Postări

Se afișează postări din mai 10, 2018

Descarcă Symphony gratis

Descărcare gratuită de Symphony Symphony ::: un sistem de administrare de conținut. Symphony este un CMS creat special pentru programatori, este scris în limbajul php și folosește baze de date MySQL. Symphony este utilizat în special pentru administrarea de site-uri web. Symphony este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Symphony gratis apasă următorul link: download Symphony gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Symphony este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Adobe ColdFusion gratis

Descărcare gratuită de Adobe ColdFusion Adobe ColdFusion ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să administreze aplicații pentru internet. Folosind Adobe ColdFusion se pot construi rapid pagini web și publica în internet. Adobe ColdFusion este special creat pentru proprietarii și editorii de site-uri și aplicații web. Adobe ColdFusion este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Adobe ColdFusion gratis apasă următorul link: download Adobe ColdFusion gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Adobe ColdFusion este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Movie DVD Maker gratis

Descărcare gratuită de Movie DVD Maker Movie DVD Maker ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să inscripționeze filme pe dvd-uri. Folosind Movie DVD Maker, poți crea dvd-uri de video folosind fișiere video sau filme în diferite formate. Movie DVD Maker suportă majoritatea formatelor de video și audio. Movie DVD Maker este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Movie DVD Maker gratis apasă următorul link: download Movie DVD Maker gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Movie DVD Maker este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă NCH Golden Records gratis

Descărcare gratuită de NCH Golden Records NCH Golden Records ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să transforme vechile discuri de vinil și casetele audio în conținut digital. Folosind NCH Golden Records poți converti conținutul de pe aceste vechi dispozitive de memorare în fișiere WAV sau MP3. Folosind NCH Golden Records poți extrage muzica și să o înregistrezi direct pe un CD de audio. NCH Golden Records este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul NCH Golden Records gratis apasă următorul link: download NCH Golden Records gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului NCH Golden Records este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de

Descarcă RasterVect gratis

Descărcare gratuită de RasterVect RasterVect ::: un program de calculator folosit pentru a converti imagini și desene reale în format vectorial. RasterVect permite de asemeni editarea de imagini sau aplicarea de efecte speciale. RasterVect este foarte util atunci când lucrezi cu softuri ce folosesc formatul vectorial, precum Corel Draw sau AutoCAD. RasterVect este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul RasterVect gratis apasă următorul link: download RasterVect gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului RasterVect este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Multiple Image Resizer .NET gratis

Descărcare gratuită de Multiple Image Resizer .NET Multiple Image Resizer .NET ::: un program de calculator folosit pentru editarea bazică de imagini. Multiple Image Resizer .NET este folosit în special pentru a redimensiona mai multe fotografii în același timp. Multiple Image Resizer .NET permite, printre altele, redimensionare, rotire, suprapunere sau adăugare de filigrane. Multiple Image Resizer .NET este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Multiple Image Resizer .NET gratis apasă următorul link: download Multiple Image Resizer .NET gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Multiple Image Resizer .NET este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Adolix PDF Converter gratis

Descărcare gratuită de Adolix PDF Converter Adolix PDF Converter ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să creeze documente pdf. Folosind Adolix PDF Converter, poți crea documente pdf folosind orice aplicație ce suportă printarea. Adolix PDF Converter funcționează ca o imprimată virtuală, care în loc să imprime salvează documentele ca un document pdf. Adolix PDF Converter este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Adolix PDF Converter gratis apasă următorul link: download Adolix PDF Converter gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Adolix PDF Converter este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă MDownloader gratis

Descărcare gratuită de MDownloader MDownloader ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să descarce de pe site-uri de hosting de fișiere. Folosind MDownloader se poate descărca și administra descărcările făcute de pe cele mai cunoscute site-uri de hosting de fișiere. MDownloader are viteză bună de descărcare, programul oferă diferite funcții pentru a putea descărca mai rapid. MDownloader este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul MDownloader gratis apasă următorul link: download MDownloader gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului MDownloader este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă VideoSpirit Pro gratis

Descărcare gratuită de VideoSpirit Pro VideoSpirit Pro ::: un program de calculator folosit pentru editarea de video. Folosind VideoSpirit Pro se pot modifica fișiere de video, adăuga subtitrări, uni sau combina fișiere de video, printre altele. Folosind VideoSpirit Pro, editarea de video devine o treaba foarte ușoară. VideoSpirit Pro este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul VideoSpirit Pro gratis apasă următorul link: download VideoSpirit Pro gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului VideoSpirit Pro este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Kingsoft Office Suite Professional gratis

Descărcare gratuită de Kingsoft Office Suite Professional Kingsoft Office Suite Professional ::: o suită completă de aplicații de birotică, foarte utilă pentru munca la birou. Kingsoft Office Suite Professional este un produs foarte util pentru elevi, studenți, profesori, secretare, contabili, vânzători, etc.. Folosind Kingsoft Office Suite Professional poți procesa text, crea prezentări sau face calcule. Kingsoft Office Suite Professional este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Kingsoft Office Suite Professional gratis apasă următorul link: download Kingsoft Office Suite Professional gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Kingsoft Office Suite Professional este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul

Descărcare McAfee Family Protection gratis

Descărcare gratuită de McAfee Family Protection McAfee Family Protection ::: un program de calculator folosit pentru a controla și proteja copii. McAfee Family Protection permite cenzurarea de pagini web, controla timpul petrecut în fața calculatorului sau controla programele utilizate. McAfee Family Protection este o aplicație de control parental de foarte bună calitate. McAfee Family Protection este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul McAfee Family Protection gratis apasă următorul link: download McAfee Family Protection gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului McAfee Family Protection este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și c

Descarcă ZC Video Converter gratis

Descărcare gratuită de ZC Video Converter ZC Video Converter ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să convertească video. ZC Video Converter poate converti între cele mai cunoscute formate de video, este folosit în special pentru a converti video pentru dispozitive mobile. Folosind ZC Video Converter poți de asemeni combina fișiere de video sau diviza fișiere de video. ZC Video Converter este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul ZC Video Converter gratis apasă următorul link: download ZC Video Converter gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului ZC Video Converter este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele li

