Windows 7 - o scurtă prezentare

Microsoft când a lansat noul său sistem de operare Windows 7, a sperat ca acesta să fie succesorul pentru Windows Vista, sau cel puțin să aibă mai mult succes.
După aproximativ câțiva ani de testare a acestui nou sistem de operare - un an versiunea beta - pot să spun despre el următoarele:
* La prima vedere interfața pare foarte asemănătoare cu cea de la Windows Vista, dar asta doar la prima vedere - are multe lucruri diferite;
* Este un sistem destul de stabil, pot spune chiar foarte stabil;
* Este mult mai rapid decât Vista și de asemenea în comparație cu acesta, consumă mult mai puține resurse, din acest punct de vedere este mai aproape de Windows XP, pentru mine este mult și peste XP;
Mulți vor spune că Windows XP este cel mai bun, că este mult mai bun decât Windows 7, eu însă am o altă opinie, pentru mine Windows 7 este cel mai bun sistem de operare ce este în acest moment pe piață.
* Și la instalare Windows 7 merge destul de repede, aproximativ 30 de minute, oricine poate instala Windows 7 fără să aibă prea multe cunoștințe de informatică, totul este foarte, foarte intuitiv;


Pentru mai multe informații faceți clic pe link-ul următor: Windows 7.
Dacă ai încercat Windows 7 și dacă ai ceva de spus despre el, lasă un comentariu ca să știm și punctul tău de vedere, fie pentru sau contra Windows 7.

Pentru comoditatea utilizatorului, sistemul de operare Windows 7 oferă o interfață-ghid ce ghidează utilizatorul atunci când folosește calculatorul.
Windows 7 este un sistem de operare creat special pentru a putea fi folosit de orice tip de utilizator, cu puțină experiență sau utilizatori profesioniști.
Informațiile de pe această pagină sunt valabile doar dacă data la care au fost publicate este recentă, în cazul în care data publicării este veche unele informații ar putea fi depășite.
În cazul în care găsești erori, date ce nu sunt conforme cu realitatea sau consideri că informația trebuie actualizată, ne poți faci cunoscut acest lucru scriind opinia ta mai jos!

Această pagină este special creată pentru a ajuta pe cei ce au probleme cu sistemul de operare Windows 7.
Aici te putem ajuta cu:
Probleme la descărcarea Windows 7 - doar pentru versiunea de probă de 90 zile.
În cazul în care nu te descurci cu descărcarea Windows 7, nici o problemă, ne poți cere ajutorul.

Probleme la instalarea Windows 7
Dacă nu poți instala Windows 7, te putem ajuta, îți vom explica pas cu pas cum se face instalarea.

Probleme de funcționare Windows 7
Dacă sistemul de operare Windows 7 nu funcționează corect, ne poți explica ce probleme au apărut, iar noi vom încerca să soluționăm problema.
Ideal ar fi ca atunci când ceri ajutor, să oferi cât mai multe detalii posibile.

Probleme la dezinstalarea - eliminarea sistemului de operare Windows 7
În cazul în care ești nemulțumit de acest sistem de operare, sau din diferite alte motive vrei să îl dezinstalezi / elimini și nu reușești noi îți vom explica cum se face, doar trebuie să lași întrebarea ta mai jos, în comentarii.
De ce ar trebui să ții cont atunci când formulezi o întrebare în care soliciți ajutor:

Verifică cerințele minime de sistem pentru Windows 7
Verifică dacă computerul tău îndeplinește cerințele minime de sistem pentru a putea instala sistemul de operare Windows 7!
Ar fi foarte bine de specificat informații clare despre sistemul tău: CPU, memorie, spațiu liber pe hard etc..

Verifică dacă ai instalat o versiune oficială Windows 7
Pentru a fi sigur că ai o versiune oficială și nu un sistem de operare ilegal sau modificat, asigură-te că ai descărcat Windows 7 - versiunea trial - de pe pagina web oficială a autorului.

Pentru ce și la ce folosește Windows 7
Asigură-te că știi la ce folosește Windows 7, în scurta descriere de mai sus a sistemului de operare se explică la ce folosește și pentru ce poate fi folosit sistemul de operare Windows 7.

Bineînțeles, aici poți posta și dacă vrei să-ți exprimi opinia sau opiniile tale despre Windows 7, dacă sistemul de operare satisface sau nu cerințele tale.
De asemeni poți oferi ajutor, dacă tu crezi că știi o soluție mai bună, și comentariul tău ar putea ajuta persoana care cere ajutor!
Orice soluție este binevenită!
Iar pentru a evita repetările, este bine să verifici comentariile anterioare, pentru că este posibil ca soluția la problema pe care o ai cu Windows 7 să fie deja dată!

