Postări

Se afișează postări din decembrie 27, 2021

Descarcă Skype gratis

Imagine
Descărcare gratuită de Skype Skype ::: un program pentru diferite dispozitive mobile și desktop, de mesagerie instant, ce permite de asemeni și efectuarea de apeluri telefonice prin internet. Skype este un program de mesagerie instant și telefonie VoIP, unul din cele mai folosite programe de acest tip. Folosind Skype se pot face chemări telefonice, video conferințe, conferințe audio sau se pot trimite mesaje instant. Skype este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Skype gratis apasă următorul link: download Skype gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Skype este este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Google Meet gratis

Descărcare gratuită de Google Meet. Google Meet ::: o aplicație pentru diferite dispozitive ce oferă utilizatorilor posibilitatea să facă videoconferințe. Folosind Google Meet poți să ai întâlniri video online cu parteneri de afaceri, crea seminarii sau săli de conferințe. Google Meet permite trimiterea de mesaje instant, să faci apeluri audio sau să partajezi conținut multimedia. Google Meet este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Google Meet gratis apasă următorul link: download Google Meet gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Google Meet este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Frolomuse gratis

Descărcare gratuită de Frolomuse. Frolomuse ::: o aplicație pentru telefoane inteligente ce permite utilizatorilor să asculte muzică. Folosind Frolomuse poți asculta muzică în diferite formate, programul este compatibil cu cele mai cunoscute formate. Frolomuse este un player audio ce redă un sunet de calitate foarte bună. Frolomuse este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Frolomuse gratis apasă următorul link: download Frolomuse gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Frolomuse este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.