Postări

Se afișează postări din mai 12, 2018

Descarcă Adobe Flash Player gratis

Imagine
Descărcare gratuită de Adobe Flash Player Adobe Flash Player ::: un program de calculator utilizat pentru a reda video în formatul flash. Adobe Flash Player poate reda orice video creat pentru paginile web cu programele Flash sau Director. Folosind Adobe Flash Player poți vedea video online, programe de televiziune online sau jocuri online create în flash. Adobe Flash Player este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Adobe Flash Player gratis apasă următorul link: download Adobe Flash Player gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Adobe Flash Player este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă gratis Yahoo! Messenger

Imagine
Descărcare gratuită de Yahoo! Messenger Yahoo! Messenger ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să trimită mesaje instant, un program de mesagerie instantanee. Yahoo! Messenger este unul dintre cele mai bune programe de mesagerie instant și telefonie pe internet. Începând cu acestă ultimă versiune, Yahoo! Messenger, este oferit și în limba română. Yahoo! Messenger este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Yahoo! Messenger gratis apasă următorul link: download Yahoo! Messenger gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Yahoo! Messenger este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă gratis SopCast

Imagine
Descărcare gratuită de SopCast SopCast ::: un program gratuit de văzut pe internet programe de televiziune sau pentru asculta radio. SopCast folosește modelul P2P pentru a putea reda semnal de televiziune, video, audio sau radio. Cu cât sunt mai multe persoane ce utilizează SopCast pentru a urmări sau asculta același program radio sau TV cu atât mai bine se va recepționa programul respectiv de televiziune sau radio. SopCast este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul SopCast gratis apasă următorul link: download SopCast gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului SopCast este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă WhatsApp gratis

Descărcare gratuită de WhatsApp WhatsApp ::: o aplicație de mesagerie instant, ce permite utilizatorilor să trimită mesaje între diferite telefoane mobile. WhatsApp este foarte asemănător, ca utilizare, programelor de tip messenger. WhatsApp a fost special creat, pentru a înlocui clasicele mesaje de text (SMS).

Descarcă gratis Mozilla Firefox

Imagine
Descărcare gratuită de Mozilla Firefox Mozilla Firefox ::: unul dintre cele mai bune și cele mai folosite browsere, adevăratul competitor pentru browser-ul de la Microsoft Internet Explorer. Cu Mozilla Firefox navigarea pe internet este mult mai ușoară și mai sigură. Mozilla Firefox restaurează sesiunile de navigare, are un corector ortografic foarte bun și un motor de căutare integrat. Mozilla Firefox este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Mozilla Firefox gratis apasă următorul link: download Mozilla Firefox gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Mozilla Firefox este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Viber gratis

Descărcare gratuită de Viber Viber ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să facă chemări telefonice între diferite dispozitive. Viber este o specie de messenger folosită la început pe telefoanele inteligente, dar care acum este disponibil pentru diferite dispozitive. Viber este folosit în special pentru a face chemări telefonice gratuite intre două telefoane sau între un computer și un telefon. Viber este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Viber gratis apasă următorul link: download Viber gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Viber este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă gratis Adobe Reader 9

Imagine
Descărcare gratuită de Adobe Reader Adobe Reader ::: o utilitate desenată pentru lectura, navigarea și imprimarea fișierelor și documentelor în format pdf. Adobe Reader în această ultima versiune permite reproducerea de fișiere QuickTime, Macromedia flash și wm, citește și organizează eBooks etc.. Adobe Reader e unicul software ce poate deschide fișiere în format pdf și să interacționeze în același timp cu ele. Adobe Reader este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Adobe Reader gratis apasă următorul link: download Adobe Reader gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Adobe Reader este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă gratis Nero

Imagine
Descărcare gratuită de Nero Nero ::: o suită de aplicații pentru creat, editat, copiat, transformat, înregistrat, scris sau inscripționat cd-uri și dvd-uri. Nero este unul dintre programele cele mai cunoscute de inscripționat cd-uri și dvd-uri. Folosind Nero poți crea imagini de disc pentru cd-uri și dvd-uri cu extensia .nrg, pe care le poți inscripționa după pe un disc compatibil. Nero este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Nero gratis apasă următorul link: download Nero gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Nero este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă gratis Internet Explorer

Descărcare gratuită de Internet Explorer Internet Explorer ::: cunoscutul browser web a celor de la Microsoft, un program pentru calculator folosit pentru a naviga prin pagini web. Internet Explorer este o versiune îmbunătățită a mai cunoscutelor browser-e web Internet Explorer 9 sau Internet Explorer 10. Internet Explorer față de versiunile precedente este mult mai personaliza-bil, mai sigur, mai simplu și mult mai eficient. Internet Explorer este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Internet Explorer gratis apasă următorul link: download Internet Explorer gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Internet Explorer este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă gratis Strong dc++