Descarcă Free Video Dub gratis

Descărcare gratuită de Free Video Dub Free Video Dub ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să lucreze cu fișiere video. Programul Free Video Dub este folosit în special pentru a tăia video. Folosind Free Video Dub poți elimina din fișierele de video părțile nedorite. Free Video Dub este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Free Video Dub gratis apasă următorul link: download Free Video Dub gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Free Video Dub este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă CyberLink PhotoDirector gratis

Descărcare gratuită de CyberLink PhotoDirector CyberLink PhotoDirector ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să administreze fotografii digitale. Folosind CyberLink PhotoDirector poți localiza, organiza, importa și edita fotografii digitale. CyberLink PhotoDirector este compatibil cu cele mai cunoscute camere foto și suportă cele mai cunoscute formate. CyberLink PhotoDirector este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul CyberLink PhotoDirector gratis apasă următorul link: download CyberLink PhotoDirector gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului CyberLink PhotoDirector este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele

AceMoney Lite

Descărcare gratuită de AceMoney Lite AceMoney Lite ::: un program de calculator folosit pentru management, un manager de finanțe personale. Folosind AceMoney Lite poți gestiona și organiza, rapid și ușor finanțele personale. AceMoney Lite permite administrarea conturile bancare, controlarea plăților efectuate sau transferurile de bani. AceMoney Lite este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul AceMoney Lite gratis apasă următorul link: download AceMoney Lite gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului AceMoney Lite este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă OkMap gratis

Descărcare gratuită de OkMap OkMap ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să creeze și să editeze hărți digitale. OkMap este de asemeni un foarte bun manager de hărți digitale. Folosind OkMap poți lucra cu orice tip de hartă, programul permite importare de hărți în diferite formate. OkMap este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul OkMap gratis apasă următorul link: download OkMap gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului OkMap este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă CloneDVD gratis

Descărcare gratuită de CloneDVD CloneDVD ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să cloneze dvd-uri. CloneDVD este un program de clonat foarte util pentru crearea de copii de siguranță pentru dvd-uri. Programul CloneDVD permite să selecționezi ce vrei să copii sau permite crearea de copii identice. CloneDVD este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul CloneDVD gratis apasă următorul link: download CloneDVD gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului CloneDVD este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Moo0 ImageTypeConverter gratis

Descărcare gratuită de Moo0 ImageTypeConverter Moo0 ImageTypeConverter ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să convertească fotografii. Folosind Moo0 ImageTypeConverter poți converti fotografii în cele mai utilizate formate foto. Moo0 ImageTypeConverter este compatibil cu următoarele formate foto: JPG, PNG, GIF, BNP și ICO. Moo0 ImageTypeConverter este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Moo0 ImageTypeConverter gratis apasă următorul link: download Moo0 ImageTypeConverter gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Moo0 ImageTypeConverter este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă DVDFab Video Converter gratis

Descărcare gratuită de DVDFab Video Converter DVDFab Video Converter ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să convertească video. Folosind DVDFab Video Converter, poți converti video între cele mai cunoscute formate de video. DVDFab Video Converter este foarte util pentru a converti fișiere video pentru dispozitivele mobile. DVDFab Video Converter este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul DVDFab Video Converter gratis apasă următorul link: download DVDFab Video Converter gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului DVDFab Video Converter este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă My Screen Recorder gratis

Descărcare gratuită de My Screen Recorder My Screen Recorder ::: un program de calculator folosit pentru a face capturi video. Folosind My Screen Recorder poți înregistra tot ce se întâmplă pe monitor. My Screen Recorder permite capturarea unei anumite regiuni, a ferestrei unei aplicații sau a ecranului complet. My Screen Recorder este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul My Screen Recorder gratis apasă următorul link: download My Screen Recorder gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului My Screen Recorder este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Kantaris Media Player gratis

Descărcare gratuită de Kantaris Media Player Kantaris Media Player ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să vizioneze video. Folosind Kantaris Media Player poți viziona filme în cele mai cunoscute formate de video. Kantaris Media Player poate căuta subtitrări online, poate reda posturi de radio și permite accesul la o bibliotecă de trailere de filme. Kantaris Media Player este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Kantaris Media Player gratis apasă următorul link: download Kantaris Media Player gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Kantaris Media Player este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă COD 6 gratis

Descărcare gratuită de COD 6 COD 6 ::: un joc de acțiune cu împușcături pentru calculator. COD 6 este o versiune în 2d ce imită jocul mult mai celebru Call of Duty Modern Warfare 2. COD 6 este inspirat din cele mai bune 6 nivele ale jocului Call of Duty Modern Warfare 2. COD 6 este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca jocul COD 6 gratis apasă următorul link: download COD 6 gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și jocul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are jocul, jocul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența jocului COD 6 este este freeware, acest lucru înseamnă că jocul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă MaxiDisk gratis

Descărcare gratuită de MaxiDisk MaxiDisk ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să îmbunătățească funcționarea hard disk-ului. MaxiDisk analizează hard disk-ul și prezintă un raport cu fișierele fixe, fișierele nefragmentate, fișierele fragmentate și spațiul neutilizat. Folosind MaxiDisk poți defragmenta hard disk-ul și să elimini fișierele inutile. MaxiDisk este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul MaxiDisk gratis apasă următorul link: download MaxiDisk gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului MaxiDisk este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Video Converter Max gratis

Descărcare gratuită de Video Converter Max Video Converter Max ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să convertească video. Folosind Video Converter Max poți converti fișiere de video în doar trei simpli pași. Programul Video Converter Max, este compatibil și poate converti între cele mai cunoscute formate de video. Video Converter Max este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Video Converter Max gratis apasă următorul link: download Video Converter Max gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Video Converter Max este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Movie Torrent gratis

Descărcare gratuită de Movie Torrent Movie Torrent ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să partajeze fișiere. Folosind Movie Torrent poți partaja în rețea orice tip de fișier: audio, video, .exe, etc.. Movie Torrent este folosit în special pentru descărcarea de filme. Movie Torrent este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Movie Torrent gratis apasă următorul link: download Movie Torrent gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Movie Torrent este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă CrystalDiskInfo gratis

