Postări

Se afișează postări din august, 2024

Descarcă Leopard V7 Music Player gratis

Descărcare gratuită de Leopard V7 Music Player. Leopard V7 Music Player ::: o aplicație pentru dispozitive inteligente, un player audio ce oferă utilizatorilor instrumente pentru a asculta și administra muzică. Folosind Leopard V7 Music Player poți asculta muzică în diferite formate, programul este compatibil cu cele mai cunoscute formate. Leopard V7 Music Player este un player audio stabil, rapid și eficient. Leopard V7 Music Player este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Leopard V7 Music Player gratis apasă următorul link: download Leopard V7 Music Player gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Leopard V7 Music Player este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Android Notepad gratis

Descărcare gratuită de Android Notepad. Android Notepad ::: o aplicație pentru dispozitive mobile ce oferă utilizatorilor instrumente pentru administrarea și crearea de notițe. Folosind Android Notepad poți crea și edita notițe, crea și administra liste sau administra activități. Android Notepad este foarte util pentru a nota ideile, gândurile, diferite activități sau să-ți amintească diferite evenimente. Android Notepad este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Android Notepad gratis apasă următorul link: download Android Notepad gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Android Notepad este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Hola Browser gratis

Descărcare gratuită de Hola Browser. Hola Browser ::: o aplicație pentru dispozitive inteligente ce oferă utilizatorilor o navigare sigură pe internet. Folosind Hola Browser poți vizita site-urile web favorite, citi știri, să vezi videouri sau să asculți muzică. Hola Browser oferă opțiuni ce permit blocarea anunțurilor publicitare și navigarea anonimă. Hola Browser este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Hola Browser gratis apasă următorul link: download Hola Browser gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Hola Browser este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă All Video Downloader Master gratis

Descărcare gratuită de All Video Downloader Master. All Video Downloader Master ::: o aplicație pentru dispozitive inteligente ce oferă utilizatorilor instrumentele necesare pentru descărcarea de video. Folosind All Video Downloader Master poți administra dintr-un singur loc toate download-urile. All Video Downloader Master este un video download manager stabil, rapid și foarte eficient. All Video Downloader Master este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul All Video Downloader Master gratis apasă următorul link: download All Video Downloader Master gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului All Video Downloader Master este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Mises Browser gratis

Descărcare gratuită de Mises Browser. Mises Browser ::: o aplicație pentru dispozitive inteligente ce oferă utilizatorilor instrumentele necesare pentru o navigare fluidă pe internet. Folosind Mises Browser poți vizita paginile web favorite, citi știri sau căuta informații din diferite domenii. Mises Browser dispune de diferite opțiuni de securitate, este foarte rapid și oferă diferite instrumente de navigare. Mises Browser este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Mises Browser gratis apasă următorul link: download Mises Browser gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Mises Browser este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Proxy Browser gratis

Descărcare gratuită de Proxy Browser. Proxy Browser ::: o aplicație pentru dispozitive inteligente ce oferă utilizatorilor o navigare sigură pe internet. Folosind Proxy Browser, poți vizita și naviga fără să lași urme pe toate site-urile web. Proxy Browser este un browser web interesant, modern, stabil și foarte eficient. Proxy Browser este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Proxy Browser gratis apasă următorul link: download Proxy Browser gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Proxy Browser este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Incognito Browser gratis

Descărcare gratuită de Incognito Browser. Incognito Browser ::: o aplicație pentru dispozitive inteligente ce oferă utilizatorilor o navigare sigură pe internet. Folosind Incognito Browser poți căuta informații, interacționa cu paginile web sau salva paginile web favorite. Incognito Browser dispune de diferite opțiuni de securitate, este foarte rapid și permite descărcarea de conținut media. Incognito Browser este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Incognito Browser gratis apasă următorul link: download Incognito Browser gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Incognito Browser este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Ai Browser gratis

Descărcare gratuită de Ai Browser. Ai Browser ::: un browser web ce permite utilizatorilor să navigheze pe internet. Folosind Ai Browser, poți vizita și naviga pe toate site-urile web. Ai Browser este un browser stabil, rapid și foarte eficient. Ai Browser este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Ai Browser gratis apasă următorul link: download Ai Browser gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Ai Browser este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Max gratis