Imagine
Descărcare gratuită de StrongDC++ StrongDC++ ::: un client de schimb de fișiere P2P (peer to peer), o modificare a codului, celebrului DC++ (DirectConect), fiind foarte asemănător cu acesta, dar aducând în plus față de DC++ unele îmbunătățiri, printre care: o îmbunătățire a controlului descărcării și creșterea vitezei de descărcare. Cu StrongDC++ se poate descărca orice tip de fișiere: audio, video, documente etc.. Despre StrongDC++ se spune că e unul din cei mai rapizi clienți de "file sharing", este foarte folosit în rândul utilizatorilor de limbă engleză și foarte folosit și în România. StrongDC++ este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul StrongDC++ gratis apasă următorul link: download StrongDC++ gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față,

Ajutor, programe, instalare

Imagine
Ai probleme cu un program? Nu știi cum să descarci un program? Nu știi cum să instalezi un program sau programul nu se instalează? Programul funcționează rău și vrei sa rezolvi problema? Ai probleme cu Windows sau cu alte sisteme de operare? Ai probleme cu calculatorul și vrei să le rezolvi? Aici pe această pagină te ajutăm să-ți rezolvi sau cel puțin vom încerca să-ți rezolvi orice problemă. Această pagină a fost special creată pentru a oferi suport gratuit utilizatorilor, în limita posibilităților.

Descarcă gratis Google Chrome

Descărcare gratuită de Google Chrome Google Chrome ::: browser-ul celor de la Google, probabil este cel mai bun browser web în acest moment. Google Chrome este o alternativă foarte bună pentru programele de navigat pe internet, precum: Internet Explorer, Mozilla Firefox sau Opera. Google Chrome se diferențiază fața de programele pentru navigat pe internet indicate mai sus, în special prin simplitatea și eficiența sa. Google Chrome este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Google Chrome gratis apasă următorul link: download Google Chrome gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Google Chrome este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Nero Burning ROM gratis

Descărcare gratuită de Nero Burning ROM Nero Burning ROM ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să inscripționeze discuri. Folosind Nero Burning ROM se pot inscripționa, crea sau copia discuri. Nero Burning ROM este soluția optimă pentru crearea de discuri de foarte bună calitate. Nero Burning ROM este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Nero Burning ROM gratis apasă următorul link: download Nero Burning ROM gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Nero Burning ROM este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă GTA: Vice City Ultimate Vice City mod gratis

Descărcare gratuită de GTA: Vice City Ultimate Vice City mod 2.0 GTA: Vice City Ultimate Vice City mod 2.0 ::: un modul ce modifică și îmbunătățește mult jocul de acțiune GTA: Vice City. GTA: Vice City Ultimate Vice City mod 2.0 adăugă jocului GTA: Vice City 40 de mașini noi, toate panourile sunt modificate, adaugă panouri noi, nou meniu principal, adaugă Twin Towers din World Trade Center, adaugă un pod nou și un magazin Nokia, etc.. Folosind GTA: Vice City Ultimate Vice City mod 2.0, acțiunea din jocul GTA: Vice City devine mult mai plăcută și mai atractivă. GTA: Vice City Ultimate Vice City mod 2.0 este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca jocul GTA: Vice City Ultimate Vice City mod 2.0 gratis apasă următorul link: download GTA: Vice City Ultimate Vice City mod 2.0 gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și jocul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are jocul, jocul este gratuit doar dacă și licenț

Descarcă Zuma Deluxe gratis

Descărcare gratuită de Zuma Deluxe Zuma Deluxe ::: un joc de puzzle captivant pentru calculator. Zuma Deluxe este un joc puzzle cu foarte multe nivele ce te introduce într-o lume fantastică. În Zuma Deluxe obiectivul principal este să unești bilele de aceiași culoare pentru a le face să dispară de pe ecran. Zuma Deluxe este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca jocul Zuma Deluxe gratis apasă următorul link: download Zuma Deluxe gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și jocul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are jocul, jocul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența jocului Zuma Deluxe este shareware / trial, acest lucru înseamnă că jocul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă AutoCAD gratis

Descărcare gratuită de AutoCAD AutoCAD ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să creeze planuri în 2D sau 3D. AutoCAD este un program de proiectare asistată de calculator destinat în special pentru utilizatori profesioniști. Programul AutoCAD este folosit în diferite domenii, printre care amintim: arhitectură, geografie, medicina, astronomie, tehnic, construcții etc.. AutoCAD este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul AutoCAD gratis apasă următorul link: download AutoCAD gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului AutoCAD este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă gratis BS.Player