Descărcare gratuită de CrystalDiskInfo CrystalDiskInfo ::: un program de calculator folosit pentru a arăta informații despre starea discului dur. CrystalDiskInfo este folosit în special pentru a analiza discul dur și a arăta un raport cu starea de sănătate a HDD-ului. CrystalDiskInfo arată temperatura și multe alte informații complete referitoare la discul dur. CrystalDiskInfo este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul CrystalDiskInfo gratis apasă următorul link: download CrystalDiskInfo gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului CrystalDiskInfo este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Acronis Online Backup gratis

Descărcare gratuită de Acronis Online Backup Acronis Online Backup ::: un program de calculator folosit pentru a crea backup-uri online. Acronis Online Backup este foarte util, pentru că putem proteja datele fără să avem un hard extern. Acronis Online Backup permite accesul la datele salvate din orice loc al lumii. Acronis Online Backup este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Acronis Online Backup gratis apasă următorul link: download Acronis Online Backup gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Acronis Online Backup este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă VSO Media Player gratis

Descărcare gratuită de VSO Media Player VSO Media Player ::: un program de calculator folosit pentru reda fișiere multimedia. Folosind VSO Media Player se poate asculta muzică și vedea filme în cele mai cunoscute formate. VSO Media Player dispune de diferite funcții de control și oferă diferite moduri de redare. VSO Media Player este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul VSO Media Player gratis apasă următorul link: download VSO Media Player gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului VSO Media Player este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă ArcSoft MediaConverter gratis

Descărcare gratuită de ArcSoft MediaConverter ArcSoft MediaConverter ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să convertească între diferite fișiere multimedia. ArcSoft MediaConverter este un program de convertit folosit în special pentru a converti între diferite fișiere de video. Folosind ArcSoft MediaConverter poți, de asemeni, converti între formate de audio și între formate de imagine. ArcSoft MediaConverter este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul ArcSoft MediaConverter gratis apasă următorul link: download ArcSoft MediaConverter gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului ArcSoft MediaConverter este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anum

Descarcă gratis SecretWeb

Descărcare gratuită de SecretWeb SecretWeb ::: un browser web gratuit foarte bun în caz că accesezi internetul de la muncă sau de la școală. SecretWeb este foarte cunoscut în special pentru opțiunea de a dispărea de pe ecran printr-o combinație de taste. SecretWeb poate dispărea de pe ecran atunci când ai nevoie de acest lucru și nu vrei ca cineva să vadă că navigai pe internet. SecretWeb este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul SecretWeb gratis apasă următorul link: download SecretWeb gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului SecretWeb este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Deejaysystem Video VJ2 gratis

Descărcare gratuită de Deejaysystem Video VJ2 Deejaysystem Video VJ2 ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să lucreze cu fișiere audio, video sau karaoke. Deejaysystem Video VJ2 include un player pentru redarea acestui tip de fișiere și permite mixarea de audio și video. Deejaysystem Video VJ2 este capabil să redea două videouri în stilul Dj și permite înregistrarea mixărilor. Deejaysystem Video VJ2 este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Deejaysystem Video VJ2 gratis apasă următorul link: download Deejaysystem Video VJ2 gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Deejaysystem Video VJ2 este demo, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și

Descarcă Simple Video Converter gratis

Descărcare gratuită de Simple Video Converter Simple Video Converter ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să lucreze cu fișiere video. Folosind Simple Video Converter poți converti între fișiere de video în diferite formate. Simple Video Converter este compatibil cu cele mai cunoscute formate video. Simple Video Converter este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Simple Video Converter gratis apasă următorul link: download Simple Video Converter gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Simple Video Converter este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă History Sweeper gratis

Descărcare gratuită de History Sweeper History Sweeper ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să șteargă urmele lăsate la folosirea computerului. History Sweeper este foarte util atunci când folosești calculatorul cu mai multe persoane. Programul History Sweeper permite să elimini istoricul Windows-ului, istoricul creat după folosirea internetului sau istoricul creat de aplicațiile folosite. History Sweeper este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul History Sweeper gratis apasă următorul link: download History Sweeper gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului History Sweeper este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și c

Descarcă Bit Che gratis

Descărcare gratuită de Bit Che Bit Che ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să caute torrente. Bit Che este foarte util atunci când clientul de torrente folosit nu dispune de un căutător de torrente. Folosind Bit Che, poți căuta dintr-un singur loc torrente, pe diferite site-uri de torrente și motoare de căutare. Bit Che este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Bit Che gratis apasă următorul link: download Bit Che gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Bit Che este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă AVS Ringtone Maker gratis

Descărcare gratuită de AVS Ringtone Maker AVS Ringtone Maker ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să creeze sonerii pentru telefoane. Folosind AVS Ringtone Maker poți transforma orice melodie dorești într-o sonerie. Folosind AVS Ringtone Maker poți crea de asemeni propriile tale sonerii înregistrând vocea ta sau alte sunete. AVS Ringtone Maker este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul AVS Ringtone Maker gratis apasă următorul link: download AVS Ringtone Maker gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului AVS Ringtone Maker este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă AssaultCube gratis

Descărcare gratuită de AssaultCube AssaultCube ::: un joc video cu împușcături pentru calculator. În AssaultCube acțiunea are loc într-o lume virtuală de război, unde inamicii te pot ataca când te aștepți mai puțin. În AssaultCube obiectivul principal este să supraviețuiești și să-ți distrugi adversarii. AssaultCube este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca jocul AssaultCube gratis apasă următorul link: download AssaultCube gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și jocul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are jocul, jocul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența jocului AssaultCube este este freeware, acest lucru înseamnă că jocul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Antenna gratis

Descărcare gratuită de Antenna Antenna ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să asculte muzică. Folosind Antenna, poți asculta posturi de radio online, din toată lumea. Antenna oferă liste de posturi de radio din diferite țări, clasificate după tip sau locație. Antenna este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Antenna gratis apasă următorul link: download Antenna gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Antenna este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă PC Tools Disk Suite gratis

Descărcare gratuită de PC Tools Disk Suite PC Tools Disk Suite ::: o suită de aplicații folosite pentru optimizarea discului dur. Folosind PC Tools Disk Suite discul dur va fi mult mai rapid și mai stabil. PC Tools Disk Suite poate curăța și optimiza, defragmenta sau repara erorile de pe discul dur. PC Tools Disk Suite este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul PC Tools Disk Suite gratis apasă următorul link: download PC Tools Disk Suite gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului PC Tools Disk Suite este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă GnuCash gratis