Descărcare gratuită de Max. Max ::: o aplicație pentru diferite dispozitive ce oferă utilizatorilor foarte mult conținut de divertisment. Folosind Max ai acces la un catalog bogat de filme și documentare. Max oferă un serviciu de streaming de calitate, fără publicitate și adaugă săptămânal conținut nou. Max este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Max gratis apasă următorul link: download Max gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Max este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Picture Organizer gratis

Descărcare gratuită de Picture Organizer. Picture Organizer ::: o aplicație pentru diferite dispozitive ce permite utilizatorilor să-și administreze fotografiile și videourile. Folosind Picture Organizer poți naviga, administra și vizualiza toate fotografiile și videourile tale. Picture Organizer oferă instrumente pentru mutarea și copierea de fișiere multimedia, permite crearea de albume private sau ascunderea folderelor nedorite. Picture Organizer este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Picture Organizer gratis apasă următorul link: download Picture Organizer gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Picture Organizer este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Net Viewer Lite gratis

Descărcare gratuită de Net Viewer Lite. Net Viewer Lite ::: o aplicație pentru dispozitive inteligente ce oferă utilizatorilor instrumentele necesare pentru o navigare fluidă pe internet. Folosind Net Viewer Lite poți vizita paginile web favorite, citi știri sau căuta informații din diferite domenii. Net Viewer Lite este un browser web stabil, sigur, rapid și foarte eficient. Net Viewer Lite este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Net Viewer Lite gratis apasă următorul link: download Net Viewer Lite gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Net Viewer Lite este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Photo Snap gratis

Descărcare gratuită de Photo Snap. Photo Snap ::: o aplicație pentru dispozitive inteligente ce oferă utilizatorilor instrumentele necesare pentru vizualizare de fotografii. Folosind Photo Snap poți organiza, sorta și vizualiza dintr-un singur loc toate fotografiile tale digitale. Photo Snap este un vizor de fotografii simplu, stabil, atractiv și foarte eficient. Photo Snap este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Photo Snap gratis apasă următorul link: download Photo Snap gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Photo Snap este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Zordo Browser gratis

Descărcare gratuită de Zordo Browser. Zordo Browser ::: un browser web ce permite utilizatorilor să navigheze pe internet. Folosind Zordo Browser ai acces la o mulțime de instrumente de navigare, poți cauta informații, să faci cumpărături sau să vezi videouri. Zordo Browser este un browser web modern foarte ușor de folosit. Zordo Browser este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Zordo Browser gratis apasă următorul link: download Zordo Browser gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Zordo Browser este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Secure Password Manager gratis

Descărcare gratuită de Secure Password Manager. Secure Password Manager ::: o aplicație pentru dispozitive inteligente ce oferă utilizatorilor instrumente pentru administrarea de parole. Folosind Secure Password Manager poți administra parole sau poți genera parole pentru toate conturile tale. Secure Password Manager este un manager de parole simplu, eficient și foarte util. Secure Password Manager este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Secure Password Manager gratis apasă următorul link: download Secure Password Manager gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Secure Password Manager este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Offline Password Manager gratis

Descărcare gratuită de Offline Password Manager. Offline Password Manager ::: o aplicație pentru diferite dispozitive ce oferă utilizatorilor instrumente pentru administrarea parolelor. Folosind Offline Password Manager poți administra, vizualiza, edita sau copia toate parolele tale. Offline Password Manager folosește algoritmi de criptare avansați pentru a oferi un sistem puternic de protecție. Offline Password Manager este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Offline Password Manager gratis apasă următorul link: download Offline Password Manager gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Offline Password Manager este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Zordo Mini Browser gratis

Descărcare gratuită de Zordo Mini Browser. Zordo Mini Browser ::: o aplicație pentru dispozitive Android ce oferă utilizatorilor o navigare web simplă, rapidă și eficientă. Folosind Zordo Mini Browser, poți vizita și naviga pe toate site-urile web. Zordo Mini Browser este o alternativă foarte bună pentru browserele web clasice. Zordo Mini Browser este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Zordo Mini Browser gratis apasă următorul link: download Zordo Mini Browser gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Zordo Mini Browser este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă OneKeePass gratis