Descărcare gratuită de BS.Player BS.Player ::: un player folosit pentru a reda audio și video, special construit pentru a reda formatele DivX. BS.Player e unul dintre cele mai bune playere, la nivel mondial, dacă ne referim la redarea acestui tip de format. Player-ul BS.Player este un produs al firmei Webteh și poate fi găsit pe internet atât în variantă Free cât și în varianta premium. BS.Player este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul BS.Player gratis apasă următorul link: download BS.Player gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului BS.Player este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă gratis Internet Download Manager

Descărcare gratuită de Internet Download Manager Internet Download Manager ::: un program de calculator folosit pentru a gestiona descărcările de pe internet. Internet Download Manager este un practic manager de descărcare cu o mulțime de opțiuni interesante și o bună integrare în sistemul operativ. Internet Download Manager poate relua descărcarea din același punct de unde a fost întreruptă, creează mai multe conexiuni la același fișier creând astfel o accelerare a descărcării, funcționează și se integrează foarte bine cu majoritatea browserelor web. Internet Download Manager este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Internet Download Manager gratis apasă următorul link: download Internet Download Manager gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în ac

Descarcă gratis Winamp

Descărcare gratuită de Winamp Winamp ::: un player de audio și video, foarte practic și cu un aspect foarte atrăgător. Winamp este capabil a reda orice tip de format audio sau video dacă este codec-ul instalat în calculator. Winamp este foarte ușor de utilizat, doar cu un dublu clic pe fișierul selecționat și poți vedea filmul sau asculta melodia dorită în cazul în care Winamp este player-ul implicit pe calculator. Winamp este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Winamp gratis apasă următorul link: download Winamp gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Winamp este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Farming Simulator gratis

Descărcare gratuită de Farming Simulator Farming Simulator ::: un joc video pentru calculator, un simulator de mașini agricole. În Farming Simulator acțiunea are loc într-o fermă virtuală, plină de animale și utilaje agricole. În Farming Simulator obiectivul principal este recoltarea de produse într-un timp determinat. Farming Simulator este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca jocul Farming Simulator gratis apasă următorul link: download Farming Simulator gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și jocul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are jocul, jocul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența jocului Farming Simulator este demo, acest lucru înseamnă că jocul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă gratis Opera

Descărcare gratuită de Opera Opera ::: un browser web gratuit, unul din cele mai folosite browsere web. Opera este folosit pentru a naviga pe internet, pentru a vizita site-uri web. Opera are un manager de descărcări, poate înregistra sesiunile și are un interesant sistem de acces la paginile tale favorite. Opera este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Opera gratis apasă următorul link: download Opera gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Opera este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă gratis AVG Anti-Virus Free Edition

Descărcare gratuită de AVG AntiVirus Free AVG AntiVirus Free ::: un program antivirus gratuit din categoria programe pentru protecția calculatorului, destul de bun pentru un program de licență gratuită. Cu ajutorul AVG AntiVirus Free poți evita să ai calculatorul infectat cu virușii ce circulă prin această imensa rețea ce se numește internet. AVG AntiVirus Free este un produs de securitate ce te ajută să ții calculatorul curat, programul în varianta Free oferă doar protecție Anti-Virus și Anti-Spyware. AVG AntiVirus Free este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul AVG AntiVirus Free gratis apasă următorul link: download AVG AntiVirus Free gratis ! Probabil, programul AVG Anti-Virus Free Edition este cel mai bun antivirus gratuit, ce poate fi descărcat de pe internet. Nu doar cel mai bun antivirus gratuit, ci și unul dintre cele mai bune produse antivirus comerciale. În special când vorbim despre antiviruși gratuiți AVG Anti-Vi

Descarcă gratis RealPlayer

Descărcare gratuită de RealTimes(RealPlayer) RealTimes(RealPlayer) ::: un player pentru calculator ce permite utilizatorilor să asculte muzică și să vadă filme pe calculator. RealTimes este unul dintre cele mai cunoscute playere gratuite, a fost gândit în principiu pentru a reda video și audio în direct, cu timpul însă a evoluat și s-a transformat într-un player multi format. RealTimes poate reda fișiere audio și video în aproape orice format, cum ar fi wav, mpe, avi, dvd, 3gp, etc.. RealTimes(RealPlayer) este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul RealTimes(RealPlayer) gratis apasă următorul link: download RealTimes(RealPlayer) gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului RealTimes(RealPlayer) este este freeware, acest lu