Descărcare gratuită de GnuCash GnuCash ::: un program pentru calculator ce permite utilizatorilor să țină contabilitatea personală. Folosind GnuCash poți ține evidența cheltuielilor, a salariului, a banilor încasați etc.. GnuCash este un program de contabilitate folosit pentru a gestiona cheltuielile personale sau de mici afaceri. GnuCash este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul GnuCash gratis apasă următorul link: download GnuCash gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului GnuCash este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă AoA DVD Ripper gratis

Descărcare gratuită de AoA DVD Ripper AoA DVD Ripper ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să extragă video de pe dvd-uri de video. Folosind AoA DVD Ripper se pot transforma dvd-urile de video în diferite alte formate video. În plus, AoA DVD Ripper permite aplicarea de diferite filtre și modifica setările de ieșire. AoA DVD Ripper este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul AoA DVD Ripper gratis apasă următorul link: download AoA DVD Ripper gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului AoA DVD Ripper este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descărcare MadCap Mimic gratis

Descărcare gratuită de MadCap Mimic MadCap Mimic ::: un program de calculator folosit pentru editarea și crearea de videouri profesionale. MadCap Mimic este folosit în special pentru crearea de tutoriale, prezentări și demonstrații. MadCap Mimic este foarte util pentru crearea de filme interactive pentru aplicațiile software. MadCap Mimic este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul MadCap Mimic gratis apasă următorul link: download MadCap Mimic gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului MadCap Mimic este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Fresh Diagnose gratis

Descărcare gratuită de Fresh Diagnose Fresh Diagnose ::: un program de calculator folosit pentru a arăta componentele calculatorului. Fresh Diagnose analizează calculatorul și arată toate componentele, softul instalat sau perifericele conectate. Fresh Diagnose poate proba și arată performațele procesorului, memoriei, discului dur etc.. Fresh Diagnose este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Fresh Diagnose gratis apasă următorul link: download Fresh Diagnose gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Fresh Diagnose este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă PhotoStage gratis

Descărcare gratuită de PhotoStage PhotoStage ::: un program de calculator folosit pentru a crea prezentări de diapozitive. Folosind PhotoStage poți transforma fotografiile în prezentări de diapozitive. PhotoStage permite adăugarea de audio și să optimizezi fotografiile înainte de transformare. PhotoStage este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul PhotoStage gratis apasă următorul link: download PhotoStage gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului PhotoStage este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă AstroPop gratis

Descărcare gratuită de AstroPop AstroPop ::: un joc video de puzzle pentru calculator. În AstroPop acțiunea are loc într-o lume virtuală în spațiul cosmic. În AstroPop principalul obiectiv este distrugerea de cărămizi. AstroPop este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca jocul AstroPop gratis apasă următorul link: download AstroPop gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și jocul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are jocul, jocul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența jocului AstroPop este demo, acest lucru înseamnă că jocul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă ZoneAlarm Extreme Security gratis

Descărcare gratuită de ZoneAlarm Extreme Security ZoneAlarm Extreme Security ::: o suită de aplicații informatice de protecție, securitate și optimizare. Folosind ZoneAlarm Extreme Security poți proteja calculatorul, browserele și toate informațiile de pe PC. ZoneAlarm Extreme Security oferă protecție completă împotriva virușilor, viermilor informatici, troienilor, furtului de identitate, furtului de date, etc.. ZoneAlarm Extreme Security este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul ZoneAlarm Extreme Security gratis apasă următorul link: download ZoneAlarm Extreme Security gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului ZoneAlarm Extreme Security este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și fo

Descarcă DVDFab gratis

Descărcare gratuită de DVDFab All-In-One DVDFab All-In-One ::: o suită de instrumente folosită pentru a copia și face backup-uri de dvd-uri. DVDFab All-In-One permite copierea completă sau copiere parțială de dvd-uri / discuri Blu-ray. DVDFab All-In-One este folosit în special pentru a converti dvd-uri / discuri Blu-ray în formate pentru dispozitivele mobile. DVDFab All-In-One este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul DVDFab All-In-One gratis apasă următorul link: download DVDFab All-In-One gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului DVDFab All-In-One este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă eZ Publish gratis

Descărcare gratuită de eZ Publish eZ Publish ::: un modern sistem de administrat conținut, ce permite utilizatorilor să administreze pagini web. eZ Publish este scris în limbajul de programare php și folosește pentru stocarea datelor baze de date MYSQL. Folosind eZ Publish se pot administra majoritatea tipurilor de pagini web. eZ Publish este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul eZ Publish gratis apasă următorul link: download eZ Publish gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului eZ Publish este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Aktiv MP3 Recorder gratis

Descărcare gratuită de Aktiv MP3 Recorder Aktiv MP3 Recorder ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să captureze audio. Folosind Aktiv MP3 Recorder, poți captura tot sunetul redat de placa de audio. Aktiv MP3 Recorder permite înregistrarea sunetului la jocurile video, înregistra posturi de radio sau de pe site-urile de conținut audio sau video. Aktiv MP3 Recorder este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Aktiv MP3 Recorder gratis apasă următorul link: download Aktiv MP3 Recorder gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Aktiv MP3 Recorder este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă The Battle for Wesnoth gratis

Descărcare gratuită de The Battle for Wesnoth The Battle for Wesnoth ::: un joc gratuit de strategie pentru calculator. The Battle for Wesnoth este un joc de luptă ce se poate juca cu un singur jucător sau cu mai mulți jucători. The Battle for Wesnoth se poate juca de asemeni și online pe internet. The Battle for Wesnoth este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca jocul The Battle for Wesnoth gratis apasă următorul link: download The Battle for Wesnoth gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și jocul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are jocul, jocul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența jocului The Battle for Wesnoth este este freeware, acest lucru înseamnă că jocul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Venice gratis

Descărcare gratuită de Venice Venice ::: un joc video de puzzle pentru calculator. În Venice acțiunea are loc într-o Veneție virtuală, găta să se scufunde! În Venice obiectivul principal este să salvezi orașul de la scufundare. Venice este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca jocul Venice gratis apasă următorul link: download Venice gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și jocul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are jocul, jocul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența jocului Venice este demo, acest lucru înseamnă că jocul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă WinUtilities Process Security gratis