Descărcare gratuită de OneKeePass. OneKeePass ::: o aplicație pentru dispozitive inteligente ce oferă utilizatorilor instrumente pentru administrarea de parole. Folosind OneKeePass poți administra, vizualiza, edita sau copia toate parolele tale. OneKeePass folosește un algoritm puternic de criptarea pentru a proteja toate parolele tale. OneKeePass este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul OneKeePass gratis apasă următorul link: download OneKeePass gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului OneKeePass este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Password Tech gratis

Descărcare gratuită de Password Tech. Password Tech ::: o aplicație pentru diferite dispozitive ce oferă utilizatorilor instrumentele necesare pentru administrarea de parole. Folosind Password Tech poți genera parole complexe și administra dintr-un singur loc toate parolele tale. Password Tech oferă diferite opțiuni de importare, exportare, căutare sau organizare. Password Tech este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Password Tech gratis apasă următorul link: download Password Tech gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Password Tech este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Myna Password Manager gratis

Descărcare gratuită de Myna Password Manager. Myna Password Manager ::: o aplicație pentru dispozitive inteligente ce oferă utilizatorilor instrumentele necesare pentru crearea de parole. Folosind Myna Password Manager poți administra dintr-un singur loc toate parolele tale. Myna Password Manager folosește un algoritm puternic de criptare, oferă diferite instrumente de căutare și se poate personaliza. Myna Password Manager este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Myna Password Manager gratis apasă următorul link: download Myna Password Manager gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Myna Password Manager este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă RoboForm gratis

Descărcare gratuită de RoboForm. RoboForm ::: o aplicație pentru diferite dispozitive, de desktop sau mobile, ce permite utilizatorilor să genereze și să administreze parole. Folosind RoboForm poți crea parole puternice alegând lungimea acestora sau combinarea de cuvinte. RoboForm este un manager de parole simplu, eficient și foarte util. RoboForm este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul RoboForm gratis apasă următorul link: download RoboForm gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului RoboForm este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Keyguard gratis

Descărcare gratuită de Keyguard. Keyguard ::: o aplicație pentru dispozitive inteligente ce permite utilizatorilor să-și administreze parolele. Folosind Keyguard poți crea noi parole, edita pe cele existente sau poți șterge parolele de care nu mai ai nevoie. Keyguard este un manager de parole simplu, util și foarte eficient. Keyguard este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Keyguard gratis apasă următorul link: download Keyguard gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Keyguard este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă WishPlayer gratis

Descărcare gratuită de WishPlayer. WishPlayer ::: un player de audio folosit pentru a asculta muzică pe calculator. Folosind WishPlayer poți asculta muzică în cele mai cunoscute formate audio. WishPlayer este un player audio simplu, atractiv și de calitate. WishPlayer este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul WishPlayer gratis apasă următorul link: download WishPlayer gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului WishPlayer este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Nuclear gratis

Descărcare gratuită de Nuclear. Nuclear ::: o aplicație pentru diferite dispozitive ce oferă utilizatorilor instrumentele necesare pentru a administra și asculta muzică. Folosind Nuclear poți asculta fișierele audio locale sau poți reda podcast-uri . Nuclear este un player audio simplu, atractiv și de calitate. Nuclear este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Nuclear gratis apasă următorul link: download Nuclear gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Nuclear este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă TunesKit Video Repair gratis

Descărcare gratuită de TunesKit Video Repair. TunesKit Video Repair ::: o aplicație pentru dispozitive inteligente ce oferă utilizatorilor instrumentele necesare pentru recuperarea și repararea de fișiere audio și video. Folosind TunesKit Video Repair poți repara fișiere video deteriorate, corupte sau cu probleme de redare. TunesKit Video Repair oferă diferite instrumente de reparare, control și configurare. TunesKit Video Repair este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul TunesKit Video Repair gratis apasă următorul link: download TunesKit Video Repair gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului TunesKit Video Repair este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar

Descarcă TunesKit Audio Capture gratis

Descărcare gratuită de TunesKit Audio Capture. TunesKit Audio Capture ::: o aplicație pentru dispozitive inteligente ce oferă utilizatorilor instrumentele necesare pentru a face înregistrări audio. Folosind TunesKit Audio Capture poți înregistra lecții audio, întâlniri online, apeluri VoIP, transmisii live sau tot ce este redat de placa de audio. TunesKit Audio Capture oferă diferite opțiuni de automatizare și instrumente de editare. TunesKit Audio Capture este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul TunesKit Audio Capture gratis apasă următorul link: download TunesKit Audio Capture gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului TunesKit Audio Capture este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi des