Descarcă gratis ESET NOD32 Antivirus

Descărcare gratuită de ESET NOD32 Antivirus ESET NOD32 Antivirus ::: un software pentru protecția și securitatea computerului, unul dintre cele mai bune programe antivirus ce se găsesc în momentul acesta pe piață. ESET NOD32 Antivirus oferă o protecție în timp real pentru calculator împotriva majorității pericolelor venite din internet precum: viruși, troieni, rootkits, programe spyware, viermi informatici etc.. ESET NOD32 Antivirus are o viteza foarte bună de scanare a calculatorului și este recunoscut pentru că nu generează alarme false. ESET NOD32 Antivirus este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul ESET NOD32 Antivirus gratis apasă următorul link: download ESET NOD32 Antivirus gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programu

Descarcă Imikimi Plugin gratis

Descărcare gratuită de Imikimi Plugin Imikimi Plugin ::: un plugin ce transformă browserul într-un editor foto. Imikimi Plugin este o aplicație web unde se pot modifica imagini online folosind doar acest plugin. Imikimi Plugin instalează o bară de instrumente browserului, pe care o poți folosi când vrei să editezi imaginile online. Imikimi Plugin este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Imikimi Plugin gratis apasă următorul link: download Imikimi Plugin gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Imikimi Plugin este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Cum se instalează un program?

Nu știi cum să instalezi un program, aici afli cum se face! Dacă ai probleme cu instalarea oricărui program, și ai nevoie de ajutor ai ales pagina corectă. Te putem ajuta și învăța cum să instalezi orice program dorești. În câteva minute vei ști totul despre cum se instalează programe. Tot ce trebuie să faci este să lași pe acestă pagină la rubrica comentarii toate problemele pe care le întâmpini la instalarea unui program sau tot ce vrei să știi despre instalarea de programe pe calculator, iar noi iți vom răspunde la toate nelămuririle tale în cel mai scurt timp posibil. În mod normal, majoritatea programelor se instalează urmând pașii de mai jos:

Descarcă CorelDRAW gratis

Descărcare gratuită de CorelDRAW Graphics Suite CorelDRAW Graphics Suite ::: un program folosit pentru desen și pentru a crea grafică vectorială. CorelDRAW Graphics Suite este unul dintre cele mai bune și cele mai folosite programe de desen și grafică vectorială. CorelDRAW Graphics Suite este o suită de instrumente pentru desen, editare de imagine, creare de animație sau capturi de desktop, printre altele. CorelDRAW Graphics Suite este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul CorelDRAW Graphics Suite gratis apasă următorul link: download CorelDRAW Graphics Suite gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului CorelDRAW Graphics Suite este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis

Descarcă gratis WinZip

Descărcare gratuită de WinZip WinZip ::: un program de calculator pentru a împacheta și despacheta fișiere. WinZip este una sau dacă nu chiar cea mai buna unealtă pentru a gestiona fișiere comprimate în ZIP. WinZip bineînțeles, suportă și alte formate dar pentru care are nevoie de fișiere adiționale ce nu sunt incluse în versiunea liberă. WinZip este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul WinZip gratis apasă următorul link: download WinZip gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului WinZip este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă gratis iTunes

Descărcare gratuită de iTunes iTunes ::: un program pentru calculator pentru a asculta muzică și vedea filme, este player-ul de mp3 produs de Apple, fiind considerat de unii unul dintre cele mai bune playere de muzică. Cu iTunes poți să creezi și să editezi listele tale de redare, să consulți toate colecțiile de fișiere de audio, să copii de pe cd-uri, sau să creezi propriile tale cd-uri. iTunes poate reda aproape toate formatele de muzică în special MP3, AIFF, WAV, MPEG-4, AAC, ALAC, AVI, 3GP, FLC, MPEG, MQV, WMA. iTunes este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul iTunes gratis apasă următorul link: download iTunes gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului iTunes este este freeware, acest lucru înseamnă că programul po

Descarcă gratis WinRAR

Descărcare gratuită de WinRAR WinRAR ::: un program de calculator ce este folosit pentru administrarea de fișiere comprimate. WinRAR este unul dintre cei mai buni compresori de fișiere, cu un bun trecut în lumea softului, crescând și renovându-se mereu știind să se adapteze la noile cerințe din piața. WinRAR nu se centrează doar într-un format unic sau doar în cele existente, ci adaugă și formate noi versiune după versiune. WinRAR este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul WinRAR gratis apasă următorul link: download WinRAR gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului WinRAR este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Norton Antivirus gratis

Descărcare gratuită de Norton Antivirus Norton Antivirus ::: unul dintre cele mai bune programe de antivirus pentru calculator. Norton Antivirus protejează contra virușilor, programelor spion, programelor periculoase sau alte tipuri de amenințări. Norton Antivirus este o soluție foarte bună pentru protecția calculatorului. Norton Antivirus este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Norton Antivirus gratis apasă următorul link: download Norton Antivirus gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Norton Antivirus este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Euro Truck Simulator gratis

Descărcare gratuită de Euro Truck Simulator Euro Truck Simulator ::: un joc pentru pc cu camioane, un simulator auto. În Euro Truck Simulator acțiunea are loc pe străzile și autostrăzile din Europa. În Euro Truck Simulator obiectivul principal este să transporți diferite mărfuri prin Europa, să ajungi în orașul de destinație ales. Euro Truck Simulator este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca jocul Euro Truck Simulator gratis apasă următorul link: download Euro Truck Simulator gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și jocul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are jocul, jocul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența jocului Euro Truck Simulator este demo, acest lucru înseamnă că jocul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Care este cel mai bun browser de internet?