Descărcare gratuită de WinUtilities Process Security WinUtilities Process Security ::: un program de calculator folosit pentru a administra procesele active. WinUtilities Process Security arată toate procesele ce sunt active pe calculator. WinUtilities Process Security informează care procese sunt sigure și care nu. WinUtilities Process Security este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul WinUtilities Process Security gratis apasă următorul link: download WinUtilities Process Security gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului WinUtilities Process Security este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă FreeRapid Downloader gratis

Descărcare gratuită de FreeRapid Downloader FreeRapid Downloader ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să gestioneze descărcările. FreeRapid Downloader este folosit în special pentru a se descărcă de pe site-uri de hosting de fișiere. Folosind FreeRapid Downloader poți administra dintr-un singur loc toate descărcările tale. FreeRapid Downloader este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul FreeRapid Downloader gratis apasă următorul link: download FreeRapid Downloader gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului FreeRapid Downloader este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă CyberLink YouMemo gratis

Descărcare gratuită de CyberLink YouMemo CyberLink YouMemo ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să creeze „memos”, un fel de note lipicioase. CyberLink YouMemo este un program de creat „memos”, foarte util, în special pentru deținătorii de calculatoare cu ecran tactil. O caracteristică interesantă de care CyberLink YouMemo dispune, este posibilitatea de crea „memos” de video și audio. CyberLink YouMemo este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul CyberLink YouMemo gratis apasă următorul link: download CyberLink YouMemo gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului CyberLink YouMemo este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp ș

Descarcă Expert PDF Editor gratis

Descărcare gratuită de Expert PDF Editor Expert PDF Editor ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să editeze documente PDF. Expert PDF Editor permite de asemeni vizualizarea și imprimarea documentelor PDF. Folosind Expert PDF Editor poți adăuga comentarii, notițe sau poți manipula documentele PDF. Expert PDF Editor este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Expert PDF Editor gratis apasă următorul link: download Expert PDF Editor gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Expert PDF Editor este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă MAGIX Music Maker MX gratis

Descărcare gratuită de MAGIX Music Maker MX MAGIX Music Maker MX ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să creeze, editeze și să mixeze muzică. MAGIX Music Maker MX este folosit în special pentru a mixa fișiere audio. MAGIX Music Maker MX permite combinarea de diferite fișiere audio, înregistrarea de sunet sau aplicarea de diferite efecte speciale. MAGIX Music Maker MX este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul MAGIX Music Maker MX gratis apasă următorul link: download MAGIX Music Maker MX gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului MAGIX Music Maker MX este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă gratis PiX Frogger

Descărcare gratuită de PiX Frogger PiX Frogger ::: un joc de arcade gratuit, pentru calculator. PiX Frogger e o îmbunătățire a celebrului joc Frogger din anii 80, ce se adaptează mai bine la zilele de astăzi. În PiX Frogger personajul principal este o broscuță pe care tu trebuie să o ghidezi să ajungă la linia de sosire prima. PiX Frogger este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca jocul PiX Frogger gratis apasă următorul link: download PiX Frogger gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și jocul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are jocul, jocul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența jocului PiX Frogger este este freeware, acest lucru înseamnă că jocul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă PhotoMontager gratis

Descărcare gratuită de PhotoMontager PhotoMontager ::: o aplicație pentru dispozitive mobile ce permite utilizatorilor să lucreze cu fotografii digitale. Folosind PhotoMontager poți aplica rame tuturor fotografiilor tale digitale. PhotoMontager dispune de o bibliotecă cu foarte multe șabloane, sortate pe categorii și teme. PhotoMontager este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul PhotoMontager gratis apasă următorul link: download PhotoMontager gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului PhotoMontager este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Notepad2 gratis

Descărcare gratuită de Notepad2 Notepad2 ::: un editor de text, un program de calculator folosit pentru a edita text. Notepad2 este un editor de text asemănător cu editorul de text din Windows Bloc de note - Notepad. Notepad2 este un editor de text foarte folosit de programatori, programul este foarte bun pentru editarea de cod scris în limbajele de programare HTML, PHP, CSS, ASP, C/C++, JavaScript și multe alte limbaje de programare. Notepad2 este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Notepad2 gratis apasă următorul link: download Notepad2 gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Notepad2 este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă a-squared Free gratis

Descărcare gratuită de a-squared Free a-squared Free ::: un software folosit pentru securitatea și protecția calculatorului. a-squared Free este versiunea gratuită a programului produsului antivirus cu același nume. a-squared Free detectează: Troieni, Viruși, Spyware, Adware, Viermi, Bots, Keyloggers și Dialers. a-squared Free este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul a-squared Free gratis apasă următorul link: download a-squared Free gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului a-squared Free este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Magic Camera gratis

Descărcare gratuită de Magic Camera Magic Camera ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să aplice diferite efecte webcam-ului. Folosind Magic Camera poți aplica webcam-ului rame, filtre vizuale, efecte de transformare sau măști. Magic Camera permite de asemeni aplicarea de text pe imagine sau animații video distractive flash sau gif. Magic Camera este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Magic Camera gratis apasă următorul link: download Magic Camera gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Magic Camera este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă MyPaint gratis

Descărcare gratuită de MyPaint MyPaint ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să deseneze pe calculator. Folosind MyPaint poți desena pe computer orice vrei: figuri, forme, clădiri, animale sau persoane. MyPaint dispune de diferite instrumente de desen ce ajută foarte mult pentru a crea desenul. MyPaint este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul MyPaint gratis apasă următorul link: download MyPaint gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului MyPaint este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descărcare G Data TotalCare gratis

Descărcare gratuită de G Data Total Security G Data Total Security ::: un pachet de aplicații de securitate, backup și optimizare pentru calculator. Folosind G Data Total Security ai calculatorul protejat împotriva virușilor, viermilor, programelor spion și multe alte pericole informatice. În plus, folosind G Data Total Security poți optimiza calculatorul pentru o funcționare mai bună. G Data Total Security este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul G Data Total Security gratis apasă următorul link: download G Data Total Security gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului G Data Total Security este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și

