Merry Frog este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca jocul Merry Frog gratis apasă următorul link: download Merry Frog gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și jocul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are jocul, jocul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența jocului Merry Frog este este freeware, acest lucru înseamnă că jocul poate fi descărcat și

Descarcă Word Juice gratis

Descărcare gratuită de Word Juice Word Juice ::: un joc de puzzle pentru PC. Word Juice este un joc de cuvinte, un joc inspirat din jocurile Boggle și Scrabble. În Word Juice principalul obiectiv este obținerea a cât mai multe puncte. Word Juice este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca jocul Word Juice gratis apasă următorul link: download Word Juice gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și jocul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are jocul, jocul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența jocului Word Juice este shareware / trial, acest lucru înseamnă că jocul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Burn4Free gratis

Descărcare gratuită de Burn4Free Burn4Free ::: un program de calculator folosit pentru inscripționarea de cd-uri și dvd-uri. Burn4Free este un program folosit în special pentru a inscripționa cd-uri și dvd-uri de audio și date. Burn4Free suportă și este compatibil cu cele mai cunoscute formate audio. Burn4Free este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Burn4Free gratis apasă următorul link: download Burn4Free gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Burn4Free este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Funny Photo Maker gratis

Descărcare gratuită de Funny Photo Maker Funny Photo Maker ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să creeze fotomontaje. Folosind Funny Photo Maker, poți transforma fotografiile în niște fotomontaje foarte distractive. Funny Photo Maker dispune de o bibliotecă mare cu șabloane, rame sau efecte distractive pentru față. Funny Photo Maker este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Funny Photo Maker gratis apasă următorul link: download Funny Photo Maker gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Funny Photo Maker este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă USB Disk Security gratis

Descărcare gratuită de USB Disk Security USB Disk Security ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să protejeze calculatorul. USB Disk Security este un produs antivirus, special gândit pentru a bloca amenințările de pe dispozitivele de memorie usb, ce sunt conectate la PC. USB Disk Security dispune de asemeni și de alte diverse instrumente de protecție și securitate. USB Disk Security este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul USB Disk Security gratis apasă următorul link: download USB Disk Security gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului USB Disk Security este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Oracle PDF Import Extension gratis

Descărcare gratuită de Oracle PDF Import Extension Oracle PDF Import Extension ::: o extensie pentru OpenOffice folosită pentru editarea și modificarea de fișiere pdf. Oracle PDF Import Extension permite să faci mici modificări în documentele pdf. Oracle PDF Import Extension este folosit pentru a importa documente în format pdf în OpenOffice, pentru a le edita. Oracle PDF Import Extension este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Oracle PDF Import Extension gratis apasă următorul link: download Oracle PDF Import Extension gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Oracle PDF Import Extension este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă LogMeIn Hamachi gratis

Descărcare gratuită de LogMeIn Hamachi LogMeIn Hamachi ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să creeze rețele virtuale private. Folosind LogMeIn Hamachi, poți crea o conexiune privată între un calculator cu alt calculator, sau mai multe calculatoare, ca într-o rețea locală. Programul LogMeIn Hamachi, permite crearea unei rețele noi sau conectarea la o rețea existentă. LogMeIn Hamachi este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul LogMeIn Hamachi gratis apasă următorul link: download LogMeIn Hamachi gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului LogMeIn Hamachi este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Windows wallpapers gratis

Descărcare gratuită de Windows wallpapers Windows wallpapers ::: un pachet de fotografii folosite ca fonduri de monitor în sistemul de operare Windows. Folosind Windows wallpapers poți să schimbi imaginea de fundal a sistemului tău de operare Windows cu una din imaginile folosite din acest pachet. Windows wallpapers este un pachet ce conține o colecție de imagini de o foarte bună calitate. Windows wallpapers este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Windows wallpapers gratis apasă următorul link: download Windows wallpapers gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Windows wallpapers este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă gratis Vista Codec Package

Descărcare gratuită de Vista Codec Package Vista Codec Package ::: un pachet de coduri pentru calculator, folosit pentru a putea asculta muzică și vedea filme în majoritatea formatelor. Vista Codec Package este un pachet de codec-uri complet ce poate reda majoritatea formatelor audio sau video precum: QuickTime, RealMedia, avi, mpeg, Flv, swf, wmv, etc.. Folosind Vista Codec Package, poți de asemeni reda majoritatea dvd-urilor și cd-urilor de audio și video. Vista Codec Package este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Vista Codec Package gratis apasă următorul link: download Vista Codec Package gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Vista Codec Package este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi

Descarcă Kaspersky Password Manager gratis

Descărcare gratuită de Kaspersky Password Manager Kaspersky Password Manager ::: un software folosit pentru a administra password-urile folosite pe un calculator. Folosind Kaspersky Password Manager poți înmagazina într-o locație sigură, protejată de parolă, toate parolele importante. Kaspersky Password Manager are o opțiune pentru generarea automată de password-uri de calitate. Kaspersky Password Manager este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Kaspersky Password Manager gratis apasă următorul link: download Kaspersky Password Manager gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Kaspersky Password Manager este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioa

Descarcă SLOW-PCfighter gratis

Descărcare gratuită de SLOW-PCfighter SLOW-PCfighter ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să îmbunătățească funcționarea Pc-ului. SLOW-PCfighter dispune de un manager de start și de diferite alte instrumente de optimizare și întreținere. SLOW-PCfighter scanează și detectează erorile din Pc, permițând repararea acestora cu doar un click de mouse. SLOW-PCfighter este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul SLOW-PCfighter gratis apasă următorul link: download SLOW-PCfighter gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului SLOW-PCfighter este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Kaspersky Internet Security gratis

Descărcare gratuită de Kaspersky Internet Security Kaspersky Internet Security ::: un program antivirus foarte bun pentru protecția calculatorului. Programul Kaspersky Internet Security este un antivirus ce oferă protecție contra viruși, spam, troieni, viermi informatici sau programe spion. Kaspersky Internet Security este o suită de aplicații de securitate ce protejează foarte bine calculatorul împotriva atacurilor informatice. Kaspersky Internet Security este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Kaspersky Internet Security gratis apasă următorul link: download Kaspersky Internet Security gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Kaspersky Internet Security este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poa

Descarcă Trend Micro Titanium Maximum Security gratis

Descărcare gratuită de Trend Micro Maximum Security Trend Micro Maximum Security ::: un produs antivirus, ce permite utilizatorilor să-și protejeze calculatorul. Trend Micro Maximum Security oferă protecție completă antivirus, antispyware, antispam etc.. Trend Micro Maximum Security este un program ce detectează și elimină majoritatea amenințărilor informatice. Trend Micro Maximum Security este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Trend Micro Maximum Security gratis apasă următorul link: download Trend Micro Maximum Security gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Trend Micro Maximum Security este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp

Descarcă EasyBCD gratis

Descărcare gratuită de EasyBCD EasyBCD ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să gestioneze boot-ul PC-ului. Folosind EasyBCD, poți configura boot-ul PC-ului, pentru diferite sistem operative. Folosind EasyBCD poți deschide mai multe sisteme operative pe același Pc. EasyBCD este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul EasyBCD gratis apasă următorul link: download EasyBCD gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului EasyBCD este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Speccy gratis

Descărcare gratuită de Speccy Speccy ::: un program de calculator ce arată informații de sistem. Folosind Speccy poți afla informații despre toate componentele calculatorului. Speccy este foarte util atunci când vrei să faci modificări, să înlocuiești componentele calculatorului. Speccy este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Speccy gratis apasă următorul link: download Speccy gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Speccy este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Free Window Registry Repair gratis

Descărcare gratuită de Free Window Registry Repair Free Window Registry Repair ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să optimizeze calculatorul. Free Window Registry Repair este un program de optimizare folosit pentru a analiza regiștrii Windows-ului. Folosind Free Window Registry Repair poți detecta și repara intrările invalide, elimina erorile sau curăța intrările expirate. Free Window Registry Repair este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Free Window Registry Repair gratis apasă următorul link: download Free Window Registry Repair gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Free Window Registry Repair este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă VIPRE Internet Security gratis

Descărcare gratuită de VIPRE Internet Security VIPRE Internet Security ::: un produs informatic utilizat pentru protecția calculatorului. Programul VIPRE Internet Security, oferă protecție completă și în timp real. VIPRE Internet Security detectează și elimină viruși, programe spion, troieni și multe alte amenințări informatice. VIPRE Internet Security este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul VIPRE Internet Security gratis apasă următorul link: download VIPRE Internet Security gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului VIPRE Internet Security este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Ashampoo Movie Menu gratis

Descărcare gratuită de Ashampoo Movie Menu Ashampoo Movie Menu ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor crearea de meniuri pentru filme. Programul Ashampoo Movie Menu este special creat pentru a crea meniuri pentru dvd-urile de video. Folosind Ashampoo Movie Menu se pot înregistra pe dvd-uri filmele și meniurile create. Ashampoo Movie Menu este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Ashampoo Movie Menu gratis apasă următorul link: download Ashampoo Movie Menu gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Ashampoo Movie Menu este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Corel PaintShop Photo Pro gratis