Cel mai bun browser web - cel mai tare browser web Mulți dintre vizitatorii blogului nostru au pus sau pun această întrebare / întrebări: Care este cel mai bun browser? / Care este cel mai bun browser web? / Care este cel mai bun browser de internet? Sau: Care este cel mai tare browser? / Care este cel mai tare browser web? / Care este cel mai tare browser de internet? Ori:

Descarcă HDD Regenerator gratis

Descărcare gratuită de HDD Regenerator HDD Regenerator ::: un program folosit pentru repararea discului dur. HDD Regenerator poate repara sectoare defecte fizic de pe hard disk. HDD Regenerator repară și permite recuperarea datelor de pe sectoarele defecte datorate unei proaste magnetizări a suprafeței discului dur. HDD Regenerator este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul HDD Regenerator gratis apasă următorul link: download HDD Regenerator gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului HDD Regenerator este demo, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Minecraft gratis

Descărcare gratuită de Minecraft Minecraft ::: un joc de strategie pentru PC. Minecraft este un joc în care poți construi, folosind cuburi orice îți imaginezi. În Minecraft acțiunea are loc într-o lume virtuală, unde poți construi diferite scenarii. Minecraft este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca jocul Minecraft gratis apasă următorul link: download Minecraft gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și jocul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are jocul, jocul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența jocului Minecraft este demo, acest lucru înseamnă că jocul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Bara de Google gratis

Descărcare gratuită de Bara de Google Bara de Google ::: un complement pentru browserele web oferit de google. Bara de Google este o colecție de instrumente de navigare în internet. Folosind Bara de Google se pot partaja pagini web cu prietenii sau se pot obține rezultate personalizate în funcție de locație. Bara de Google este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Bara de Google gratis apasă următorul link: download Bara de Google gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Bara de Google este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Need for Speed World gratis

Descărcare gratuită de Need for Speed World Need for Speed World ::: un joc video de curse de mașini online. În Need for Speed World acțiunea are loc într-o lume virtuală de curse ilegale de mașini, tuning și urmăriri ale poliției. În Need for Speed World obiectivul principal este să-ți conduci cât mai bine mașina și să obții cât mai multe puncte. Need for Speed World este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca jocul Need for Speed World gratis apasă următorul link: download Need for Speed World gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și jocul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are jocul, jocul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența jocului Need for Speed World este este freeware, acest lucru înseamnă că jocul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă FIFA 12 gratis

Descărcare gratuită de FIFA 12 FIFA 12 ::: a douăsprezecea ediție a celebrului joc de fotbal FIFA. FIFA 12 aduce unele îmbunătățiri față de versiunile anterioare, noi opțiuni și noi caracteristici. Jocul FIFA 12 a progresat mult la realism, jocul pare mult mai realist decât versiunile anterioare. FIFA 12 este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca jocul FIFA 12 gratis apasă următorul link: download FIFA 12 gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și jocul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are jocul, jocul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența jocului FIFA 12 este demo, acest lucru înseamnă că jocul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă Return to Castle Wolfenstein: Enemy Territory gratis

Descărcare gratuită de Return to Castle Wolfenstein: Enemy Territory Return to Castle Wolfenstein: Enemy Territory ::: un joc video de acțiune pentru calculator. Return to Castle Wolfenstein: Enemy Territory este un joc multiplayer de război cu acțiunea în Germania nazistă. Return to Castle Wolfenstein: Enemy Territory poate fi jucat și de un singur jucător. Return to Castle Wolfenstein: Enemy Territory este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca jocul Return to Castle Wolfenstein: Enemy Territory gratis apasă următorul link: download Return to Castle Wolfenstein: Enemy Territory gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și jocul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are jocul, jocul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența jocului Return to Castle Wolfenstein: Enemy Territory este este freeware, acest lucru înseamnă că jocul poate fi descărcat și folosit

Descarcă gratis mIRC

Descărcare gratuită de mIRC mIRC ::: un clasic în domeniu, este, probabil cel mai folosit și cel mai cunoscut program de chat pentru Windows. mIRC este un client de irc folosit pentru a putea comunica prin intermediul internetului cu orice persoană din orice colț al lumii. Cu mIRC poți intra în orice sală de chat, să conversezi pe un anume canal sau să ai o discuție în privat. mIRC este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul mIRC gratis apasă următorul link: download mIRC gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului mIRC este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă gratis Ares