Pentru a solicita un eventual ajutor sau pentru soluționarea vreunei probleme cu Windows 7 lasă aici mai jos un comentariu:

Comentarii

  1. Windows 7 - instalare - configurare
    Pentru cei care aveți nevoie de ajutor cu sistemul de operare Windows 7, pentru a primi informații de calitate pentru a vă rezolva problemele, trebuie să țineți cont de următoarele, atunci când formulați o întrebare:
    Descrie pas cu pas tot ce ai făcut până în momentul în care a apărut problema cu Windows 7:
    * locul de unde ai descărcat sistemul de operare Windows 7 - doar în cazul descărcării versiunii trial de 90 zile;
    * descrie pas cu pas ce ai făcut când ai instalat / configurat sistemul de operare Windows 7;
    * pentru și la ce vrei să folosești sistemul de operare Windows 7 - la ce crezi tu că este folosit sistemul de operare;
    * descrie pașii pe care i-ai făcut când ai folosit sistemul de operare Windows 7 - dacă l-ai folosit;
    * ce vrei să faci exact cu sistemul de operare Windows 7 și nu reușești;
    * informații de sistem: sistem de operare, memorie ram, procesor, spațiu liber pe disk;
    * tipul de conexiune la internet folosită;
    * programul antivirus folosit;
    * mesajul de eroare apărut atunci când apare problema;
    * orice altă informație pe care o consideri tu utilă și care ar contribui la soluționarea problemei.
    Cu cât mai multe detalii vei da despre problemele cu Windows 7, cu atât mai repede și mai ușor va fi rezolvată problema ta.
    Întrebările prost formulate și neclare, vor fi mult mai greu soluționate, cu răspunsuri probabil la fel de neclare!
    Iar întrebările care se referă la seriale, licențe, keys, numere de serie, coduri de activare sau alte lucruri asemănătoare vor fi ignorate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mă numesc Viorica, aș dori să știu dacă se poate descărca de pe net Windows 7 gratis și dacă pot să îl pun pe un cd și de unde.
    Pe calculator am instalat Windows XP piratat, aș vrea să încerc și cu Windows 7.
    Calculatorul e doar de trei ani cu o memorie de 512 mb!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De descărcat s-ar c-am putea descărca, dar din ce spui tu despre calculatorul tău nu știu cât de compatibil ar fi cu Windows 7, ai cam puțină memorie, dar să zicem că aici ai putea rezolva dacă îți permite placa bază să mai instalezi.
      Nu ai specificat nimic de procesor, eu recomand ca înainte de a face o instalare a sistemului de operare Windows 7 să mergi pe site-ul celor de la Microsoft să verifici dacă calculatorul tău este compatibil.

      Ștergere
    2. Legal nu prea se poate descărca Windows 7 gratis, ar fi unele site-uri care vând Windows și care permit descărcarea unei imagini cu Windows 7, o versiune trial pentru 30 de zile, dar în mod normal respectiva imagine este pentru cei care cumpără sistemul, linkurile de descărcare nu sunt publice, cu toate că pe unele site-uri sunt publicate, dacă nu mă înșel chiar și pe Softpedia am văzut linkuri spre site-urile respective.
      Repet, linkurile respective permit descărcare unei versiuni trial, pentru a putea folosi Windows 7 ai nevoie de o licență.
      Nu știu dacă ai fost atentă și ai citit primul comentariu de pe această pagină, unde se specifică:
      „Iar întrebările care se referă la seriale, licenţe, keys, numere de serie, coduri de activare sau alte lucruri asemănătoare vor fi ignorate!”.
      Deci, aici pe acest blog nu va fi publicat nimic ilegal, nici măcar respectivele linkuri pe care le-am menționat anterior, cu toate că nu prea ar fi ilegal, dar existând dubii nu le publicăm aici, ele pot fi găsite foarte ușor pe Google.

      Apropo, dacă în perioada 26 octombrie 2012 - 31 ianuarie 2013 ai fi vrut să cumperi Windows 8, îl puteai cumpăra la un preț promoțional, iar dacă dispuneai de o licență Windows XP, Windows Vista sau Windows 7 ai fi putut cumpăra în această perioadă, menționată anterior Windows 8 cu doar 40 de euro!

      Ștergere
    3. Caută pe torente că sigur găsești!