Descarcă TunesKit Screen Recorder gratis

Descărcare gratuită de TunesKit Screen Recorder. TunesKit Screen Recorder ::: o aplicație pentru dispozitive inteligente ce oferă utilizatorilor instrumentele necesare pentru a face capturi video. Folosind TunesKit Screen Recorder poți înregistra tot ce se întâmplă pe monitor și să adaugi audio. TunesKit Screen Recorder este foarte util pentru crearea de prezentări și tutoriale video. TunesKit Screen Recorder este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul TunesKit Screen Recorder gratis apasă următorul link: download TunesKit Screen Recorder gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului TunesKit Screen Recorder este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită pe

Descarcă AceMovi gratis

Descărcare gratuită de AceMovi. AceMovi ::: o aplicație pentru dispozitive inteligente ce oferă utilizatorilor instrumentele necesare pentru crearea și editarea de video. Folosind AceMovi poți aplica diferite filtre, tăia, roti sau aplica efecte speciale fișierelor video. AceMovi este un program de editat video simplu, stabil, rapid și foarte eficient. AceMovi este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul AceMovi gratis apasă următorul link: download AceMovi gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului AceMovi este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioadă de timp și cu unele limitări.

Descarcă TunesKit Video Cutter gratis

Descărcare gratuită de TunesKit Video Cutter. TunesKit Video Cutter ::: o aplicație pentru dispozitive inteligente ce oferă utilizatorilor instrumentele necesare pentru tăierea de fișiere video. Folosind TunesKit Video Cutter poți decupa sau elimina părțile nedorite din fișierele tale de video. TunesKit Video Cutter este folosit în special pentru a diviza fișiere de video de mari dimensiuni. TunesKit Video Cutter este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul TunesKit Video Cutter gratis apasă următorul link: download TunesKit Video Cutter gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului TunesKit Video Cutter este shareware / trial, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis doar o anumită perioad

Descarcă Yubsoft Screenshot gratis

Descărcare gratuită de Yubsoft Screenshot. Yubsoft Screenshot ::: o aplicație pentru telefoane inteligente ce permite utilizatorilor să facă capturi de ecran. Folosind Yubsoft Screenshot poți captura întreg ecranul, o anumită zonă de pe acesta sau o fereastră activă. Yubsoft Screenshot este un program pentru făcut capturi de ecran simplu, stabil, rapid și foarte util. Yubsoft Screenshot este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Yubsoft Screenshot gratis apasă următorul link: download Yubsoft Screenshot gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Yubsoft Screenshot este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Kalmuri gratis

Descărcare gratuită de Kalmuri. Kalmuri ::: o aplicație pentru diferite dispozitive ce oferă utilizatorilor instrumentele necesare pentru a face capturi de ecran. Folosind Kalmuri poți captura tot ce este pe ecran, programul permite capturarea ecranului întreg, a unei porțiuni sau a unei ferestre. Kalmuri este un software simplu, stabil, sigur și foarte eficient. Kalmuri este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Kalmuri gratis apasă următorul link: download Kalmuri gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Kalmuri este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.

Descarcă Pineapple Pictures gratis

Descărcare gratuită de Pineapple Pictures. Pineapple Pictures ::: o aplicație pentru diferite dispozitive ce oferă utilizatorilor instrumentele necesare pentru vizualizarea de fotografii. Folosind Pineapple Pictures poți vizualiza și naviga printre toate fotografiile tale digitale. Pineapple Pictures oferă diferite opțiuni de filtrare, organizare, sortare și căutare. Pineapple Pictures este o aplicație ușor de folosit. Pentru mai multe informații și pentru a descărca programul Pineapple Pictures gratis apasă următorul link: download Pineapple Pictures gratis ! Doar descărcarea este gratuită, pentru a fi sigur că și programul este gratuit verifică și tu încă o dată ce licență are programul, programul este gratuit doar dacă și licența este gratuită. În cazul de față, în acest moment licența programului Pineapple Pictures este freeware, acest lucru înseamnă că programul poate fi descărcat și folosit gratis.