Descărcare gratuită de Ares Ares ::: un client de schimb de fișiere P2P (peer to peer), poate căuta și descărca orice tip de fișier audio, video sau document. Despre el se spune că este cel mai rapid, în special cu fișierele audio. Ares după opinia utilizatorilor acestui soft open source(foarte mulți) se remarcă prin viteza de descărcare și de căutare în comparație cu alți clienți P2P, în plus se conectează foarte repede la propria rețea. Ares este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Ares gratis apasă următorul link: download Ares gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Ares este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă gratis All In One Keylogger

Descărcare gratuită de All In One Keylogger All In One Keylogger ::: un program din categoria programe pentru calculator de supraveghere și spionare. Cu All In One Keylogger poți monitoriza tot ce se întâmplă pe calculatorul tău când îl folosesc alte persoane. All In One Keylogger înregistrează toate datele introduse de la tastatură, poate înregistra sunetul sau poate captura imaginea de pe monitor. All In One Keylogger este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul All In One Keylogger gratis apasă următorul link: download All In One Keylogger gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului All In One Keylogger este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă

Descarcă PowerPoint Viewer gratis

Descărcare gratuită de PowerPoint Viewer PowerPoint Viewer ::: un program de calculator folosit pentru a vizualiza prezentări făcute cu PowerPoint. PowerPoint Viewer este un vizor gratuit oferit de Microsoft pentru a putea vedea prezentările create de programul PowerPoint din suita office. Cu PowerPoint Viewer poți vedea prezentări create în formatele PPS, PPT sau POT. PowerPoint Viewer este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul PowerPoint Viewer gratis apasă următorul link: download PowerPoint Viewer gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului PowerPoint Viewer este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Y! Multi Messenger gratis

Descărcare gratuită de YMulti Messenger YMulti Messenger ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să deschidă mai multe instanțe Yahoo Messenger în același timp. Folosind YMulti Messenger, dacă ai mai multe id-uri de Yahoo messenger le poți deschide pe toate în același timp. YMulti Messenger permite utilizarea contului tău de messenger în același timp cu altă persoană care folosește calculatorul în același timp cu tine. YMulti Messenger este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul YMulti Messenger gratis apasă următorul link: download YMulti Messenger gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului YMulti Messenger este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă gratis DAEMON Tools Lite

Descărcare gratuită de DAEMON Tools Lite DAEMON Tools Lite ::: un program pentru computer ce permite utilizatorilor să creeze unități virtuale cd / dvd și emularea cd-urilor și dvd-urilor protejate prin diverse metode. DAEMON Tools Lite poate crea 4 unități virtuale iar versiunile pro pot crea: 16 unități versiunea DAEMON Tools Pro Standard și 32 versiunea DAEMON Tools Pro Advanced. DAEMON Tools Lite poate rula imagini de cd-uri sau dvd-uri create de diferite programe pentru făcut cd-uri, ca nero, Clone CD, ISO, Alcohol - NRG, CUE, ISO, CCD, BWT, MDS-Files, RMPS-Media și CDI. DAEMON Tools Lite este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul DAEMON Tools Lite gratis apasă următorul link: download DAEMON Tools Lite gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în a

Descarcă gratis AIMP

Descărcare gratuită de AIMP AIMP ::: un player audio, un program folosit pentru a asculta muzică pe calculator de producție rusească. AIMP este foarte bun dacă ești în căutarea unui player care să ocupe puțin spațiu pe HD. Cu AIMP pe lângă faptul că redă muzică poți să o faci și pe dj-ul, sau chiar să faci înregistrări. AIMP este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul AIMP gratis apasă următorul link: download AIMP gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului AIMP este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă IMVU gratis

Descărcare gratuită de IMVU IMVU ::: un program de chat 3d pentru calculator. IMVU este o combinație reușită între rețele sociale, messenger, chat și jocuri video. IMVU este un sistem de mesagerie instant modern unde poți conversa cu persoane din orice colț al lumii în săli de chat 3d. IMVU este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul IMVU gratis apasă următorul link: download IMVU gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului IMVU este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Multi Skype

Imagine
Multi Skype - un mic truc ce poate transforma programul Skype în Multi Skype, MultiSkype sau Skype Multiplu. Mulți dintre noi folosim Skype ca program de mesagerie instant, sau pentru conferințe video și audio, și asta datorită calităților oferite. De asemeni mulți dintre noi avem mai multe conturi de Skype sau folosim mai multe persoane același calculator, din aceste motive am dori un program asemănător cu multimessengerul. Din câte știu eu, încă nu au apărut pentru skype programe gen multimessenger pe care să poți deschide în același timp două sau mai multe conturi de skype. Dar dacă voi găsi imediat îl voi publica și pe site. Dar din fericire există o metodă care ar putea transforma Skype în Multi Skype.