Descarcă ALZip gratis

Descărcare gratuită de ALZip ALZip ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să administreze fișiere comprimate. Folosind ALZip poți despacheta fișiere comprimate în cele mai cunoscute formate. ALZip permite de asemeni comprimarea de fișiere în diferite formate: ZIP, EGG, ALZ, TAR, TBZ, TGZ, LZH, JAR. ALZip este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul ALZip gratis apasă următorul link: download ALZip gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului ALZip este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Double Driver gratis

Descărcare gratuită de Double Driver Double Driver ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să facă copii de siguranță pentru drivere. Folosind Double Driver poți face copii de siguranță și restaura când vrei toți driverii instalați pe sistemul tău. Double Driver permite de asemeni vizualizarea tuturor driverelor instalate pe computer. Double Driver este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Double Driver gratis apasă următorul link: download Double Driver gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Double Driver este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Quick Heal Total Security gratis

Descărcare gratuită de Quick Heal Total Security Quick Heal Total Security ::: un produs antivirus, ce oferă utilizatorilor protecție completă pentru computer și diferite dispozitive mobile. Quick Heal Total Security oferă protecție antivirus, antispyware, anti-malware, anti-rootkit și firewall. Folosind Quick Heal Total Security ești protejat împotriva virușilor, viermilor informatici, troienilor, programelor spion, etc.. Quick Heal Total Security este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Quick Heal Total Security gratis apasă următorul link: download Quick Heal Total Security gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Quick Heal Total Security este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărca

Descarcă NCH Orion gratis

Descărcare gratuită de NCH Orion NCH Orion ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să recupereze fișiere șterse. Folosind NCH Orion poți recupera fișierele șterse care nu au fost încă rescrise. Folosind NCH Orion, poți recupera fișiere șterse de pe diferite dispozitive de memorare, precum hard disk-uri, disk-uri externe, stick-uri de memorie, etc.. NCH Orion este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul NCH Orion gratis apasă următorul link: download NCH Orion gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului NCH Orion este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă gratis PHPWebChat

Descărcare gratuită de PHPWebChat PHPWebChat ::: un script gratuit ce te ajută să creezi un chat pentru site-ul tău web scris în limbajul php. PHPWebChat este ușor de instalat și configurat, mai exact PHPWebChat, e un script în php ce te ajuta să implementezi într-un site web un sistem de chat bazic. PHPWebChat va da mai multă interactivitate site-ului doar prin simplu fapt că vizitatorii pot intra în contact prin acest sistem unul cu celălalt. PHPWebChat este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul PHPWebChat gratis apasă următorul link: download PHPWebChat gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului PHPWebChat este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Driver Checker gratis

Descărcare gratuită de Driver Checker Driver Checker ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să actualizeze driverele. Folosind Driver Checker poți actualiza toate driverele neactualizate de pe PC-ul tău, îmbunătățind în acest fel funcționara computerului. Driver Checker scanează și detectează toate driverele ce trebuiesc actualizate, programul este compatibil și recunoaște majoritatea componentelor pentru PC. Driver Checker este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Driver Checker gratis apasă următorul link: download Driver Checker gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Driver Checker este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioad

Descarcă Duplicate Cleaner gratis

Descărcare gratuită de Duplicate Cleaner Duplicate Cleaner ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să curățe și să optimizeze calculatorul. Folosind Duplicate Cleaner poți detecta și elimina toate fișierele duplicate de pe PC-ul tău. Duplicate Cleaner poate detecta foldere duplicate, imagini duplicate, fișiere muzicale duplicate, documente duplicate, etc.. Duplicate Cleaner este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Duplicate Cleaner gratis apasă următorul link: download Duplicate Cleaner gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Duplicate Cleaner este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Digital Media Converter gratis

Descărcare gratuită de Digital Media Converter Digital Media Converter ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să convertească intre diferite tipuri de fișiere digitale. Folosind Digital Media Converter poți converti între diferite fișiere de video și între diferite fișiere de audio. Programul Digital Media Converter este compatibil cu cele mai cunoscute formate de video și audio. Digital Media Converter este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Digital Media Converter gratis apasă următorul link: download Digital Media Converter gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Digital Media Converter este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită p

Descarcă Disk Doctors Photo Recovery gratis

Descărcare gratuită de Disk Doctors Photo Recovery Disk Doctors Photo Recovery ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să recupereze fotografii eliminate. Folosind Disk Doctors Photo Recovery, poți recupera fotografii eliminate, eliminate din greșeală sau pierdute. Folosind Disk Doctors Photo Recovery poți recupera de asemenea și fișiere de video sau fișiere de muzică. Disk Doctors Photo Recovery este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Disk Doctors Photo Recovery gratis apasă următorul link: download Disk Doctors Photo Recovery gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Disk Doctors Photo Recovery este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumi

Descarcă Netman gratis

Descărcare gratuită de Netman Netman ::: un program folosit pentru a controla calculatoare de la distanță. Folosind Netman poți controla de pe calculatorul tău alt calculator cel de la servici sau acasă, al unui partener sau al unui coleg. Netman este ușor de folosit, ai nevoie doar de IP-ul și parola celuilalt calculator pentru a putea face controlul de la distanță. Netman este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Netman gratis apasă următorul link: download Netman gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Netman este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă MyVideoConverter gratis

Descărcare gratuită de MyVideoConverter MyVideoConverter ::: un program de calculator folosit pentru a lucra cu fișiere de video. MyVideoConverter este un convertor de video ce poate converti fișiere de video dintr-un format în altul. MyVideoConverter este compatibil și suportă majoritatea formatelor de video. MyVideoConverter este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul MyVideoConverter gratis apasă următorul link: download MyVideoConverter gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului MyVideoConverter este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă InfraRecorder gratis

Descărcare gratuită de InfraRecorder InfraRecorder ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să inscripționeze cd-uri și dvd-uri. Folosind InfraRecorder poți crea discuri de date, inscripționa cd-uri de audio, dvd-uri de video sau inscripționa imagini de disc. InfraRecorder permite de asemenea copierea de discuri sau ștergerea discurilor reinscripționa-bile. InfraRecorder este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul InfraRecorder gratis apasă următorul link: download InfraRecorder gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului InfraRecorder este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Angry IP scanner gratis