Descărcare gratuită de Corel PaintShop Photo Pro Corel PaintShop Photo Pro ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să editeze fotografii. Corel PaintShop Photo Pro este unul dintre cele mai bune și cele mai folosi programe de editat fotografii. Folosind Corel PaintShop Photo Pro se pot tăia, roti, redimensiona sau converti fotografii. Corel PaintShop Photo Pro este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Corel PaintShop Photo Pro gratis apasă următorul link: download Corel PaintShop Photo Pro gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Corel PaintShop Photo Pro este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă ZModeler gratis

Descărcare gratuită de ZModeler ZModeler ::: un program de calculator folosite pentru a crea desene 3D. Folosind ZModeler se pot desena sfere, conuri, cuburi, cilindri, tuburi etc.. ZModeler este folosit în special de desenatori profesioniști, pentru a desena grafica la unele jocuri pentru calculator. ZModeler este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul ZModeler gratis apasă următorul link: download ZModeler gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului ZModeler este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă ZoneAlarm Free Firewall gratis

Descărcare gratuită de ZoneAlarm Free Firewall ZoneAlarm Free Firewall ::: un software folosit pentru protecția și securitatea calculatorului. Folosind ZoneAlarm Free Firewall ai calculatorul protejat împotriva atacurilor informatice. ZoneAlarm Free Firewall este un scut de protecție ce poate înlocui cu succes firewall-ul din Windows. ZoneAlarm Free Firewall este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul ZoneAlarm Free Firewall gratis apasă următorul link: download ZoneAlarm Free Firewall gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului ZoneAlarm Free Firewall este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă gratis EasyPHP

Descărcare gratuită de EasyPHP EasyPHP ::: o aplicație gratuită completă pentru toți cei ce programează în php și nu numai. EasyPHP unește într-o singură aplicație serverul apache și bazele de date MYSQL, utilității de care un bun programator în php nu trebuie să se lipsească. Dacă instalezi EasyPHP instalezi aceste doua utilității pe calculatorul tău, transformând calculatorul într-un foarte bun server de web. EasyPHP este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul EasyPHP gratis apasă următorul link: download EasyPHP gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului EasyPHP este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă xRadio gratis

Descărcare gratuită de xRadio xRadio ::: un program de calculator folosit pentru a asculta radio online. xRadio este o aplicație ce folosește Windows Media Player pentru a putea reda stații de radio ce emit în internet. Folosind xRadio poți asculta mii de posturi de radio din toată lumea. xRadio este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul xRadio gratis apasă următorul link: download xRadio gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului xRadio este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă GOM Video Converter gratis

Descărcare gratuită de GOM Video Converter GOM Video Converter ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să convertească între diferite formate de video. Folosind GOM Video Converter poți converti între cele mai cunoscute formate de video. GOM Video Converter este folosit în special pentru a converti video pentru diferite dispozitive mobile. GOM Video Converter este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul GOM Video Converter gratis apasă următorul link: download GOM Video Converter gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului GOM Video Converter este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă gratis ClamWin Free Antivirus

Descărcare gratuită de ClamWin Free Antivirus ClamWin Free Antivirus ::: un antivirus gratuit, folosit pentru a scana calculator în căutare de viruși. Cu ClamWin Free Antivirus poți proteja calculatorul împotriva principalelor amenințări și atacuri din internet. ClamWin Free Antivirus detectează orice tip de virus, spyware, cai troieni, dialeri, etc.. ClamWin Free Antivirus este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul ClamWin Free Antivirus gratis apasă următorul link: download ClamWin Free Antivirus gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului ClamWin Free Antivirus este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Mystery Solitaire gratis

Descărcare gratuită de Mystery Solitaire Mystery Solitaire ::: un joc video pentru calculator cu cărți și obiecte ascunse. În Mystery Solitaire acțiunea are loc pe o insulă pustie, unde ai naufragiat. În Mystery Solitaire obiectivul principal este să împerechezi cărți și să descoperi obiecte ascunse pentru a găsi drumul de ieșire de pe insulă. Mystery Solitaire este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca jocul Mystery Solitaire gratis apasă următorul link: download Mystery Solitaire gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și jocul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are jocul, jocul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența jocului Mystery Solitaire este demo, acest lucru înseamnă că jocul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Xara Web Designer gratis

Descărcare gratuită de Xara Web Designer Xara Web Designer ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să creeze site-uri web. Xara Web Designer permite crearea de pagini web, fără să ai cunoștințe de programare sau să cunoști limbajul HTML. Xara Web Designer dispune de diferite instrumente de desen și modificat imagini și include o bibliotecă cu șabloane. Xara Web Designer este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Xara Web Designer gratis apasă următorul link: download Xara Web Designer gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Xara Web Designer este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Easy Movie DVD Creator gratis