Descarcă PhotoScape gratis

Descărcare gratuită de PhotoScape PhotoScape ::: un program pentru calculator, folosit pentru a edita, vizualiza, crea fotomontaje și converti formate de fotografii. Folosind PhotoScape poți modifica imagini, să le combini sau să creezi gif-uri animate. PhotoScape permite scoaterea ochilor roșii sau să se schimbe luminozitatea. PhotoScape este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul PhotoScape gratis apasă următorul link: download PhotoScape gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului PhotoScape este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Metin2 gratis

Imagine
Descărcare gratuită de Metin2 Metin2 ::: un joc video de rol, în timp real, un joc de acțiune ce se joacă online. În Metin2 acțiunea are loc într-o lume orientală fantastică, cu personaje medievale, mitologice. În Metin2 obiectivul principal este să aperi regatul de influența Pietrelor Metin. Metin2 este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca jocul Metin2 gratis apasă următorul link: download Metin2 gratis ! Probabil, jocul Metin2 este unul dintre cele mai bune jocuri de acțiune, ce poate fi descărcat de pe internet. În special, dacă ne referim la numărul de clienți, Metin2 nu prea are concurență! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și jocul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are jocul, jocul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența jocului Metin2 este freeware, acest lucru înseamnă că jocul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Snapchat gratis

Descărcare gratuită de Snapchat Snapchat ::: o aplicație de mesagerie instant, ce permite utilizatorilor să comunice între diferite dispozitive mobile. Snapchat este folosit în special pentru a partaja fotografii și fișiere video cu prietenii. O caracteristică interesantă oferită de Snapchat, este că permite să faci capturi de ecran și să le trimiți prietenilor. Snapchat este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Snapchat gratis apasă următorul link: download Snapchat gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Snapchat este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă gratis TeamViewer

Descărcare gratuită de TeamViewer TeamViewer ::: un program pentru calculator și diferite dispozitive mobile ce permite utilizatorilor să controleze un alt calculator de la distanță. TeamViewer este un program ce-ți permite să controlezi prin intermediul internetului alt calculator al unui asociat, calculatorul tău de la servici sau de acasă. Cu TeamViewer poți intra în alt calculator fără a fi nevoie să îl ai în fața ta, doar trebuie să aibă și calculatorul respectiv instalat programul iar asociatul sau proprietarul calculatorului sa-ți comunice datele de acces. TeamViewer este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul TeamViewer gratis apasă următorul link: download TeamViewer gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Te

Descarcă KMPlayer gratis

Descărcare gratuită de KMPlayer KMPlayer ::: un player multimedia folosit pentru a asculta muzică și vedea filme pe calculator. KMPlayer mai este cunoscut și cu numele scurt KMP. KMPlayer recunoște și poate reda majoritatea fișierelor de video și audio. KMPlayer este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul KMPlayer gratis apasă următorul link: download KMPlayer gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului KMPlayer este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă CCleaner gratis

Descărcare gratuită de CCleaner CCleaner ::: un program gratuit folosit pentru optimizarea calculatorului. CCleaner optimizează calculatorul eliminând toate fișierele inutile și neutilizate din sistem. CCleaner face ca după optimizare, sistemul de operare Windows să ruleze mult mai repede. CCleaner este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul CCleaner gratis apasă următorul link: download CCleaner gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului CCleaner este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Windows 10

Imagine
Cum se poate obține Windows 10 gratis? Windows 10 va fi oferit gratuit pentru pentru cei care au un pc / dispozitiv care rulează sistemele de operare Windows Phone, Windows 8.1, Windows 8 sau Windows 7. Windows 10 lansare oficială pe 29 iulie 2015 Astăzi 1 iunie 2015 cei de la Microsoft au anunțat pe blogul oficial al companiei data oficială a lansării noului sistem de operare Windows 10, aceasta va fi disponibil începând din 29 iulie 2015. Începând de astăzi, poți face rezervarea sistemului, nu se plătește nimic, este gratis dacă îndeplinești condițiile indicate anterior.

Descarcă Aptoide gratis

Descărcare gratuită de Aptoide . Aptoide ::: un programa pentru dispozitive mobile, ce permite utilizatorilor să descarce aplicații. Aptoide este o alternativă foarte bună pentru magazinul de aplicații android Google Play. În plus, Aptoide dispune de o bibliotecă cu foarte multe aplicații, gratuite sau de plată! Aptoide este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Aptoide gratis apasă următorul link: download Aptoide gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Aptoide este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis. Aptoide este compatibil cu sistemele de operare Windows® 2000, XP, Vista și Windows 7. Din păcate programul Aptoide nu este compatibil cu Mac și Linux.