Descărcare gratuită de Angry IP scanner Angry IP scanner ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să scaneze și să analizeze IP-urile dintr-o rețea locală. Angry IP scanner este un program foarte util pentru administratorii de rețea. Folosind Angry IP scanner poți analiza fiecare IP din rețea, să verifici dacă răspunde sau să rezolvi diferite probleme de conexiune. Angry IP scanner este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Angry IP scanner gratis apasă următorul link: download Angry IP scanner gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Angry IP scanner este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă DiskPatch gratis

Descărcare gratuită de DiskPatch DiskPatch ::: un program pentru calculator folosit pentru repararea discului dur. DiskPatch repară sectoare de boot corupte, erorile de pe discuri, fișierele corupte, sectoare incorecte, partiții șterse din greșeală etc.. În plus, DiskPatch permite, de asemeni, recuperarea de date de pe discurile dure deteriorate. DiskPatch este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul DiskPatch gratis apasă următorul link: download DiskPatch gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului DiskPatch este demo, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Kingsoft Office Suite Free gratis

Descărcare gratuită de Kingsoft Office Suite Free Kingsoft Office Suite Free ::: o suită de aplicații de birotică, special gândită pentru munca la birou. Kingsoft Office Suite Free este un produs foarte util pentru elevi, studenți, profesori, contabili, etc.. Kingsoft Office Suite Free este o alternativă foarte bună pentru suita de birotică a celor de la Microsoft. Kingsoft Office Suite Free este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Kingsoft Office Suite Free gratis apasă următorul link: download Kingsoft Office Suite Free gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Kingsoft Office Suite Free este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Anti Tracks Free Edition gratis

Descărcare gratuită de Anti Tracks Free Edition Anti Tracks Free Edition ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să șteargă urmele lăsate când folosesc computerul. Folosind Anti Tracks Free Edition, poți șterge permanent toate urmele lăsate de programele instalate, de fișierele șterse, istoricul Windows-ului sau urmele lăsate atunci când navighezi pe internet. Anti Tracks Free Edition este un program foarte util pentru a proteja confidențialitatea. Anti Tracks Free Edition este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Anti Tracks Free Edition gratis apasă următorul link: download Anti Tracks Free Edition gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Anti Tracks Free Edition este este freeware, acest lucru înseam

Descarcă Star Watermark gratis

Descărcare gratuită de Star Watermark Star Watermark ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să aplice watermark-uri fotografiilor. Programul Star Watermark este compatibil cu majoritatea formatelor de imagine. Star Watermark este un program foarte util fotografilor, administratorilor de site-uri web sau desenatorilor. Star Watermark este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Star Watermark gratis apasă următorul link: download Star Watermark gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Star Watermark este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă CAD-KAS Screen Recorder gratis

Descărcare gratuită de CAD-KAS Screen Recorder CAD-KAS Screen Recorder ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să facă capturi video. Folosind CAD-KAS Screen Recorder poți înregistra toate acțiunile de pe ecranul calculatorului și să le salvezi într-un fișier video. Programul CAD-KAS Screen Recorder permite capturarea ecranului întreg sau doar a unei părți a acestuia. CAD-KAS Screen Recorder este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul CAD-KAS Screen Recorder gratis apasă următorul link: download CAD-KAS Screen Recorder gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului CAD-KAS Screen Recorder este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de ti

Descarcă Free MP3 Cutter gratis

Descărcare gratuită de Free MP3 Cutter Free MP3 Cutter ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să taie fișiere mp3. Folosind Free MP3 Cutter, poți tăia fișierele mp3 în mai multe părți. Free MP3 Cutter permite să selectezi o porțiune dintr-o melodie sau dintr-o carte audio și să salvezi selecția într-un mp3 separat. Free MP3 Cutter este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Free MP3 Cutter gratis apasă următorul link: download Free MP3 Cutter gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Free MP3 Cutter este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă iSkysoft Video Converter gratis

Descărcare gratuită de iSkysoft Video Converter iSkysoft Video Converter ::: un program de calculator folosit pentru a converti fișiere de video. iSkysoft Video Converter poate converti fișiere scurte de video WMV în MPEG, AVI în MPEG, WMV în MPEG etc. Cu iSkysoft Video Converter poți converti fișiere de video în majoritatea formatelor și să le folosești pe cele mai populare playere portabile. iSkysoft Video Converter este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul iSkysoft Video Converter gratis apasă următorul link: download iSkysoft Video Converter gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului iSkysoft Video Converter este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită

Descarcă NCH BroadCam gratis

Descărcare gratuită de NCH BroadCam NCH BroadCam ::: un program pentru calculator ce permite utilizatorilor să facă transmisii de audio și video pe internet. Folosind NCH BroadCam poți transmite video înregistrat sau poți transmite live cu webcam-ul. NCH BroadCam este compatibil cu cele mai cunoscute browsere web. NCH BroadCam este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul NCH BroadCam gratis apasă următorul link: download NCH BroadCam gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului NCH BroadCam este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Lingoes gratis

Descărcare gratuită de Lingoes Lingoes ::: un program de calculator folosit pentru a traduce între diferite limbi. Lingoes este un traducător ce conține o colecție cu peste 60 de dicționare. Lingoes se integrează cu Windows și oferă traduceri la doar un clic distanță. Lingoes este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Lingoes gratis apasă următorul link: download Lingoes gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Lingoes este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă ZoneAlarm Free Antivirus gratis

Descărcare gratuită de ZoneAlarm Antivirus ZoneAlarm Antivirus ::: un program antivirus folosit pentru securitatea și protecția calculatorului. ZoneAlarm Antivirus oferă protecție antivirus, protecție firewall, firewall pentru sistemul de operare, protecție pentru download etc.. ZoneAlarm Antivirus protejează de viruși, viermi, atacuri informatice, intruziuni, troieni etc.. ZoneAlarm Antivirus este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul ZoneAlarm Antivirus gratis apasă următorul link: download ZoneAlarm Antivirus gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului ZoneAlarm Antivirus este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă RegSeeker gratis