      Ștergere
  3. Mă numesc Viorica și am o întrebare, am un calculator de vreo patru ani și aș vrea să știu dacă pot să cumpăr un Windows original 7 sau 8 pentru calculator, calculatorul are un Windows profesional versiunea 2002 service pack 2.
    Calculatorul este Intel r Pentium r 4CPU 3.06 ghz, 2 gb of ram și vreau să știu dacă cumpăr Windows original care se potrivește calculatorului, Windows 7 sau 8, de unde pot să-l cumpăr și de unde știu care e originalul?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din ce spui tu acolo despre Pc-ul tău pare să fie compatibil atât cu Windows 7 cât și cu Windows 8, dar eu recomand să verifici înainte, intrând aici vei putea verifica dacă Pc-ul tău poate rula Windows 8 sau să cumperi Windows 8, descarci utilitarul indicat de linkul încadrat într-un fundal albastru, cu textul „PC-ul meu poate rula Windows 8?”, rulezi acest utilitar și el va analiza computerul și-ți va spune dacă este compatibil, de asemeni îți va recomanda o versiune de Windows 8 pe care să o cumperi pentru Pc-ul tău.
      Dacă este compatibil cu Windows 8 sigur v-a fi compatibil și cu Windows 7, Windows 7 ar putea fi cumpărat de
      aici.
      Aceste ar fi opțiuni de cumpărare de pe site-ul oficial, dar sunt destul de scumpe, din punctul meu de vedere mai bine cumperi un Pc nou cu Windows-ul preinstalat ar ieși mai ieftin, sau ai putea căuta la magazinele de specialitate, care se ocupă cu vânzarea Windows-ului (majoritatea magazinelor ce vând computere vând și Windows-uri), poate găsești vreo ofertă mai bună.
      Însă dacă ești studentă sau elev ai putea cumpăra Windows 8 la un preț foarte bun de aici, tot de pe site-ul oficial!
      Toate versiunile de Windows cumpărate prin linkurile indicate de mine anterior vor fi originale, pentru că le cumperi direct de la Microsoft, sau prin intermediul unui partener oficial al acestora!

      Cu privire la întrebare cum îți dai seamă că e un Windows original, mai ales în cazul în care cumperi de la un magazin, acest lucru se poate verifica foarte simplu, atunci când activezi Windows-ul, după instalare, la Windows 8 duci cursorul mouse-ului în colțul dreapta sus apeși pe setări apoi pe Pc info, iar în fereastra nou deschisă în partea de jos la activare Windows îți spune dacă Windows-ul este activat sau nu, dacă este activat în mod normal ar trebui să fie și un Windows original (dar unii mai pot activa, fentând pe cei de la Microsoft), dacă nu e activat ar trebui să fie un link care să te pună să activezi, folosești acel buton și prin intermediul internetului activezi Windows-ul, dacă se activează sigur este original (activarea se face printr-o verificare a celor de la Microsoft).
      În mod normal ar trebui să nu fie activat și să îl activezi tu după instalare, în cazul în care ai instalat tu Windows-ul, iar dacă ți l-a instalat cineva, ar trebui să-ți arate cum se face activarea.

      În cazul în care cumperi un Pc cu un Windows preinstalat care este deja activat, atunci verifici folosind Windows update, dacă este original sau nu!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Dacă ai probleme cu acest program și ai nevoie de ajutor, lasă aici mai jos un mesaj la comentarii.
Putem să te ajutăm cu:
* de unde și cum se descarcă programul
* cum se instalează programul
* cum se folosește programul
* și multe alte probleme ce pot apărea în instalarea sau folosirea acestui program.
În cazul în care când apeși „Postați un comentariu” apare următorul mesaj de eroare „Cererea dvs. nu poate fi procesată. Vă rugăm să încercați din nou.”, nu e nici o problemă doar mai apasă încă o data butonul „Postați un comentariu” sau de câte ori este nevoie, de obicei problema se rezolvă din a doua încercare.
La fel dacă apare și o liniuță roșie, apasă pe butonul de postare până vezi că mesajul s-a publicat.
De regulă această problemă apare cu browser-ul web Internet Explorer, folosind Mozilla sau Google Chrome această problemă apare foarte rar.
Ne rezervăm dreptul de a a publica sau nu publica un comentariu, toate mesajele scrise incorect sau cu greșeli gramaticale sau scrise fără diacritice vor fi modificate.
Mesajele care nu au legătură cu subiectul acestei pagini, arată lipsă de respect și sunt nesimțite vor fi eliminate.
De asemeni recomandăm să alegeți un nume / nick, tuturor mesajelor trimise ca anonim li se va adăuga un nick aleatoriu.
Nick-ul trebuie să fie un nume de persoană existent în dicționarul limbii române.

Postări populare de pe acest blog

Descarcă AutoCAD gratis

Descarcă CorelDRAW gratis

Descarcă Metin2 gratis