Descărcare gratuită de Easy Movie DVD Creator Easy Movie DVD Creator ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să creeze dvd-uri de video. Folosind Easy Movie DVD Creator poți crea DVD-uri de video, discuri de video VCD sau discuri de video SVCD, folosind fișiere de video în diferite formate. Easy Movie DVD Creator are o viteză bună de conversie, permite alegerea poziție de start și sfârșit și dispune de o bară de instrumente interesantă. Easy Movie DVD Creator este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Easy Movie DVD Creator gratis apasă următorul link: download Easy Movie DVD Creator gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Easy Movie DVD Creator este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul

Descarcă Corel WinDVD Pro 11 gratis

Descărcare gratuită de Corel WinDVD Pro 11 Corel WinDVD Pro 11 ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să vizioneze video. Corel WinDVD Pro 11 este un player dvd, special gândit pentru a reda în special filme de pe dvd-uri și Blu-ray. Folosind Corel WinDVD Pro 11, poți vizualiza de asemeni și alte formate de video. Corel WinDVD Pro 11 este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Corel WinDVD Pro 11 gratis apasă următorul link: download Corel WinDVD Pro 11 gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Corel WinDVD Pro 11 este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Diagram Designer gratis

Descărcare gratuită de Diagram Designer Diagram Designer ::: un software folosit pentru crearea de scheme logice, diagrame de clase UML, ilustrații și slide-show-uri. Folosind Diagram Designer poți folosi forme geometrice, adăuga text sau importa imagini. Diagram Designer este un editor grafic compatibil cu cele mai cunoscute formate. Diagram Designer este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Diagram Designer gratis apasă următorul link: download Diagram Designer gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Diagram Designer este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Cool Record Edit Pro gratis

Descărcare gratuită de Cool Record Edit Pro Cool Record Edit Pro ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să înregistreze și să editeze audio. Folosind Cool Record Edit Pro, poți înregistra audio de la orice sursă de audio, programul poate înregistra tot ce este redat de placa audio. Folosind Cool Record Edit Pro poți de asemeni edita fișierele audio înregistrate, programul permite: tăiere, lipire, ștergere, copiere, inserare etc.. Cool Record Edit Pro este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Cool Record Edit Pro gratis apasă următorul link: download Cool Record Edit Pro gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Cool Record Edit Pro este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descă

Descărcare F-Secure Anti-Virus gratis

Descărcare gratuită de F-Secure Anti-Virus F-Secure Anti-Virus ::: un program antivirus folosit pentru a proteja calculatorul. F-Secure Anti-Virus protejează calculatorul împotriva amenințărilor informatice. F-Secure Anti-Virus detectează și elimină viruși, viermi, troieni, aplicații spyware etc.. F-Secure Anti-Virus este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul F-Secure Anti-Virus gratis apasă următorul link: download F-Secure Anti-Virus gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului F-Secure Anti-Virus este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă a-squared Anti-Malware gratis

Descărcare gratuită de a-squared Anti-Malware a-squared Anti-Malware ::: un program antivirus folosit pentru protecția calculatorului. a-squared Anti-Malware oferă protecție în timp real și actualizări automate zilnice. a-squared Anti-Malware detectează și elimină: troieni, viruși, spyware, adware, viermi, bots, keyloggers, rootkits și dialers. a-squared Anti-Malware este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul a-squared Anti-Malware gratis apasă următorul link: download a-squared Anti-Malware gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului a-squared Anti-Malware este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă AVS Antispam gratis

Descărcare gratuită de AVS Antispam AVS Antispam ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să se protejeze de mesajele de spam. Programul AVS Antispam folosește diferite metode inteligente pentru a detecta mesajele de spam. AVS Antispam redirecționează mesajele de spam într-un folder special, pentru a evita pierderea de mesaje importante. AVS Antispam este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul AVS Antispam gratis apasă următorul link: download AVS Antispam gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului AVS Antispam este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Webcam Simulator gratis

Descărcare gratuită de Webcam Simulator Webcam Simulator ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să simuleze camera web. Webcam Simulator simulează o cameră web virtuală, pentru sistemul tău, pentru a putea folosi aplicații unde este nevoie de webcam, fără să dispui de una. Webcam Simulator este foarte util pentru a transmite video, albume foto sau imagini, în locul camerei web. Webcam Simulator este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Webcam Simulator gratis apasă următorul link: download Webcam Simulator gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Webcam Simulator este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele li

Descarcă Fix it Center gratis

Descărcare gratuită de Fix it Center Fix it Center ::: o aplicație oferită de Microsoft pentru a îmbunătăți funcționarea calculatorului. Fix it Center verifică principalele componente ale calculatorului și detectează eventuale probleme și erori de funcționare în sistemul de operare Windows. Fix it Center identifică probleme de funcționare și caută soluții de reparare a acestora online. Fix it Center este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Fix it Center gratis apasă următorul link: download Fix it Center gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Fix it Center este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.