Descărcare gratuită de RegSeeker RegSeeker ::: un program de calculator folosit pentru a curăța Registrul Windows-ului. Folosind RegSeeker se îmbunătățește funcționarea calculatorului prin eliminarea intrărilor invalide din Registrul Windows-ului. RegSeeker analizează și detectează toate erorile și intrările invalide din Registrul Windows-ului. RegSeeker este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul RegSeeker gratis apasă următorul link: download RegSeeker gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului RegSeeker este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă CyberLink Media Suite gratis

Descărcare gratuită de CyberLink Media Suite CyberLink Media Suite ::: o suită de aplicații ce permit utilizatorilor să administreze conținut digital și multimedia. Folosind CyberLink Media Suite poți reda DVD-uri de video, Blu-ray, Blu-ray 3D, filme, muzică etc.. Folosind CyberLink Media Suite poți, de asemeni, crea și edita video sau inscripționa discuri. CyberLink Media Suite este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul CyberLink Media Suite gratis apasă următorul link: download CyberLink Media Suite gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului CyberLink Media Suite este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă MAGIX PhotoStory on CD & DVD gratis

Descărcare gratuită de MAGIX PhotoStory MAGIX PhotoStory ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să creeze slideshow-uri. MAGIX PhotoStory este folosit în special pentru a crea și înregistra slideshow-uri pe DVD-uri, pentru a putea fi vizualizate pe diferite dispozitive. MAGIX PhotoStory permite crearea de meniuri interactive, adăugarea de text animat sau aplicarea de numeroase efecte speciale. MAGIX PhotoStory este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul MAGIX PhotoStory gratis apasă următorul link: download MAGIX PhotoStory gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului MAGIX PhotoStory este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de tim

Descarcă Sumo Paint Air gratis

Descărcare gratuită de Sumo Paint Air Sumo Paint Air ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să editeze fotografii. Folosind Sumo Paint Air poți modifica fotografii în diferite formate, precum: JPEG, PNG sau SUMO. Sumo Paint Air poate fi folosit ca o versiune instalabilă pe desktop sau poți folosi versiunea online. Sumo Paint Air este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Sumo Paint Air gratis apasă următorul link: download Sumo Paint Air gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Sumo Paint Air este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Ad-Aware Plus Internet Security gratis

Descărcare gratuită de Ad-Aware Plus Internet Security Ad-Aware Plus Internet Security ::: un program antivirus folosit pentru protecția și securitatea calculatorului. Ad-Aware Plus Internet Security oferă protecție antivirus, antispyware și protecție anti-rootkit. Folosind Ad-Aware Plus Internet Security ai calculatorul protejat de viruși, viermi, troieni, programe rootkit, programe keylogger și alte potențiale amenințări cibernetice. Ad-Aware Plus Internet Security este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Ad-Aware Plus Internet Security gratis apasă următorul link: download Ad-Aware Plus Internet Security gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Ad-Aware Plus Internet Security este shareware / trial, acest lucru în

Descarcă TrustPort USB Antivirus gratis

Descărcare gratuită de TrustPort USB Antivirus TrustPort USB Antivirus ::: un program antivirus portabil folosit pentru protecția calculatorului. TrustPort USB Antivirus este un program antivirus ce nu trebuie instalat pe calculator, funcționează direct de pe o memorie usb. TrustPort USB Antivirus detectează și elimină majoritatea amenințărilor informatice. TrustPort USB Antivirus este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul TrustPort USB Antivirus gratis apasă următorul link: download TrustPort USB Antivirus gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului TrustPort USB Antivirus este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Kiteplayer gratis

Descărcare gratuită de Kiteplayer Kiteplayer ::: un program de calculator folosit pentru a vedea canale de televiziune prin internet. Folosind Kiteplayer poți alege dintr-o listă cu mii de canale de televiziune ce pot fi văzute pe internet. Kiteplayer are canalele de televiziune clasificate pe domenii: documentare, filme, știri, muzică, comedie, sport, desene animate etc.. Kiteplayer este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Kiteplayer gratis apasă următorul link: download Kiteplayer gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Kiteplayer este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă CyberLink MediaEspresso gratis

Descărcare gratuită de CyberLink MediaEspresso CyberLink MediaEspresso ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să convertească între diferite formate multimedia. Folosind CyberLink MediaEspresso poți converti între fișiere de video, fișiere de audio sau fișiere de imagine. CyberLink MediaEspresso dispune de asemeni de instrumente de îmbunătățit video, instrumente de convertit mai multe fișiere în același timp sau de diferite instrumente de personalizare. CyberLink MediaEspresso este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul CyberLink MediaEspresso gratis apasă următorul link: download CyberLink MediaEspresso gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului CyberLink MediaEspresso este este freeware, acest lucru înse

Descarcă SMRecorder gratis

Descărcare gratuită de SMRecorder SMRecorder ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să facă înregistrări audio și video. SMRecorder este foarte util pentru crearea de prezentări și tutoriale video. Folosind SMRecorder poți înregistra tot ce se întâmplă pe monitor și să adaugi audio. SMRecorder este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul SMRecorder gratis apasă următorul link: download SMRecorder gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului SMRecorder este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă CA Internet Security Suite Plus gratis

Descărcare gratuită de CA Internet Security Suite Plus CA Internet Security Suite Plus ::: o suită de instrumente de securitate ce permite utilizatorilor să protejeze computerul de amenințările informatice. CA Internet Security Suite Plus oferă protecție antivirus, protecție anti-phishing sau protecție anti-spam. CA Internet Security Suite Plus oferă de asemenea posibilitatea de a crea copii de siguranță și dispune de un control parental. CA Internet Security Suite Plus este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul CA Internet Security Suite Plus gratis apasă următorul link: download CA Internet Security Suite Plus gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului CA Internet Security Suite Plus este shareware / trial, acest lucru

Descarcă Mp3CoolPlay X gratis

Descărcare gratuită de Mp3CoolPlay X Mp3CoolPlay X ::: un foarte bun player de audio, eficient și ușor de folosit din categoria programe de calculator pentru a asculta muzică. Mp3CoolPlay X are o interfața drăguță și foarte comodă, ce are o structură asemănătoare cu Winamp-ul. Mp3CoolPlay X are suport pentru skin-uri, astfel se poate să modificăm când dorim felul în care să ne apară pe monitor. Mp3CoolPlay X este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Mp3CoolPlay X gratis apasă următorul link: download Mp3CoolPlay X gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Mp3CoolPlay X este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.