Descarcă Sweet Home 3D gratis

Descărcare gratuită de Sweet Home 3D Sweet Home 3D ::: un program gratuit de calculator, folosit pentru a decora interioare cu mobilier. Sweet Home 3D este o aplicație în care aranjezi mobilier pe un plan 2d și apoi să îl previzualizezi în 3d. Cu Sweet Home 3D poți vedea practic cum va arăta casa după schimbarea mobilei. Sweet Home 3D este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Sweet Home 3D gratis apasă următorul link: download Sweet Home 3D gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Sweet Home 3D este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Safari gratis

Descărcare gratuită de Safari Safari ::: un foarte bun browser web, folosit pentru a naviga prin internet. Safari este elegantul browser al celor de la Apple, creat inițial pentru mac, dar care acum se poate folosi și pe Windows. Safari este un browser foarte rapid și sigur, unul dintre cele mai bune browsere pentru internet. Safari este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Safari gratis apasă următorul link: download Safari gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Safari este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă OpenOffice.org gratis

Descărcare gratuită de Apache OpenOffice Apache OpenOffice ::: o suită de software birotic, asemănătoare suitei Microsoft Office a celor de la Microsoft, fiind concurentul direct al acestora. OpenOffice poate de asemeni deschide, citi sau scrie majoritatea documentelor create cu Microsoft Office. OpenOffice are aproximativ aceleași componente ca Microsoft Office, doar că sunt denumite un pic diferit: Writer, Calc, Impress, Draw, Base, Math. Apache OpenOffice este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Apache OpenOffice gratis apasă următorul link: download Apache OpenOffice gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Apache OpenOffice este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit grat

Descarcă Tango gratis

Descărcare gratuită de Tango Tango ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să trimită mesaje instant. Tango permite conexiunea între diferite dispozitive: telefoane mobil inteligent Android sau Windows, iPhone-uri sau computere. Folosind Tango poți trimite mesaje instant de text, realiza chemări audio sau realiza chemări video. Tango este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Tango gratis apasă următorul link: download Tango gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Tango este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Advanced SystemCare Free gratis

Descărcare gratuită de Advanced SystemCare Free Advanced SystemCare Free ::: un program foarte bun pentru întreținere calculatorului. Folosind Advanced SystemCare Free întreținerea și îmbunătățirea funcționării calculatorului și a sistemului de operare Windows devine un lucru foarte ușor. Advanced SystemCare Free te ajută să protejezi, optimizezi, cureți și șă repari computerul și registrul Windows-ului. Advanced SystemCare Free este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Advanced SystemCare Free gratis apasă următorul link: download Advanced SystemCare Free gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Advanced SystemCare Free este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă gratis Alcohol 120%

Descărcare gratuită de Alcohol 120% Alcohol 120% ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să inscripționeze discuri. Folosind Alcohol 120% poți inscripționa pe cd-uri și dvd-uri diferite formate de imagine de disk. Alcohol 120% permite de asemeni crearea de unități virtuale pentru a monta diferite imagini de disk. Alcohol 120% este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Alcohol 120% gratis apasă următorul link: download Alcohol 120% gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Alcohol 120% este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă LINE gratis

Descărcare gratuită de LINE LINE ::: un program de calculator ce permite utilizatorilor să realizeze chemări telefonice. LINE este o alternativă interesantă pentru programele de mesagerie Viber și WhatsApp. Folosind LINE poți face chemări telefonice, trimite mesaje instant sau partaj fotografii cu prietenii. LINE este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul LINE gratis apasă următorul link: download LINE gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului LINE este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Glary Utilities gratis

Descărcare gratuită de Glary Utilities Glary Utilities ::: un kit folosit pentru întreținerea și optimizarea calculatorului. Folosind Glary Utilities poți proteja și curăța computerul de elementele inutile. Glary Utilities permite, de asemeni, dezinstalarea completă de aplicații. Glary Utilities este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Glary Utilities gratis apasă următorul link: download Glary Utilities gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Glary Utilities este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Telegram gratis

Descărcare gratuită de Telegram Telegram ::: o aplicație de mesagerie instant, ce permite utilizatorilor să comunice între diferite dispozitive mobile. Telegram este foarte asemănător și este o alternativă gratuită pentru aplicația de mesagerie instant WhatsApp Messenger. Folosind Telegram poți trimite mesaje instant, prin intermediul unui telefon inteligent compatibil, tuturor prietenilor ce folosesc această aplicație. Telegram este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Telegram gratis apasă următorul link: download Telegram gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Telegram este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.